Aleksa3344
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 23.07.2022
- Poena
- 11
Jel mi moze neko reci neki vpn koji otvara 100 posto rtl play za gledanje ni windscribe vise ne radi
Jel mozes da posaljes neki screensot ds vidom kako tebi izgledaMeni se čini da mi je otvarao Windscribe
Imam nalog Amazon Prime, otvoren u Poljskoj. Koristim Surfshark da menjam lokaciju na US, Uk... ali sadrzaj ostaje isti. U cemu je problem?
Siguran sam, isao sam sa US adresom i pokusao neke naslove koji su tamo sigurno dostupni ali mi ne dozvoljava.Jesi siguran da ostaje 100% isti? Ja na Android telefonu imam VPN.Lat i turski Prime.
Kad krenem da šetam zemlje, 90% naslova mi je isto...ali tek kad zagrebem vidim i druge naslove i da postoji razlika.
Na ovom linku ima pregled broja naslova po zemljama; https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/amazon-prime-video-cost/
Nije ovo nego mu prepoznaje VPN.Problem je poljski prime. U prime temi ima objasnjeno.
EU regulativa zahteva da EU korisnici svuda imaju svoj sadrzaj kao kod kuce.
Deaktiviraj poljski prime, bice ti refundiran novac za ostatak pretplate koji ne iskoristis. Na potpuno isti nacin aktiviraj turski prime. Duplo je jeftiniji (od 1eur) i nema tog problema sa lokalizacijom.
Cisto da potvrdim ovo, tj. da nemamo isti sadrzaj kao Poljaci, vec da potpuno ista ponuda bude samo kada se gleda u okviru EU. Oni imaju nesto sto mi nemamo, naravno i obratno vazi. Npr. u zimskom periodu oni dobiju gomilu onih Bozicnih filmova i to nema kod nas, a kada su izbacili "LOTR' seriju pored Hobita su imali i sve filmove, dok kod nas ima samo Hobit triologija. Ima jos dosta primera, ali ajde da ne razvlacim. U sustini, slican sadrzaj jeste, ali nije potpuno istiNije ovo nego mu prepoznaje VPN.
EU regulativa zahteva da korisnici u celoj EU imaju sadržaj kao kod kuće. Van EU (US ili Srbija recimo) to ne važi.
Ja koristim poljski prime godinu i par meseci, i ne sećam se da sam tamo našao ni jednu poljsku seriju.Koristio sam poljski prime i uvek sam imao isti sadržaj. Nisam koristio vpn.
Imao sam preporuke za poljske serije stalno. Prešao na tursku i sada nemam turske serije
Samo TV aplikacija.Može li se kod poljskog Prime shareovati bezbedno profil preko code-a a bez deljenja passworda kako se ne bi ugrozio Amazon account? I ako može da li se odnosi samo na tv aplikacije ili može i za ios iphone i android iphone preko code-a?
Prime Video US. Registruješ se i iznajmljuješ filmove, gledaš bez VPN-a. Ista stvar i za iTunes/Apple TV (ako imaš iOS uređaj).Gdje bih najlakse mogao rentati film od ovih servisa i koja je procedura, gdje uredno radi placanje i gledanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari