Šta je novo?

Voyo Srbija

Pa polako Voyo tek ima svega par stotina korisnika, što više korisnika to bolja ponuda ako i bude više korisnika. Takođe od srpskog domaćeg sadržaja oni ne mogu ništa da imaju jer na sve to prava imaju RTS Planeta/Apollon/Telekom itd. zato je prepuns hrvatskih serija, ali ima i tu nešto da se probere :) bilo bi lepo videti Bibin svijet
Pa nije im ni ponuda u Hrvatskoj nešto bolja a već su tamo jako dugo.
Isto kao u Srbiji plus serije sa Superstara i RTS i neke bosanske.

Pa nije mi jasno što prvo ne obezbede sadržaj pa onda pokrenu servis. Kako misle da privuku korisnike sa ovakvom ponudom?!

Nema. Totalni dealbreaker….

Aktivirao i ja danas Voju.
Pregledao ceo katalog za doslovno 5 minuta i bio u fazonu: jel mene neko zaj…
Cela aplikacija izgleda kao da je u beta verziji, sa nabacanim random filmovima i par hrvatskih i turskih serija.
Ne znam sta planiraju za buducnost sa ovim, videcemo. Nisam neki optimista

a negde sam citao da ako se zoves Voja, Vojkan, Vojislav.... imas pravo na gratis 6 meseci. E sad kome se obratiti pojma nemam

Ova platforma je idealna za one koji vole turske serije i ljubavne realityje... 🤣🤣🤣

Izgleda da ne važi ni za koga. Čisti marketinški trik.
Nagovorio sam kolegu Voju da se registruje i nikad nije dobio nikakav odgovor :D
A ne znam, ne secam se da je pisalo koliko dugo traje akcija. To sam slucajno zapazio i kao postavicu ovde, i zaboravih

Srećom preko boxa mogu da vidim sadržaj bez prijavljivanja na uslugu.
Zašto nema latino sapunica? Gde su Kasandra i Ljovisna?

Ja neću da koristim uslugu dok ne ubace Esmeraldu i Rubi🤣🤣🤣🤣🤣

Imam Yettel TV i net, kako da uzmem Voyo za dz? Zna neko? Pošto je pisalo da korisnici Yettel TV i net imaju 2 godine dzabalesku?

Kroz mobilnu Yettel aplikaciju, ne TV aplikaciju

Preporučio bih dansku krimi seriju "Ubistvo"
Za neupućene danci su jedni od najboljih na Svetu po pravljenju krimi serija
Jedna od vrhuskih serija iz njihove krimi "kuhinje" je Bron/Broen

Dokumentarac o bombaškom napadu na letu JAT 367 kada je naša hrabra stjuardesa Vesna Vulović skočila iz aviona sa 10000m i ostala živa usled izbegavanja eksplozije
Koliko znam niko nikada sa Balkana nije emitovao taj dokumentarac, a ovome se očekuje premijera 4.12.

"Pad viteza" još jedna dobra serija

Vidim da su Mućke, Alo Alo i Zvali ste milorde koje su bile najavljivane uskoro volšebo nestale.

Udario Mitrović rampu

Nazad
Vrh Dno