Šta je novo?

Voodoo 5 6000

!

HE...HE...HE....😀 :d 😀 :-devil-: :-devil-: :-devil-:
vu-dojke

amen.gif

sta zamrla tema bre????????
evo sta bi danas izlazilo pre svake igre da se 3dfx odrzao kao firma

2000804708664355759_rs.jpg

@studiovpc: Tooooo care. Ajde sada jepo baci tu sliku ali u nekoj lepoj rezoluciji, ne manjoj od 1280x1024, da je "metim" k`o wallpaper!!!!

ma okacio bih je je odmah ovde da imam u vecoj rezoluciji ali ovo je najveca sto imam, celu noc jurim po netu i nisam nasao nista vece, ako nadjem kacim obavezno, evo ima i ova verzija ali opet u maloj rezoluciji. Pozz

2003459491664502701_rs.jpg

e da ako hoces nesto za wall evo ovo je najvece sto imam od 3dfx-a

2005542212485634882_rs.jpg

i ovo evo ovo ti je u 1280x1024

2000631594227823836_rs.jpg

Poslednja izmena:
legenda 🙂

ja ovako drzhim vec neko vreme 😛

svidja mi se onaj crni 3dfx logo, bash je extra poshto volim tamnije pozadine :type:
:wave:

Prilozi

• untitled.webp
    untitled.webp
    75.7 KB · Pregleda: 91
ja ovako drzhim vec neko vreme 😛

svidja mi se onaj crni 3dfx logo, bash je extra poshto volim tamnije pozadine :type:
:wave:
mogao bi taj wallpaper da se doradi malo, mnogo mi je nekako ruzno da bude skroz crno iza, ne znam da se napravi neka fora brushed metal look iza logo-a, mrzi me sad da ga prepravljam u photoshopu posto sam sad reinstalirao windows i ne znam gde mi je glava

@studiovpc: Hvala lepo. Prva je ipak najbolja, kada budes stigao, nabudzi je malo please. Ima ona fora sa photoshopom i resizeom od 10% bez gubljenja kvaliteta(mislim da treba neki pluginn za to).

3dfx- u ne mogu da donesu vodu, dabogda propali i microsoft i nvidia i svi redom!

osecaj da drzis jednu voodoo karticu u kompu je neponovljiv! imao sam i gf4ti, fx5900, x850xt,7900, i sad 8800, sve cim su se pojavile, i uvek je bilo: najbrza je.... pa doooooobro.... a voodoo3 3000 agp kad sam kupio nisam doticao zemlju mesec dana od srece!!!!!

3dfx je pisao istoriju

edit:
razmisljao sam se da li da postavim, ali ipak nisam mogao da odolim........
evo ga screen shot sa voodoo3 glide:
unreal2-glide.jpg

a evo ga directx:
unreal2-d3d.jpg

i zato shush! necu da cujem da ne valja

edit2:
da se vratimo na temu.... pogledajte sta covek ima u svojoj kolekciji:

zaista zadivljujuce... meni bar... nikad nisam video uzivo v5 6000, a kamoli ovoliko komada na jednom mestu....

quantum3D-mercury-16x3dfxvoodoo2pci-96mb:

edit3:
v5 5500:
v55500agpmod3ic0.jpg

Poslednja izmena:
bolest 😉

toga ima u mojoj shkoli... pikamo Quake3 :d pitacu ih da mi prodaju BAREM jednu... ili u zamenu za neku Gforce4!!!
Ako je neko zainteresovan... videcu shta mogu da uradim!!! btw negde imaju neke Intelove a negde Voodoo 😀

koji voodoo imaju kod tebe u skoli?! ja sam zainteresovan 😀

edit:
sad se setih pre par godina kad sam usao u jednu prodavnicu kompjuterske opreme i video dve dvojke sa sve kablom, i pitao lika bi li mi prodao, a on mi uz smeh rece: donesi litar rakije i nosi obe... 😀 sad se kajem sto nisam....

Poslednja izmena:
e ne znam majke mi sutra idem pre podne u shkolu pa cu ti javiti!!!

a shta mene pitash?! Inache ti kompovi su poklon od Japanaca 😀

Cujem li neku ponudu za Voodoo I?

ma okacio bih je je odmah ovde da imam u vecoj rezoluciji ali ovo je najveca sto imam, celu noc jurim po netu i nisam nasao nista vece, ako nadjem kacim obavezno, evo ima i ova verzija ali opet u maloj rezoluciji. Pozz

2003459491664502701_rs.jpg

Pa zar je nvidia i to pruzela od od 3dfx (meant to be played) , mislim znam za sli ili je ovo samo photoshop.
Gde je ati u celoj ovoj prici. Bio sam klinac pa 😡
Kako se tada povezivao sli i znaci to voodoa mozes da stavis u danasnje kompove na PCI :type:
Cini mi se da sam ih video na sabackom sajmu kompova, tj. pijaci 🙂.

Poslednja izmena:
Heheee... nVidija je pocela sa The way it's meant to be played kampanjom sa FX serijom, jer je bila ocajna, pa su developeri morali da rade gomilu optimizacija da bi njihove kartice bile on par sa 9x00 serijom radeona.

A slike gore su odradjene u photosopu!

e nasho sam jedan Voodoo 2 za IGP... neznam da li je IGP ali uglavnom neki DUUUUGACHKI slot 😉

Jos cuvam Voodoo Rush 4MB.

Ja jos uvek imam Quantum 3D's Obsidian2 Voodoo II SLI
Nije slika moje ali je indenticna 🙂

3dfxVoodoo2Quantum3D2.jpg

a koji je to slot?! AGP?!
pitam jer moram dati neku kartu u zamenu 😉

Nazad
Vrh Dno