Šta je novo?

Voyo Srbija

Kako to da samo Mitrović ima prava emitovanja Mućki i Alo, alo?

U vreme kada su te serije nastale i emitovale se Mitrović i njegova ružičasta mafija nisu ni postojale?

Odakle ova info?
Ako kupi ekskluzivna prava na određeni period onda može da zabrani.
Ali s obzirom da ih nema na Apolonu, ko zna šta je u pitanju. Verovatno nešto drugo.

Ma kakvi Mitrović i prava,baš će on time da se bavi...😆

Kako to da samo Mitrović ima prava emitovanja Mućki i Alo, alo?
U vreme kada su te serije nastale i emitovale se Mitrović i njegova ružičasta mafija nisu ni postojale?
Odakle ova info?
Prvi put kad sam ih pogledao na prelasku iz prošlog u ovaj vek bilo je na Pink kanalu. I od tada ih nisam video ni na jednom kanalu, osim na nekom od Pink grupe.

Kroz mobilnu Yettel aplikaciju, ne TV aplikaciju
A može li i ovako preko Yettel portala sa prethodno unetim kredencijalima, naravno?
Screenshot 2024-12-03 at 18-04-14 Privatni korisnici copy.jpgScreenshot 2024-12-03 at 18-03-34 Privatni korisnici copy.jpg
Screenshot 2024-12-03 at 17-35-50 Yettel App copy.jpgScreenshot 2024-12-03 at 17-36-13 Yettel App copy.jpg
Screenshot 2024-12-03 at 17-36-32 Yettel App copy.jpgScreenshot 2024-12-03 at 18-02-28 Yettel App copy.jpg

Ma kakvi Mitrović i prava,baš će on time da se bavi...😆
bavi se i te kako, tj ne on lično, nego njegov pravni tim
Veruj ako hoćeš, ako ne šta da radim. U materiji sam debelo što se ovoga tiče, znaju kolege
Prvi put kad sam ih pogledao na prelasku iz prošlog u ovaj vek bilo je na Pink kanalu. I od tada ih nisam video ni na jednom kanalu, osim na nekom od Pink grupe.

A može li i ovako preko Yettel portala sa prethodno unetim kredencijalima, naravno?
ne znam da li može tako, ja do tok dela kao na sc-ovima ne mogu da dođem pa da ti kažem

To svakako. U današnje vreme ne bi smeo da ima bilo šta ilegalno jer bi Holivud i ostali vrlo lako saznali za to. Prošlo je vreme piraterije devedesetih.

Jedino što titlove skida sa raznih sajtova, ali pitanje je da li se to može nazvati piraterijom. :D

Vidim da nema nekih serija koje idu na Nova Max ili Pink Family tipa House of cards,Supernatural,Breaking Bad i slično.Vrv za to nije kupio prava.Al da ne idemo u drugu temu.

Pink sigurno kupuje prava za Srbiju, samo ne znam kupuje li i za druge države u kojima emituje program (BiH, CG...) ili je to neka siva zona. Konkretno jer se Mućke i Alo Alo emituju trenutno i na dva bosanska kanala (FTV i ATV).

Prava se kupuju posebno za zemaljsku tv, kablovsku tv, streaming servise (ili u paketu) pa verovatno nekih serija nema na Apolonu jer nisu kupili prava za streaming.

A Mucke na Red tv. Steta bas sam hteo da ih pogledam u kompletu na Voji.
A ko kaze da nece biti na Voyu? To sto se izgubio ceo red Uskoro, ne znaci da nece da ubace seriju koju najavljuju mesec dana

Ja sam bio znatiželjan pa sam ih pitao za ove serije, pa dobio odgovor :

"Pozdrav, hvala što ste nas kontaktirali. Usled tehničkih poteškoća prikazivanje serija Mućke i Alo Alo odgođeno je za par dana. Izinjavamo se na odlaganju, svakako ćete biti obavešteni kada sadržaj bude dostupan na Voyo platformi. Hvala unapred na razumevanju."

Ja neću da koristim uslugu dok ne ubace Esmeraldu i Rubi🤣🤣🤣🤣🤣
Обавести када убаце Есмералду. Када је почело бомбардовање нисам одгледао до краја.

Idu na Red-u, sam ih uhvatio...

Alo Alo, Mucke, Nepristojni ljudi, serije koje smo gledali na onom nekom nerijaliti pinku. I to je bilo ok, pored City-ja, kvizova pa i emisija Jelene Bacic Alimpic 😀 Nego skoro kada su slavili 30god, i pokretanje Narodne TV umesto InstaTV, najvise sve ove serije kao sadrzaj koji ce ici na Narodnoj. Al cini mi se da tamo ide Farma, do besvesti.
Mitroviceva masinerija je toliko trula da sve sto dotaknu zase*u. Pocela domaca Dinastija, vozili do 70ak epizoda i onda cvrc, nema dalje, a emotion snimao seriju za pink. Onda zakopase Zakopane tajne (nije da sam pomno pratio) ali kao ide najava pompezna serija, ukradeni glumci i scenarista sa prve, kad ono i to ispaljeni corci. Onda najavise neku romsko srpsku sapunicu, glumci bili gosti kod Amidizica, prodje i taj ponedeljak, i drugi otad, nema serije. Tako da, ne verujem da su Mucke i ostali zbog tunjavog pinka obustvaljeni sa Voyo-a.

Alo Alo, Mucke, Nepristojni ljudi, serije koje smo gledali na onom nekom nerijaliti pinku. I to je bilo ok, pored City-ja, kvizova pa i emisija Jelene Bacic Alimpic 😀 Nego skoro kada su slavili 30god, i pokretanje Narodne TV umesto InstaTV, najvise sve ove serije kao sadrzaj koji ce ici na Narodnoj. Al cini mi se da tamo ide Farma, do besvesti.
Mitroviceva masinerija je toliko trula da sve sto dotaknu zase*u. Pocela domaca Dinastija, vozili do 70ak epizoda i onda cvrc, nema dalje, a emotion snimao seriju za pink. Onda zakopase Zakopane tajne (nije da sam pomno pratio) ali kao ide najava pompezna serija, ukradeni glumci i scenarista sa prve, kad ono i to ispaljeni corci. Onda najavise neku romsko srpsku sapunicu, glumci bili gosti kod Amidizica, prodje i taj ponedeljak, i drugi otad, nema serije. Tako da, ne verujem da su Mucke i ostali zbog tunjavog pinka obustvaljeni sa Voyo-a.
Ju ja sam zaboravio na sve ove propale projekte pinka. Meni je u glavi ona kostimografska - Crveni mesec 😂
Najskuplja serija, srpski downton abbey i prc na kraju. Ne znam dal je mesec dana isla

Ako toliko volite britanske serije, evo vam jedan predlog (još je u aktivnom statusu) - EastEnders (Priče iz predgrađa).
Ima samo 7k+ epizoda pa gledajte dok se ne zombificirate.

Imamo previše i domaćih sapunjara. Svakako nije za poređenje sa gore navedenim kultnim serijama.

Naravno, niko nije poredio doamce sapunice i kultne serije. Nego pink od Ljubav Navika Panika i mozda Ljubav i mrznja ne moze da sastavi domacu seriju od pocetka do kraja :)

Sve ste pogrešno shvatili... Žeks ostavlja gledaocu da donese zaključak i zaokruži priču. Kao Sopranosi, to je taj nivo kvaliteta... 😁

Voyo nema app za AppleTv+ ? :cry:

Vrh Dno