Šta je novo?

Voodoo 5 6000

Cujem li neku ponudu za Voodoo I?

ja imam keca sa 16 mega rama i drajverima za Xp provereno radi, nema neku cenu, znaci dajem je za dz, ali nekom ko ce da je eksploatise npr za radnu stanicu ili sl .

Brate, imam i ja... Ali se zezam u fazonu, hoce li neko da je kupi.... Moja nije za prodaju... Emotivno sam vezan!

Moji Voodoo-i

Property of Moi, sa sve home made crnim SLI kablom...

Poslednja izmena:
Ja sam imao Voodoo Banshee i vol'o sam ga 😀 iako to nije bila ekskluziva kao ove sli kombinacije.
Igrali smo NFS kao manijaci.

I ja voodoo za trku imam 😛

Evo i ja da se pokažem – ovo je nekada bila kombinacija snova – Voodoo 2 – 12Mb + Matrox MGA 200 sa 4Mb memorije

Prilozi

• Kombinacija snova.webp
    Kombinacija snova.webp
    147.5 KB · Pregleda: 66
Voodo 3 2000 PCI:

prodao sam tri ovakve kartice i cetvrti put ponovo kupio jednu. Moje omiljeno parce hardvera. Pod XP om radi perfektno na svim mogucim plocama kako starim tako i najnovijim a divX i DVD filmovi su pravi san sa njom. S vremena na vreme je stavim u komp da se podsetim starih dana i da se naravno lepo poigram u Glide-u. Sa V3 serijom kartica je 3dfx dostigao zenit u prodaji iako se vec naslucivalo da ce ga nvidia potisnuti.. Za razliku od AGP verzije sa SDRAM ova ima nesto brzu SGRAM memoriju.

Kartica nije na prodaju.

Prilozi

• 3dfxvoodoo32000pci.gif
    3dfxvoodoo32000pci.gif
    293 KB · Pregleda: 62
Poslednja izmena:
Ah, the old times... imao sam istu takvu, bila je super. Pre toga Creative V2 sa 8 MB, mnogo dobro bilo. UT je leteo.

Voodo 3 2000 PCI:

prodao sam tri ovakve kartice i cetvrti put ponovo kupio jednu. Moje omiljeno parce hardvera. Pod XP om radi perfektno na svim mogucim plocama kako starim tako i najnovijim a divX i DVD filmovi su pravi san sa njom. S vremena na vreme je stavim u komp da se podsetim starih dana i da se naravno lepo poigram u Glide-u. Sa V3 serijom kartica je 3dfx dostigao zenit u prodaji iako se vec naslucivalo da ce ga nvidia potisnuti.. Za razliku od AGP verzije sa SDRAM ova ima nesto brzu SGRAM memoriju.

Kartica nije na prodaju.
I ima ocajno rasporedjene kondenzatore secam se da sam jedan otkinuo na mom v3 2000 agp 🙂 sva sreca radio je i bez njega bez problema(mrzelo me da ga lemim).

I ima ocajno rasporedjene kondenzatore secam se da sam jedan otkinuo na mom v3 2000 agp 🙂 sva sreca radio je i bez njega bez problema(mrzelo me da ga lemim).
Ne znam u vezi sa rasporedom bas da se izjasnim ali kondenzatori su ultra kvalitetni i usadjeni u plocu tako da mi stvarno nije jasno kako si uspeo da iscupas taj jedan. 3dfx je davao garanciju od 10 godina na svoje proizvode pa ti sad vidi...

Ne znam u vezi sa rasporedom bas da se izjasnim ali kondenzatori su ultra kvalitetni i usadjeni u plocu tako da mi stvarno nije jasno kako si uspeo da iscupas taj jedan. 3dfx je davao garanciju od 10 godina na svoje proizvode pa ti sad vidi...
Da koristio je solid kondenzatore koji jesu jako kvalitetni ali oni nisu "usadjeni" u plocu jer je rec o dvoslojnoj stampi tako da su sami kondenzatori zalemljeni na plocu direktno a ne kroz rupe na stampi.Bez obzira ta karta i dan danas radi kod mog rodjaka bez problema.Jedino zalim sto sam prodao v3 3500tv...to je bila karta 183Mhz memorija.

Jedino zalim sto sam prodao v3 3500tv...to je bila karta 183Mhz memorija.

Toliko je radio i GPU koliko se secam, a to je i bio neki maks tih kartica, cak su i V3 3000 obicno stajali na slicnim frekvencijama pri overkloku...

Ehhhh, taj VooDoo... Ja sam moju poklonio... VooDoo 3 2000... Opasna beshe to kartica... Platio sam je 180DM tad... 🙂

Nazad
Vrh Dno