Optimus Primal
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2023
- Poena
- 75
Da li ima Ljubav u zaledju?
Pa nije im ni ponuda u Hrvatskoj nešto bolja a već su tamo jako dugo.Pa polako Voyo tek ima svega par stotina korisnika, što više korisnika to bolja ponuda ako i bude više korisnika. Takođe od srpskog domaćeg sadržaja oni ne mogu ništa da imaju jer na sve to prava imaju RTS Planeta/Apollon/Telekom itd. zato je prepuns hrvatskih serija, ali ima i tu nešto da se proberebilo bi lepo videti Bibin svijet
Jel se otkljucavaju dodatne serije i filmovi?a negde sam citao da ako se zoves Voja, Vojkan, Vojislav.... imas pravo na gratis 6 meseci. E sad kome se obratiti pojma nemam
Jel se otkljucavaju dodatne serije i filmovi?
Pa ni za to nije, bukv ima 3 turske serije otprilikeOva platforma je idealna za one koji vole turske serije i ljubavne realityje... 🤣🤣🤣
Ух не верујем да важи за Војиславa negde sam citao da ako se zoves Voja, Vojkan, Vojislav.... imas pravo na gratis 6 meseci. E sad kome se obratiti pojma nemam
A ne znam, ne secam se da je pisalo koliko dugo traje akcija. To sam slucajno zapazio i kao postavicu ovde, i zaboravihIzgleda da ne važi ni za koga. Čisti marketinški trik.
Nagovorio sam kolegu Voju da se registruje i nikad nije dobio nikakav odgovor![]()
Na TVu ili?sve radis kroz aplikaciju
Vidim da su Mućke, Alo Alo i Zvali ste milorde koje su bile najavljivane uskoro volšebo nestale.
Kako to da samo Mitrović ima prava emitovanja Mućki i Alo, alo?Udario Mitrović rampu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari