Šta je novo?

Vodic za vodena hladjenja

Stigla moja bebica malopre. Maleno kućište malena i bebica. :):);););):cool::cool::cool::coffee::coffee::coffee::coffee::giggle::giggle::giggle:
IMG_20240816_141726.jpgIMG_20240816_141738.jpg

• Like
Reagovanja: Tpo
Iz daljine sam ih video na Gamesconu, tasna masna prevare :D. Znam dosta ljudi koji rade tamo i stvarno super momci ali kada je neko od gore indijanac to je tako.

"prvi macici se u vodu bacaju" :D

Malo se poigrah sa svojom masinom i sredio je za narednih godinu dana dok se malo ne stabilizuju cene :)

Bacite pogled, moze biti edukativno za nove PC LC buildere...

Da li neko zna sta se desava sa EKWB shop-om, vec neko vreme im je lager polu-prazan...? Gledan neke fittinge, nista pametno nemaju na stanju...

Poručio sam tečnosti pre par meseci, tj. drugarica iz Slovenije poručila za mene, pa da mi donese kada dolazi. Mesec i nešto dana nakon porudžbine joj ništa nije stizalo na mail, nikakvo obaveštenje da li su poslali.
Ja otvorio tiket za to i generički odg da pošiljke kasne 2 nedelje. Na kraju su poslali taj dan ili sutradan. Izgleda da su u teškom autu. Više neću uzimati od njih ništa, završio sam s njima.

Ja ne znam kako oni uopšte i dalje posluju posle svega...

Nije problem što nisu mogli odmah da pošalju, nego što im shop radi, prihvataju porudžbine, a ne udostoje se da bilo kakav mail o potvrdi pošiljke pošalju. Zaključaj shop dok ne središ sve i kraj, a ne ovako uzmu ti pare i ti se moliš bogu da li će uopšte da pošalju. Totalno bezveze.

Nazad
Vrh Dno