Šta je novo?

Vojvodjanska (OTP) mbanking

Radi glatko i u najmanju ruku kao i pre update-a, a login je čak za naijansu brži. Naravno da indalje nisu ubacili swipe back za iOS kao u normalnim aplikacijama 😁

Kod mene je takođe dark tema, globalno na telefonu i aplikacija normalno radi.

Poz ekipa.

Posle zadnjeg update app-a (37.0.0) i update iOS sa 15.4 na 16.7.15 (iPhone X) iskoči nevažeći token i kada odem Aktiviraj M-bank -> Samostalno izbaci grešku "Zovite call centar" Zovem njih daju mi kodove ali opet neće i onda su kao obavestili nekoga i kao čekajte i ništa već 7 dana.

U podešavanjima telefona za end-to-end encryption je telefon tražio passcode starog telefon koji nemam. Ovo je bilo i dok je bila stara verzija aplikacije ali je sve radilo.

Odrađen je reset end-to-end usled zaboravljenog passcode
Timezone je dobar
Developer Mode nije uključen,
Telefon nije jailbreak
OTP m-bank je isključen sa iCloud Backup
Passwords and Keychain -> Sync this phone - celo vreme isključen
Settings -> Apps -> App Store -> Offload apps - isključen celo vreme
Odrađen i Reset Network Settings
Nema VPN

Odrađen Deinstall iz Settings -> iPhone Storage -> OTP m-bank -> Delete App ( probano i redovan touch and hold deinstall ), potom restart ( probano i sa force restart ), potom install i opet izbaci Nevažeći Token.

Da li je neko imao sličan problem ili još neku ideju ili možda neko zna o čemu se radi?

Od 1. 5. se menja prag potrošnje za upola jeftinije održavanje paketa.
Dole je skrinšot za Praktik paket. Na Prestižu se prag podiže sa 75.000 na 90.000 din.

1775637088843.png

Da li je neko imao problem sa njihovom mc platinum karticom za naručivanje preko wolt/glovo? Otvorio sam prestiž paket u sredu i primetio sam juče da na ovim sajtovima ne prolazi (sve ostalo radi bez problema). Doda karticu, ali kada pokušam da naručim na wolt kaže da nema dovoljno sredstava, a na glovo da je banka odbila transakciju. Zvaću ih svakako, ali trenutno ne radi kontakt centar zbog praznika, pa rekoh da vidim da li je neko imao slično iskustvo.

Nisam nikad povezivao glavnu karticu sa tim servisima, ali je naverovatnije do njih i nečeg što nisu ofradili pošto su neradni dani ili im je neka procedura da treba da prođe određeni vremenski period za već nešto.
Imaju oni svoje momente kao što je bila dugo vremena blokada plaćanja ka Apple-u pa si morao da ih zoveš da ti privremeno, čitaj nekoliko minuta, odblokiraju, da bi online kupio gift karticu za App Store recimo. Kao razlog su nvodili da im je to iz mađarske centrale tako naređeno pošto je neko proglasio da je to nesiguran sajt sa gomilom pokušaja zloupotrebe kartica 😁 Trenutno nije više takva situacija sa Apple sajtom.

Svakako otvori virtuelni račun, uključi push notifikacije i poveži tu karticu sa tim i sličnim servisima ili bar napravi avista račun i sve pare držiš na njemu, a kad treba, prebaciš na glavni račun zbog plaćanja karticom.

Da li je neko imao problem sa njihovom mc platinum karticom za naručivanje preko wolt/glovo? Otvorio sam prestiž paket u sredu i primetio sam juče da na ovim sajtovima ne prolazi (sve ostalo radi bez problema). Doda karticu, ali kada pokušam da naručim na wolt kaže da nema dovoljno sredstava, a na glovo da je banka odbila transakciju. Zvaću ih svakako, ali trenutno ne radi kontakt centar zbog praznika, pa rekoh da vidim da li je neko imao slično iskustvo.
Dok ne dobiješ fizičku karticu i ne aktiviraš je, ne radi plaćanje na sajtovima koji nemaju 2fa.

Jel zna neko, ako blokiram Mastercard, da li mi radi i dalje kartica na Google Payu? Ili se i ona blokira?

Ako se blokira bilo koja kartica ona je svuda blokirana, jer se blokira po broju iste a ne po navinu njene prisustnosti.

Kako u xml skinuti izvod za Biznis praktik paket? Promet moze ali izvodi ne mogu.

Nazad
Vrh Dno