Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

Da li jos neko ima problem sa povezivanjem na google.com ili google.rs preko taba. Prijavljujemi neki DNS entry i sistemsku gresku na operi, dolphin browseru i na obicnom android browseru. Mogu da se povezem na google.de npr ali na gore pomenute ne. Kada ukljucim tetering preko wifi, a koristim vipovu vezu na galaxy s se bez problema konektujem na gore pomenute. Brisao sam kes browsera, restartovao tab ali sve isto. Gmail aplikacija mi radi normalno.:eek:

Probao sam google.rs i google.com preko vip-a i sbb-a više puta danas ja nisam imao problema sa pakistancima na tab-u

Radi ponovo....:D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1354749782348.jpg
    uploadfromtaptalk1354749782348.jpg
    62.5 KB · Pregleda: 251
Jel zna neko gde moze da se kupi USB kabl za njega. Sincic mu je dosao glave :)...
Hvala!

Jaksa, hvala ti puno.
Vec nedelju dana opsadno stanje. Zena nemoze da zaspi bez serije a mali nece da jede a da ne gleda crtani...samo da ne ispale ovi iz Begrama

Sta bi,jel Joe dobio tab sa servisa?Dok ne uzme on stvar u svoje ruke,tema ce i dalje biti mrtva..

Postoji li mogucnost ubacivanja 4.1.2 hvala

Postovani,
ucim se da hodam u svetu androida, da li moze neko da mi pomogne kako da uradim backup android rom za svaki slucaj.Naravno odradio sam root uspesno ali sad prpa da ne zenem nesto.
Hvala

Hvala na odgovoru .
Procitao sam ponovo te stranice ali ne razumem sta sa tim recovery_backup.img ?

sad vidim da je Joe okacio nov rom 25.01 na svom sajtu

CM10 Jelly Bean (Android 4.1.2) actual release 2013.01.25

Credit Goes to CyanogenMod Team

What is working :
-hw acceleration
-WI-FI (Both on 2.4 GHz and on 5GHz too)
-touchscreen
-gps
-audio
-3G data
-Setting of cpu clock and governor from settings (performance settings) The max OC is as in #60 .
-tmobile theme engine
-USB
-Lagfree and Savagedzen CPU governors added
-New RIL
-Voice Calls
-Bluetooth
-Tethering over Bluetooth
- Wifi hotspot
-Tethering over USB
- Possible to turn on wifi in airplane mode.
- Deep Sleep
- Goomanager integration
-Automatic updates via goomanager works only with the newest twrp version (2.2.2.1) , so please update.

What is not working :
-Camera
-CDMA data on Optik

Intstalirao sam nov rom (CM10 Jelly Bean (Android 4.1.2) )
prosto nemogu da verujem kako brzo radi ,velika greska ako se neko premislja da li da instalira ili ne.
Nije mo jasno zasto je toliki problem Kamera pa nemogu da je nameste da radi_?

Da si pratio na XDA video bi da jeste veliki problem.

Mene jedino odbija oko cm10 je nemogucnost biranja izmedju gsm i wcdma moda, jer mi je slabiji signal u stanu, pa ga tab non stop prebacuje sa gsm na wcdma. Na HC stavim wcdma internet (preko tetheringa) leti..

Nemaš wifi u stanu?

Skoro se uselio pa dok ne dodje na red adsl ili slicno...
za surf imam onaj najbolji wifi u Srbiji,komsijini :) A vip-ov internet koristim za neke download-ove za posao,jer mi tu brzina ide oko nekih 5-6mbit,dok je komsijin oko 1.5 :)

Tab 10 screen.png
Kad prikljucis tab na komp,jel ti ponudi Autorun.exe ili tako nesto?Tako instaliras drajver za tab i videce ga u My Computer-u.

Hm, iskljucio anti virus program, i onda ga je prepoznao kao smart tab 10, ali kad kliknem ikonu prazno ne vidi ni sd karticu i sam uredjaj, resetovao Tab i onda dobio poruku da nije moga da instalira odgovarajuce dajvere i sad ga vidi kao cd drive F MTP device vrlo bizarno :)

Poslednja izmena:
jel moze pomoc? trenutno sam na JB instalirao preko twmr a ne mogu da vratim na hc posto moram u servis da ga posaljem ne radi mi net

Cini mi se da im negde okacen fajl za stock rom, a ima i na xda temi, pa ako sa tim uspes,onda odradis unroot..davno sam ja to odradio, zaboravio sam sta tacno i kojim redosledom ide

ima taj stock sigurno nego me drugo muci ovaj tmwr a na onaj stari cwm imam backup i mogu lakse da radim sad ne znam kako da uklonim taj twmr kako vec se pise ... i da ubacim stari jel imao neko taj problem?

ima taj stock sigurno nego me drugo muci ovaj tmwr a na onaj stari cwm imam backup i mogu lakse da radim sad ne znam kako da uklonim taj twmr kako vec se pise ... i da ubacim stari jel imao neko taj problem?

1- Connect your device to pc and type to commend line "adb reboot bootloader"
2- fastboot boot cwmrecovery.img
3- adb wait-for-device
4- Press CTRL-C or CTRL-V for seeing next command line
5- adb push cwmrecovery.img /data/media
6- adb push flash_image /data/media
7- adb shell flash_image /dev/block/mmcblk0p18 /data/media/cwmrecovery.img
8- adb reboot recovery

If you are in CWM or TWRP after reboot, that works.

Probaj ovako, ja sam uspevao da podignem CWM i instaliram CWM backup verzije. Napomena, ja sam to radio koristeci ubuntu....

Eto, niko nece da zaradi 20 eura, a svi vole da pametuju

Sitno nam to,kolega....

Ziv bio i puno zaradio, ali 20 eura je seti deo moje penzije

Sala kolega,sala... makar navedi grad pa se neko mozda i javi....

Nazad
Vrh Dno