Šta je novo?

Vrata na Aceru 5735z problem

djape08

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2009
Poena
415
pozz,imam acera 5735z-4774 oko 6 meseci star i pre oko mesec dana su vrata pri spustanju i otvaranju pocela da skripe i to bash bash,pokusao sam da podmazem al je to problem resavalo na dan dva ili nekoliko sati,inace acer nije u garanciji i sve radi normalno,u nekom servisu su mi trazili 2000din kao da ga otvore i podmazu al kapiram da ce isto biti kao i ja sto sam uradio,zamolio bix za savet

hvala

pozz,imam acera 5735z-4774 oko 6 meseci star i pre oko mesec dana su vrata pri spustanju i otvaranju pocela da skripe i to bash bash,pokusao sam da podmazem al je to problem resavalo na dan dva ili nekoliko sati,inace acer nije u garanciji i sve radi normalno,u nekom servisu su mi trazili 2000din kao da ga otvore i podmazu al kapiram da ce isto biti kao i ja sto sam uradio,zamolio bix za savet

hvala

Raspitaj se kod nekoga koje je ulje za podmazivanje dobro, i onda tek probaj. Ja sam imao slican problem na jednom telefonu (slide) i resio sam ga nekom cudnom kremom (bele boje) kojim se podmazuju masinice za sisanje. Idi u frizerski salon zamoli nekoga da ti da tu kremu, ulje, ili sta vec:d:d

ulje

aj se raspitaj pa javni,ovo je tako iritirajuce da mi se ni ne pali lap!

Mozda bi mogao da pokusas sa teflonskim sprejom TF2.Ja ga koristim za podmazivanje lanca na biciklu,a prednost mu je,pored podmazivanja,sto se ne lepi prasina.

gde da nadjem taj sprej?

U svakoj bolje opremljenoj radnji za motore. Imas u ulici Trise Kaclerovica, ne znam koji br, odmah na pocetku sa desne strane. A sto se tice onog ulja za podmazivanje masinica, to je neko ulje za sivace masine, je.b.emliga... Tako mi covek rece.

U svakoj bolje opremljenoj radnji za motore. Imas u ulici Trise Kaclerovica, ne znam koji br, odmah na pocetku sa desne strane. A sto se tice onog ulja za podmazivanje masinica, to je neko ulje za sivace masine, je.b.emliga... Tako mi covek rece.

ne znam ne bix da ga mazem vishe,dacu ortaku da ga otvori i podmazacemo i ocistiti i od prasine i svega sto ima,nego mi nije jasno kad sam zvao acer zastupnika informativno da mi kazu zasto je to tako kao pa retko se desva to kod acera al kao donesi pa cu mu pregledati optiku?na koju optiku misli?ne kapiram

Kad sam pročitao naslov teme, pomislio sam na vratanca od optike :). A tebi škripe šarke monitora. Verovatno je i serviser na to pomislio kada si mu spomenuo vrata ;).

Kad sam pročitao naslov teme, pomislio sam na vratanca od optike :). A tebi škripe šarke monitora. Verovatno je i serviser na to pomislio kada si mu spomenuo vrata ;).

ha pa da mazem sa tim cime ste mi rekli ili ne te sarke? haha

Nazad
Vrh Dno