Šta je novo?

Vodic za vodena hladjenja

Ako je cena 40% visa kad uzimas preko Emmi-ja, jeftinije izadje iz Sidewindercomputers-a uzeti direktno. Prvo sto je jeftinije, drugo sto platis samo 28% vise (carina+PDV), i trece sto ti stigne za manje od nedelju dana, a ne da cekas tri nedelje.

Jel mozes da potvrdis da sa Sidewindercomputers-a isporucuju za srbiju

Kolko vidim minimalna cena postarine 23$ sto nije malo htedoh da narucim jednu deltu ali nemaju na stanju.

EDIT:
Evo troskovi za jedan delta vent:d isto kolko kosta vent:d

Prilozi

• Noname.jpg
    Noname.jpg
    30.3 KB · Pregleda: 49
Poslednja izmena:
Hmmm kizam i jahac imate iste komponente za hladjenje ali sve.. :) Samo jedan ima radijator vise, znaci ne verujem :D

Koja je najbolja metoda Shipping-a

Kolko vidim minimalna cena postarine 23$ sto nije malo htedoh da narucim jednu deltu ali nemaju na stanju.

EDIT:
Evo troskovi za jedan delta vent:d isto kolko kosta vent:d

pa nije problem postarina ako i za vise komponenti ostaje 23$ ako raste onda za**** poso :D

Priority Mail International je najjeftinija varijanta.

A sto se cene tice, za jedan ventilator 23$, za 5 ventilatora 30$ :D Najbolje je raditi 'group buy' sa nekim ako nadjes, maltene mozes prepoloviti troskove slanja. Posebno ako su manje stvari u pitanju (po tezini i dimenzijama).

Na primer, ovo sto ja nameravam da narucim izadje postarina oko 35$, ako na to dodam jos 2-3 ventilatora, cena postarine ode za 1-2$ vise :).

Hmmm kizam i jahac imate iste komponente za hladjenje ali sve.. :) Samo jedan ima radijator vise, znaci ne verujem :D

Imamo istu pumpu i wb,kiza ima ako se nevaram 3x480 GTX a ja 2x420GTX + 360GTX,znaci imamo po tri radiatora ali razlicita.Sta ima tu za nepoverovati?

Priority Mail International je najjeftinija varijanta.

A sto se cene tice, za jedan ventilator 23$, za 5 ventilatora 30$ :D Najbolje je raditi 'group buy' sa nekim ako nadjes, maltene mozes prepoloviti troskove slanja. Posebno ako su manje stvari u pitanju (po tezini i dimenzijama).

Na primer, ovo sto ja nameravam da narucim izadje postarina oko 35$, ako na to dodam jos 2-3 ventilatora, cena postarine ode za 1-2$ vise :).

Hvala na informaciji:)
Verovatno cu jos nesto narucivati neisplati se jedan vent:d jos moram da pazim da nebude previse pa da mi carinu naplate:S:

Imamo istu pumpu i wb,kiza ima ako se nevaram 3x480 GTX a ja 2x420GTX + 360GTX,znaci imamo po tri radiatora ali razlicita.Sta ima tu za nepoverovati?

Ucinili mi se da su isti i radijatori. Pa zacudjen sam slucajnoscu, nije da stvarno ne verujem.:)

Danas sam se prijatno iznenadio, sobna temperatura zatvoreni prozori (Beograd)
2.5l vode, pumpa i CPU blok, bez hladnjaka za vodu.
Sat vremena linx-a sa def. podesavanjima 65c.
Temperatura vode u sistemu posle sat vremena 42.6c.
Milina za usi.
Na slici se ne vidi HT je ukljucen.

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    381.5 KB · Pregleda: 65
Poslednja izmena:
Vidi se, LinX kaze 8 ;) :p

Danas sam se prijatno iznenadio, sobna temperatura zatvoreni prozori (Beograd)
2.5l vode, pumpa i CPU blok, bez hladnjaka za vodu.
Sat vremena linx-a sa def. podesavanjima 65c.
Temperatura vode u sistemu posle sat vremena 42.6c.
Milina za usi.
Na slici se ne vidi HT je ukljucen.

dobra fora, samo najbolje onda u neku pljosnatu posudu staviti, tipa neku tepsiju, da se odaje shto bolje doplota na vazduh :D

Laing T5-58/550 P sa tri radiatora i Apogge XT
pumpa T5.jpg
@4620MHz Vcore 1,44350V
Ambient temperatura 25C
@4620MHz.jpg
Uskoro mi stizu neke zanimljive stvarcice,pa dase ide na tih famozni 4.7GHz
Negde sam zaturio sotku sa procesorom na 4.5GHz HT-on.Nadem,odmah postavljam.
Laing T5-58/550 P sa cetri radiatora gde temperatura ne prelazi 74C

Laing T5-58/550 P sa tri radiatora i Apogge XT
Pogledajte prilog 64072
@4620MHz Vcore 1,44350V
Ambient temperatura 25C
Pogledajte prilog 64073
Uskoro mi stizu neke zanimljive stvarcice,pa dase ide na tih famozni 4.7GHz
Negde sam zaturio sotku sa procesorom na 4.5GHz HT-on.Nadem,odmah postavljam.
Laing T5-58/550 P sa cetri radiatora gde temperatura ne prelazi 74C

Kad se setim da si hteo da je prodas e sto bi se zeznuo vidis kako gruva.Cestitke na Ultimate vodenom hladjenju

:-devil-::-devil-::-devil-::-devil-::-devil-:

Kad se setim da si hteo da je prodas e sto bi se zeznuo vidis kako gruva.Cestitke na Ultimate vodenom hladjenju

:-devil-::-devil-::-devil-::-devil-::-devil-:

Hvala drug.Laing T5 je malo nepraktican,svoje dimenzije napajanje od 220V pamije u pocetku bila neprihvatljiva .Po pitanju performansi je zmaj pumpa.

Nema vise porucivanja preko Emmi_ja robe,toje zavrsena prica stose tice mene.Ujedno hteo bih da upozorim svakoga ko ima nameru da nesto uveze preko njih sa casekinga da debelo povede racuna.

Nazad
Vrh Dno