Šta je novo?

Vojvodjanska (OTP) mbanking

OTP updejtovala biznis aplikaciju tako da ne moze da se pokrene (force close) ako imaš upaljen adb. Kakvi idioti ja nemam reči. 😡
Sad svaki put kad mi treba njihova glupa app ja moram ići u podešavanja da isključim adb.

Poslednja izmena:
Od jutros mi ne radi IPS placanje, ili neka generalna greska ali ucita nalog ili kaze da nema sredstva a ima vise nego dovoljno.

Bezveze što ne može da se kombinuje sa kuponima i popustima, tako da ništa ipak 😆

Da li je neko azurirao aplikaciju na verziju 35.0.0.2 na androidu? Nakon azuriranja sve radi sporo, kompletan UI zamrzava. Da li neko ima slicnih problema?

• Like
Reagovanja: kVu
Na 35.0.0.1 ništa nije htelo da prikaže i otvori. Ažurirao na 35.0.0.2, ali i kod mene se sve oteže i proteže. Čas hoće, čas neće da se učita.

Nista od uplata ka OTP-u mi danas ne prolazi, kad se pozove podrska automat kaze neki tehnicki problem sa mbankingom za fizicka lica..

Hm... decembra pozvao suprugu da otvori racun. Ona prebacila platu... i evo 18 febraur, ni ja ni ona nismo dobili bonus.

@jorgovan , Meni se to isto desilo sa Raiffeisenom, poslao pozivnice, ljudi otvorili racune i niko nije dobio nista.
A promocija sa Temuom je istekla pre par dana, trebalo je da traje cak do aprila, ali su verovatno potrosili sredstva namenjena za to-koja izgleda nisu bila velika cim je tako brzo otislo.
Inace, @uji , ja sam kombinovao sa kuponima, nije moglo da se iskoristi samo za Claim Credit i QQQQ promociju.

• Like
Reagovanja: uji
@tomap isti slučaj u nekoliko navrata. Pošalji prigovor, navedi imena i prezimena preporučenih sa mejl adresama i/ili brojevima telefona prijavljenih banci pa će provera i uplata novčanih nagrada biti izvršena. U slučaju negativnog odgovora, podnesi pritužbu NBS pa će svakako morati da isplate najkasnije tri meseca nakon podneska, jer toliko najduže traje postupak medijacije.
Edit: pa super je što su mogli na Temu popust i kuponi. To mi je najviše odgovaralo da sam imao karticu kod njih, ali džabe kad za virtuelnu uslovljavaju sms servis koji automatski povlači obavezu da se ima tekući.
@jorgovan takođe preporučujem podnošenje prigovora i eventualnu pritužbu ukoliko dođe do ćutanja, odnosno probijanja ostavljenih rokova.

Poslednja izmena:
Pišite prigovor u svakom slučaju koja god da je banka. Na to reaguju. Mislim da je slično bilo i za Intesu. Svakako reaguju na prigovor i uplate.

Nisam slao ali realno treba ih cimati, reklamirali su to na sva zvona i na kraju nista.
Inace, neko je pominjao da mu IPS placanje ne radi pa sam se setio buga, meni npr aplikacija zakuca ako pokusam da uvezem QR kod preko Google Photos aplikacije, srecom imam aplikaciju telefona i preko nje radi najnormalnije.

• Like
Reagovanja: uji
Ma neka idu dođavola svi. Evo i iz UniCredit bi trebalo danas da mi dostave Univer vaučer dobrodošlice i za kartičnu potrošnju, ali najverovatnije da od toga ništa biti neće, tako da ću morati da dopunim pritužbu i u najboljem slučaju očekujem da pošalju sve đuture marta ili kad god, ali krajem marta definitifno podnosim zahtev za gašenje pa i ako stignu krajem aprila, to je to, ne mogu da se obesim.

Svako novo azuriranje izgleda bude sve gore, i na biznis aplikaciji isto.

Bice kolikobsam razumeo uskoro novo azuriranje zbog ukidanja sms za onlinenplacanje.

Moraju da u roku od četiri dana da ubace novu verziju pošto im je to, po njihovoj notifikaciji iz aplikacije, rok za uvođenje novog načina verifikacije online transakcija.

Radi li nekome push notifikacija na biznis aplikaciji, npr kada se nesto plati da stigne notifikacija, posto je kod mene u podesavanjima to ukljuceno a nista mi ne stize. Ako je to uopste opcija za tu vrstu obavestenja?. Na aplikaciji za fizicka lica to radi bas tako, za transakciju stigne obavestenje, notifikacija.

Pozdrav svima
Pre mesec dana mi nako preko aliexpress uhakuje platnu karticu, stigne mi 7-8 poruka sa sms kodovima, a na aplikaciji mi skinu sredstva oko 35$
Iznosi se nisu poklapali dakle te sms poruke nisu prosle jer se nisu bili ti iznosi na racunu, dok je na neki drugi nacin uspeo da mi povuce novac.
Elem, otp mi vrati sredstva i dobijem nove platne kartice.
Danas mi stigne sms:
Lozinka xxx za placanje RSD 2000.00 MOZZART DOO BEOGRAD
Ova kupovina nije prosla sreca, a imam i limit 500din.

Mene sad zanima kako? Kako posle 14 dana nove kartice neko ima i br kartice i cvv kod?
Jedinu kupovinu koju sam sa novom karticom obavio preko neta je kupovina vozne karte - Srbija voz..
Da li imam neku aplikaciju koja prodaje podatke?
Obrisao sam brawe broswer, imam jos adblock na koji sumnjam…
Ili mi je neko na poslu u kancu uzeo karticu i procitao 🙂

Zanimljivo. Meni je mastercard procurila posle Srbija voza....Doduše, pre jedno 9 meseci.
Jesi siguran da se ovaj pokušaj sa kladionicom odnosi na novu karticu, da nije možda na staru?

Ne ne nemam staru..
Ugasena je, brojevi su od nove

Eto znaci velika verovatnoca je da je srbija voz

Postoji jos jedno mesto, mozzart bet app
Ne kladim se na njoj nego imaju neko besplatno pogadjanje i par dana pokusavam da vezem niz, i danas mi kaze da mi nije nalog verifikovan iako jeste 100% bio, krenem da verifikujem otvori mi neki prozor dodatni i ja batalim posto sam bio na poslu, ali nisam nista unosio..
IMG_6615.png

Ne tvrdim ja da je Srbija voz, ipak ogroman broj ljudi plaća preko nje, bio bi baš haos da su tu procurili podaci. Samo mi bilo zanimljivo...

Napravio sam virtuelnu pre 15 dana ne znam sto nisam sa njom placao sad ne bih morao do banke 😡

Sms od otp
Dobar dan, vazno je da znate da ce nas bankomat na adresi Maksima Gorkog 11 u Beogradu biti nedostupan usled preseljenja ekspoziture na novu adresu Juzni bulevar 39. Kako bismo vam olaksali obavljanje redovnih aktivnosti, omogucili smo vam podizanje gotovine bez provizije na bankomatima drugih banaka. Ova pogodnost vazi u periodu od 13.3.2026. do 13.6.2026. Na raspolaganju su vam i svi bankomati OTP banke – lokacije mozete pogledati na linku https://www.otpbanka.rs/lokacije-ekspozitura-i-bankomata/. Vasa OTP banka

Taman mi je nova ekspozitura 150m od posla. U ponedeljak se otvara.

Kako vam radi OTP od jutros? Aplikacija secka, jedna IPS transakcija se vidi u podrsci ali je nema u app, ne mogu da izvucem potvrdu placanja, druga se vidi ali izbacuje gresku kad hoces potvrdu placanja da skines. Svaka cast.

Ja se ceo dan mučim da platim nešto preko mbankinga, sad platih preko ebankinga i potpišem sve tokenom ali nema je nigde transakcija 😀

Danas sam ažurirao OTP aplikaciju i od tada ne mogu da se ulogujem. Na naslovnom ekranu piše: "Greška Servisi su trenutno nedostupni. Molimo Vas da pokušate ponovo." Već neko vreme je tako.

EDIT: Sad vidim da im ni sajt ne radi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno