Danas sam isprobao, i Nordov vpn radi savršeno sa Disney+, sve ide u 4K bez problema.
Aplikacija instalirana na Xbox S
Meni Nord uredno otvara Sky Go i njihov Now. Dok npr nije hteo Virgin TV Go.Meni Nord nikako nije radio sa Sky Uk/go . I jos neki nemacki paketi RTL+ i slicno ...
WindscribeNe znam jel uopšte bilo koji vpn otvara hrvatski RTL Play.
Regione menjaš preko svog naloga na kompjuteru (ili telefonu)Pitanje u vezi smartdns: Kad se podesi na TV neka lokacija, npr USA, da li može da se promeni na UK i neku drugu zemlju ili kad se jednom podesi zemlja ne može da se menja?
THANKS !
Jezik interfejsa se može promeniti na sajtu prime.video, postoji opcija tamo. A sadržaj ponude se takođe menja u odnosu na lokaciju, sada sam proverio preko vpn-a. Neke serije koje su mi na watchlisti su nedostupne npr u Nemackoj, a pojavljuju se naslovi koje sam zapoceo da gledam dok sam boravio tamo pre nekog vremena.Nije li prime zakljucan na zemlju uplate bez obzira na lokaciju?
barem po sadrzaju sam siguran da jeste, ne znam bas za jezik, ali meni se po logovanju na fire tv, sve prebaci na poljski
Nije. Ja uzeo preko Turske a imam ponudu za naše tržište.Nije li prime zakljucan na zemlju uplate bez obzira na lokaciju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari