Šta je novo?

VPN za Disney+, Apple TV, Amazon Prime

Jel mi moze neko reci neki vpn koji otvara 100 posto rtl play za gledanje ni windscribe vise ne radi

Mislim da takav ne postoji

A jel se zna barem neki koji moze da trenutno radi za rtl play a da je proban danas ili ovih dana?

Imam nalog Amazon Prime, otvoren u Poljskoj. Koristim Surfshark da menjam lokaciju na US, Uk... ali sadrzaj ostaje isti. U cemu je problem?

Imam nalog Amazon Prime, otvoren u Poljskoj. Koristim Surfshark da menjam lokaciju na US, Uk... ali sadrzaj ostaje isti. U cemu je problem?

Jesi siguran da ostaje 100% isti? Ja na Android telefonu imam VPN.Lat i turski Prime.
Kad krenem da šetam zemlje, 90% naslova mi je isto...ali tek kad zagrebem vidim i druge naslove i da postoji razlika.
Na ovom linku ima pregled broja naslova po zemljama; https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/amazon-prime-video-cost/

Jesi siguran da ostaje 100% isti? Ja na Android telefonu imam VPN.Lat i turski Prime.
Kad krenem da šetam zemlje, 90% naslova mi je isto...ali tek kad zagrebem vidim i druge naslove i da postoji razlika.
Na ovom linku ima pregled broja naslova po zemljama; https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/amazon-prime-video-cost/
Siguran sam, isao sam sa US adresom i pokusao neke naslove koji su tamo sigurno dostupni ali mi ne dozvoljava.
Izbacuje poruku
Based outside of the U.S.? Some titles might be unavailable in your current location. Go to PrimeVideo.com to see the video catalog available in Poland.

Mozda je problem sto prepoznaje VPN pa ga ignorise ili zato sto je poljski nalog, pa vazi ta regulativa EU da sadrzaj mora da bude uvek isti kao u maticnoj zemlji odakle je registrovan nalog.
Ako neko ima iskustva sa ovim da potvrdi u cemu je konkretno problem.

Problem je poljski prime. U prime temi ima objasnjeno.
EU regulativa zahteva da EU korisnici svuda imaju svoj sadrzaj kao kod kuce.
Deaktiviraj poljski prime, bice ti refundiran novac za ostatak pretplate koji ne iskoristis. Na potpuno isti nacin aktiviraj turski prime. Duplo je jeftiniji (od 1eur) i nema tog problema sa lokalizacijom.

Jel moze neko ako ga ne mrzi u par crta samo da napise kako aktivirati turski prime, kad ukljuciti vpn, jel moze sa telefona ili mora komp i web sajt? Hvala unapred!

Problem je poljski prime. U prime temi ima objasnjeno.
EU regulativa zahteva da EU korisnici svuda imaju svoj sadrzaj kao kod kuce.
Deaktiviraj poljski prime, bice ti refundiran novac za ostatak pretplate koji ne iskoristis. Na potpuno isti nacin aktiviraj turski prime. Duplo je jeftiniji (od 1eur) i nema tog problema sa lokalizacijom.
Nije ovo nego mu prepoznaje VPN.
EU regulativa zahteva da korisnici u celoj EU imaju sadržaj kao kod kuće. Van EU (US ili Srbija recimo) to ne važi.

Koristio sam poljski prime i uvek sam imao isti sadržaj. Nisam koristio vpn.
Imao sam preporuke za poljske serije stalno. Prešao na tursku i sada nemam turske serije

Nije ovo nego mu prepoznaje VPN.
EU regulativa zahteva da korisnici u celoj EU imaju sadržaj kao kod kuće. Van EU (US ili Srbija recimo) to ne važi.
Cisto da potvrdim ovo, tj. da nemamo isti sadrzaj kao Poljaci, vec da potpuno ista ponuda bude samo kada se gleda u okviru EU. Oni imaju nesto sto mi nemamo, naravno i obratno vazi. Npr. u zimskom periodu oni dobiju gomilu onih Bozicnih filmova i to nema kod nas, a kada su izbacili "LOTR' seriju pored Hobita su imali i sve filmove, dok kod nas ima samo Hobit triologija. Ima jos dosta primera, ali ajde da ne razvlacim. U sustini, slican sadrzaj jeste, ali nije potpuno isti

Koristio sam poljski prime i uvek sam imao isti sadržaj. Nisam koristio vpn.
Imao sam preporuke za poljske serije stalno. Prešao na tursku i sada nemam turske serije
Ja koristim poljski prime godinu i par meseci, i ne sećam se da sam tamo našao ni jednu poljsku seriju.
Amazon doduše ponekad šalje push notifikacije na telefon koje su na poljskom, ali se u njima promovišu redovne serije.
Takođe, u katalogu ima nekoliko naslova kojima je art lokalizovan na poljski (koji definitivno nisu poljski). Mada u katalogu ima i naslova kojima je art lokalizovan na srpski, čak i više nego ovih na poljskom, ali ukupan broj i jednih i drugih je minoran.

Ako gledaš sa EU IP (barem je letos bilo tako) pojavi se cela sekcija filmova sinhronizovanih na poljski (a sami filmovi nisu poljski), koji ni nemaju engleski audio. Takođe, ti filmovi su u osetno lošijem kvalitetu nego ostatak Prime videa.

Može li se kod poljskog Prime shareovati bezbedno profil preko code-a a bez deljenja passworda kako se ne bi ugrozio Amazon account? I ako može da li se odnosi samo na tv aplikacije ili može i za ios iphone i android iphone preko code-a?

Može li se kod poljskog Prime shareovati bezbedno profil preko code-a a bez deljenja passworda kako se ne bi ugrozio Amazon account? I ako može da li se odnosi samo na tv aplikacije ili može i za ios iphone i android iphone preko code-a?
Samo TV aplikacija.

Gdje bih najlakse mogao rentati film od ovih servisa i koja je procedura, gdje uredno radi placanje i gledanje?

Prilozi

• Screenshot_2023-12-14-15-15-23-34_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-12-14-15-15-23-34_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    68 KB · Pregleda: 31
Nazad
Vrh Dno