Šta je novo?

VPN za Disney+, Apple TV, Amazon Prime

Danas sam isprobao, i Nordov vpn radi savršeno sa Disney+, sve ide u 4K bez problema.
Aplikacija instalirana na Xbox S

Probaj molim te da se sa Nord-om nakačiš na UK pa probaj da pokreneš Disney+.
Zanima me da li radi.

Imam jedan trial PureVPN nalog. Testirao sam ga i meni užasno radi na striming servisima. Tačnije na Disney+ UK, HBOMax, BBC iPlayer i sl.
Ako još neko da želi da ga isproba, neka javi posle utiske. Testirao sam na android boxu.

windscribe bi mogao biti odlican vpn za streaming.
Standardni placeni vpn je skup/jeftin koliko i svi drugi, ali imaju "build a plan" opciju gde se svaka zemlja naplacuje 1$. Za unlimeted data je neophodno uzeti i neki njihov robert sistem, pa za jednu zemlju ispadne 2$ mesecno, a za 2 zemlje (tipa us i uk) ispadne 3$. Kome je dovoljan samo us, 2$ je odlican deal (i to mesec za mesec, bez obaveze na godinu dana).
Takodje, imaju referal sistem gde za svaku kupovinu referala, i preporucilac dobije isti taj paket. Za drugarsku kupovinu, to je 50% popusta. Ne znam da li radi i na build a plan.
na free nalogu je moguce dobiti 15gb sto je dovoljno za testiranje.

• Like
Reagovanja: a24
Potvrđujem da na Nordu otvara Netflix (za US i UK), HBO Max (US i Skandinavija), Hulu, Disney+ (US, UK, DE), Paramount+, Peacock, Sky Go, NOW, Prime Video i na komp u i na Fire TVu. Na fonu takodje s tim što na mom Honor 10 Lite neće Peacock da pokrene a na istom serveru i mreži sasvim uredno ga pokreće iPhone 7.

Windscribe je definitivno najisplatljivija opcija za one koji koriste 2 servera. Takodje Windscribe nudi posebne servere WindFlix koji su za striming. Barem je tako bilo pre 3g.

Meni Nord nikako nije radio sa Sky Uk/go . I jos neki nemacki paketi RTL+ i slicno ...

Windscribe je pre par godina prodavao lifetime subscription za 60$. Ne mogu da prežalim što nisam kupio.

Meni Nord nikako nije radio sa Sky Uk/go . I jos neki nemacki paketi RTL+ i slicno ...
Meni Nord uredno otvara Sky Go i njihov Now. Dok npr nije hteo Virgin TV Go.

Ne znam jel uopšte bilo koji vpn otvara hrvatski RTL Play.

Da Virgin nece ni sada :) . Ja sam sve resio SmartDns, ne Reneovu preporuku :geek:

Kako gledate Virgin TV Go kad ne može da se završi registracija bez Account numbera a to se dobija samo uz račun pretplatnika?

Nord ima svoj smartdns koji je pretpostavljam US i preko njega mi radi Disney+ na lg webos...

Pitanje u vezi smartdns: Kad se podesi na TV neka lokacija, npr USA, da li može da se promeni na UK i neku drugu zemlju ili kad se jednom podesi zemlja ne može da se menja?

Pitanje u vezi smartdns: Kad se podesi na TV neka lokacija, npr USA, da li može da se promeni na UK i neku drugu zemlju ili kad se jednom podesi zemlja ne može da se menja?
Regione menjaš preko svog naloga na kompjuteru (ili telefonu)

Šta je na windscribe windflix region? Pretpostavljam da je namenski za netflix, ali zašto je drugačiji od regularnog US regiona. Ili možda tu imaju samo smart dns pa su brzine bolje.

Windscribe vise ne radi za netflix. Juce ujutru su mi testovi prosli, ali sinoc vise nisam video serije kojih nema kod nas.
Probao sam i controld. To je neka vrsta smart dns i u teoriji je sjajno, ali ne radi bas pouzdano, a mislim da ni za netflix vise nije resenje. Za engleski BT sport prolazi.

Ja na Apple TV koristim DNS preko Express VPN-a, i Netflix radi.

Pozdrav ljudi,
Jel ima neko neki guide kako aktivirati Apple TV+ kod nas i koji su koraci? Imam 2 koda pa bih iskoristio to da pogledam ponešto ako je ikako moguće. Videh nešto sa gift cardovima ali mi nije jasno i da li je dovoljno da samo imam redeeman gift card (i na kojoj državi, dal treba VPN pri tome itd) ili treba da potrošim X sumu itd.

hvala unapred!

Napravis US nalog, kupis gift karticu za njega sa Apple sajta i redemujes kod i nakon toga ides subscribe. Skida ti svakog meseca sa naloga dok god ne otkazes pretplatu i ne treba VPN za gledanje.

Da li se, na primer imam USA nalog Apple Tv i Amazona Prime, prilikom logovanja iz Nemacke automatski presalta na lokalizovan servis, sa nemackim audiom ?

Nije li prime zakljucan na zemlju uplate bez obzira na lokaciju?
barem po sadrzaju sam siguran da jeste, ne znam bas za jezik, ali meni se po logovanju na fire tv, sve prebaci na poljski

barem po sadrzaju sam siguran da jeste, ne znam bas za jezik, ali meni se po logovanju na fire tv, sve prebaci na poljski
Jezik interfejsa se može promeniti na sajtu prime.video, postoji opcija tamo. A sadržaj ponude se takođe menja u odnosu na lokaciju, sada sam proverio preko vpn-a. Neke serije koje su mi na watchlisti su nedostupne npr u Nemackoj, a pojavljuju se naslovi koje sam zapoceo da gledam dok sam boravio tamo pre nekog vremena.

Nije. Ja uzeo preko Turske a imam ponudu za naše tržište.

Jedino postoji ona EU regulativa koja se odnosi na sve plaćene servise (HBO, Netflix, Prime itd), da se unutar EU mora prikazivati ponuda matične države bez obzira gde se nalaziš unutar EU.
Npr. ako kupiš Netflix Nemačkoj i odeš na letovanje u Hrvatsku, Italiju, imaćeš i dalje ponudu nemačkog Netflixa. Ali ako odeš u Srbiju koja nije EU odmah se prebacuje na ponudu za Srbiju.

Nazad
Vrh Dno