На почетној страни кликнути на три тачке поред расположивих средстава. Отвориће се мени у коме треба кликнути на опцију „види детаље рачуна". После тога ће се приказати страница са насловом „Текући рачуни физичких лица у РСД”. На њој се налази износ резервисаних средстава. Листу резервисаних средстава можете видети кликом на иконицу поред.Bilo bi lepo da ima i prikaz rezervisanih sredstava, pošto ja nisam pronašao tu opciju. U transakcijama se pojave transakcije tek kada budu proknjižene.
Ja ne mogu da pristupim nalogu ni preko app ni preko internet pretraživača kad koristim mobil data, preko WiFi nikakav problem 🙎 Do pre par dana perfektno sve radilo. Reinstalirala app više puta (uključeno u podešavanjima da je dozvoljen pristup internetu i preko mobil data). Korisnički servis ni od kakve pomoći kao ni u filijali 😒 Izbacuje mi "IO error" pa me guglanje dovelo do ovog foruma 🙂 Molim ako se neko susreo s ovakvim problemom i ima rešenje da podeli 🤗Da li neko ima problem sa logovanje u OTP aplikaciju na Android OS-u poslije nedavnog azuriranje?
Važi i prikazuje u sms poruci raspoloživo stanje u RSD i EUR, za razliku od transakcija u Srbiji gde se navodi samo RSD.Jel i u OTP-u važi da ako plaćam u inostranstvu Masterom, i na računu imam EUR i RSD, prvo skida EUR?
Mislim da su mjenjali, ja sam na istom telefonu obrisao pa sam ih morao zvati. Bar na Androidu.Menjao telefon pre pola godine i nisam zvao banku. Mislim da je pre toga obrisana aplikacija sa prethodnog telefona, ali ne mogu da garantujem
Jedino ako su nešto u međuvremenu menjali, a ovde je uputstvo, ali to si već sigurno gledao
![]()
Kako da aktiviram m-bank aplikaciju
Aktivacija m bank aplikacije. Kako da aktiviram aplikaciju? Preuzmite uputstvo za aktivaciju m-bank aplikacije .www.otpbanka.rs
To sam i ja radio i posto nije prolazilo onda sam zvao. Probacu opet posto uskoro mjenjam tel pa valjda bude radilo.Ne mora preko telefona ako aktivirate preko ebanking-a, uđete u proflil u ebankingu, zatim u sekciju token, pa nakon toga reaktivirajte token koji se tu nalazi. Doći će vam kod na sms kao da ste zvali call centar, a broj tokena se vidi u ebankingu. Meni je tako radilo pre nedelju dana otprilike![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari