Šta je novo?

Vox tv - pitanja

joojant200

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
865
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Thinkbook 16
Tablet
Lenovo t something
Mobilni telefon
Sljamsung S23
Pametni uređaji
Fenix 7s pro ss, Xbox series X
Treba mi drugi tv u kuci.

Nisam se nesto odusevio sa trenutnim odnosom ponuda/cena jeftinih LG televozora, pa reko mogao bi probati Vox 39-43" i jos uzmem na karticu na rate.

To je turski proizvodjac? Koji su jos brandovi od istog proizvodjaca?

-Ali tehnicke specifikacije ne postoje niti za jedan tv, ono na sajtu je smesno, niti postoji uputstvo za upotrebu na sajtu.
https://www.voxelectronics.com/vox-televizori/
-Vidim da im je panel 1080p. Da li se zna koji je tacno panel u pitanju, koji je odziv i ugao gledanja?
-Kakvi su zvucnici, koje jacine?
-Koji je soc na ploci?
-Sta im znaci CMP? Da li ima paralelu sa CMR? ili sa LG oznakama?
-Sta im znaci wifi reday-moze da primi wifi adapter - kakav/posto? Da li takav tv ima utikac za zicanu mrezu, ako ima da li mi onda ni ne treba adapter ako necu wifi, a hocu smart preko kabla?
-Da li ima neke logike u tim njihovim nazivima uopste?
40DSA311G (zvucnici?)
43YB650 (2x 6W zvucnici?)
43DSM470B (2x 10W zvucnici?)

Prva dva broj su dijagonala, zadnja oznaka je boja, osim ako stoji U kada je uhd.
Sta im znace slova?
A-android ako je prva oznaka, a sta je kad je 3.ca a nije analogni tuner posto je tuner t2/c?, D-direct led? S-Slim, mogao bi biti i smart ali na svakom stoji S oznaka pa pa sam lupio slim?? W-wifi? Y- mi deluje da je neka dobra oznaka???
zadnja 3 broja su pretpostavljam oznaka modela i nemaju nikakve logike?

Mislim Kod Samsunga i LG-a ima logike svaka oznaka pa pretpostavljam da i ovde ima? :)

Zdravo, moze pomoce, imam problem sa smart TV VOX 32A11H672B, resetovao se i nikako da podigne sistem, samo vrte sarena slova gde pise android?
Kako vratiti na fabricka ili nesto drugo uraditi? Hvala

Zdravo, moze pomoce, imam problem sa smart TV VOX 32A11H672B, resetovao se i nikako da podigne sistem, samo vrte sarena slova gde pise android?
Kako vratiti na fabricka ili nesto drugo uraditi? Hvala
Ovo je pisalo na jednom od prethodnih tema na bencu :

Probaj neki od ovih kodova. M taster je meni

1. M>1>1>4>7
2. M>2>0>0>8
3. Source>2>5>8>0
4. M>C>9>7>3>5
Udjes u servisni meni,imas prvu opciju init tv i on ce ti vratiti tv na fabricka podesavanja.

Ako nece probaj da nazoves servis pa da ti kazu koji su kodovi.Napisi dal si uspeo da znaju i drugi.

Ovo je pisalo na jednom od prethodnih tema na bencu :

Nece nista od ovoga.

Ako nece probaj da nazoves servis pa da ti kazu koji su kodovi.Napisi dal si uspeo da znaju i drugi.
Zvao sam dva servisa, ali kao ne mozes dok dize sistem. Mora da se odnese da probaju i da podignu drugi sistem ako moze.
A TV kada upalim konstantno vrti android.

1737464274836.png

Odnesi TV u centralni VOX servis, tamo će ti učitati novi SW ako je do softwera. Tvoj model je sa AOSP sistemom pa mora da se pregazi "ručno" što zahteva intervenciju servisa.

Uslikaj nalepnice na zadnjem delu sa serijskim brojem i tv i sw'a i pošalji im mail, zamoli ih da ti pošalju poslednju verziju sw'a za tvoj model i uputstvo kako da ga instaliras.

Nije isti SW za svaki model iako je oznaka ista, vazno je koja je revizija ploče i koji tip ekrana. Najsigurnije je da im na mail pošalješ sliku sa zadnje strane televizora gde pie SN i GR/GM kod i oni će ti na osnovu toga poslati odgovarajući SW.

Posedujem Vox tv 32GOH300B sa Google tv android operativnim sistemom. Radi OK. Hteo bih da home stranicu prekonfigurisem, da prime video i youtube review ukinem ili bar spustim ispod Stremio i Stube preview, ali ne nalazim podesavanja za home stranicu.
Ovaj softver ima i na vecim tv, da li je neko pronasao opcije za podesavanje home stranice?

Poslednja izmena:
Posedujem Vox tv 32GOH300B sa Google tv android operativnim sistemom. Radi OK. Hteo bih da home stranicu prekonfigurisem, da prime video i youtube review ukinem ili bar spustim ispod Stremio i Stube preview, ali ne nalazim podesavanja za home stranicu.
Ovaj softver ima i na vecim tv, da li je neko pronasao opcije za podesavanje home stranice?
Imam ja VOX sa google tv.Koliko ja znam ne mozes da ukines te ikonice jer to su aplikacije koje dolaze sa tv.Nema mogucnosti za brisanje ni aplikacije a ni shortcut.Ali mozes da ih pomeris da ne budu na pocetku.Jedna opcija je da odes na kraj i stisnes reorder.A druga opcije je da odes na ikonicu koju hoces da pomeris i drzis dugo OK i onda move i kad pomeris gde hoces ikonu onda ides na done.

Ne znam da li je ovo od pomoći ali probaj.
Kod mene je Android TV 12.
Klik Levo od tih review linija i imaš opcije (bar bi trebalo) dole/gore/ukloni.
Skroz dole mi je podesite početni ekran i tu gasim/palim šta mi treba. Ovde ne rade sve opcije ali Youtube i Prime mi je ugašeno i nema ih. Stremio i SmartTube imam te redove, takođe još jedino Spotify i Skyshowtime..
Neke linije neće da rade, zaboravio sam tačno koje još osim MAX aplikacije. MAX red se odavno izgubio kod mene.
Nisam trenutno u mogućnosti da tačno proverim, ali otrpilike bi trebalo da možeš sve što si zamislio.

Ne znam da li je ovo od pomoći ali probaj.
Kod mene je Android TV 12.
Klik Levo od tih review linija i imaš opcije (bar bi trebalo) dole/gore/ukloni.
Skroz dole mi je podesite početni ekran i tu gasim/palim šta mi treba. Ovde ne rade sve opcije ali Youtube i Prime mi je ugašeno i nema ih. Stremio i SmartTube imam te redove, takođe još jedino Spotify i Skyshowtime..
Neke linije neće da rade, zaboravio sam tačno koje još osim MAX aplikacije. MAX red se odavno izgubio kod mene.
Nisam trenutno u mogućnosti da tačno proverim, ali otrpilike bi trebalo da možeš sve što si zamislio.
Na ovom Vox-u nema te opcije kada se ide u levo da mozes da ugasis preview za odredjenu aplikaciju. Verovatno je povezano sa verzijom android os. Mada i starije verzije os imaju mogucnost kontrole home strane.

Nazad
Vrh Dno