Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

Kreditni Biro kod nas je azuran i detaljan koliko i boje krave Milke :)
U prevodu moze da direktoru javne ustanove koji radi 30 godina i nema kredita/cekova/kartica da kaze da nije kreditno sposoban :)

Kreditni biro se puni podacima svakodnevno, izveštaj koji se dobija je sa jučerašnjim podacima, ne starijim od toga (svaki dan se bavim time na poslu, čisto da ne bude da si bolje obavešten ;))

A kako će neko da tumači izveštaj KB, na to nažalost nemože da se utiče...

Pa lepo ljudi rezonuju, ako covek nije prezaduzen ili makar zaduzen debelo nesto nije uredu sa podacima i nece da rizikuju :D

Slučaj poznanika koji je prošle nedelje išao u VIP da uzme Tab... Kod provere izveštaja Kreditnog biroa, rekli su mu da nije kreditno sposoban, a čovek uredno zaposlen i nema nikakav kredit trenutno (a ni pre toga), pa mu je izveštaj KB čist kao suza. Po njima, to znači da nije kreditno sposoban a realno to znači da nije kreditno opterećen (dve totalno različite stvari). Na kraju su mu tražili izvod iz banke o prometu po računu za zadnja 3 meseca. Bravo za VIP i njihovo tumačenje izveštaja KB :S:

Bas zbog ovakvih slucaja sam pitao poshto sam na forumu procitao puno negativnih iskustva sa VIP-om... Nishta sutra cu svratiti do njih i videcu shta ce mi reci ako bi uzeo tab sa Neogranicem Internetom 15 a prijavljen sam na minimalac...

Pozdrav svima,

Da li postoji neka tastatura koja bi mogla da se prikljuci na ovaj tablet? Razmisljam se da ga uzmem umesto netbuka, ali ne bih da se u potpunosti odreknem tastature kada zatreba, posto dosta kucam.

Mogla bi tastatura bez problema samo treba odgovarajuci on the go adapter.

Hajd' da cimamo ove sa Asus Transformer teme pošto oni imaju 40pinski, da vidimo da li je isti. :) Ako jeste, vrlo lako bi adapter od Transformera mogao da radi.

Aj da vidimo ko ima adapter pa da proba neko da znamo.

Ima da se naruci logi tastatura, bluetooth

Ja sam video samo tu, komplet mis+tast. ne znam za druge da li su kompatibilne, ali verujem da bi radilo normalno... Iskreno, nisam nikada probao...

Ljudi koju tastaturu koristite na tabu?
Meni neako najviše leži Hacker's Keyboard:
Screenshot_2012-02-07-14-32-33.png

Screenshot_2012-02-07-14-32-22.png

Ja moram da imam podeljenu tastaturu na dva dela, ne znam koji tablet imaš, ali tako ne bih mogao da kucam. :)

Ja kad kucam palčevima to je isključivo u portret modu, a tada mogu normalno da dohvatim sve tipke. U landscape modu kucam samo npr. sa tabletom u krilu (kao sada na primer : ) ) i tek tada mi treba "normalan" raspored tastera.
Šta znam, meni baš znači peti red na tastaturi sa brojevima i znakovima, a posebno strelice za navigaciju.

Jel se nekom desava da se restartuje tablet ili cak gasi?Meni se danas jednom restartovao a 2 ugasio?Restartuje se iz cistog mira,kada nista ne radim na njemu..

da i meni se desava, ne cesto alicse desava . . . i znam da je kod jos nekih ljudi koji imaju tablet

Sad nesto vracam sliku,sve mi se to desava od kad sam snimio poslednju verziju adw ex launcher.evo sad koristim go launcher i vec 2h radi bez problema.

Ova sto sam ja probao je 1.3.3.56 , jel je koristi jos neko?

ja koristim pomenuti adw launcher ex 1.3.3.56 i radi ok ,bez problema. desava se da se tablet zaglupi i pre instalacije adw-a.

Poslednja izmena:
Ja sam na istoj verziji. Meni se desavalo da se spuca i da ne mogu da ga upalim. Desi se nekada da zabode launcher ali samo prethodna verzija. A juce mi je zabo potpuno 2x dok je bio na punjacu. *** desava se, nije nista alarmantno.

Jbm li ga,meni sve pokazuje da je do adw..evo 3h vec konstantno radim sa go launcherom sve zivo (yt,fb,excel tabele,surfovanje,tapatalk,teme za gl) nije se ni rest.ni ugasio..

meni se desava 2 dana da ne zabrljavi, ali ga ne gasim po 2-3 dana. ali nista strasno, služi svrsi :) ! Npr gledam film, seriju, ćale mi uzme i pegla igrice i nista, a zatim dok pogledam u browser-u zamrzne se, pa mora restart. Aj javi kako ti se ponasa sa go launcher posle par dana.

Prethodna verzija adw-a je umela da stane ali dovoljno je da prebacim na bilo koji drugi i opet vratim na adw i sljaka sve normalno. Ova poslednja mi jos nijednom nije zaglupela.
Juce je 2x zakucao u situaciji dok se punio, gledao sam youtube i zakljucao tab. Nakon pritiska power dugmeta pojavila se samo full screen slika posledne odgledanog frejma, bez ikakvih funkcija ili mogucnosti da otkljucam tab. 2x mi se to desilo i pretpostavljam da je to vec samo jos jedan bug u softveru.
Da napomenem, ovo gore su totalno razlicite situacije i razliciti uzroci.

Treca situacija kada mi tab bio "mrtav"... uzrok nisam nasao. Drugog dana koriscenja se decurlija igrala s njim i ostavljen je sto posle cega nije radio. U tom trenutku nisam primetio ono da je pozafinsko ugaseno skroz a on vrti onaj vodafone logo u krug kao kada win ucitava pa se resetuje i krene ponovo loading. To mi se jos 2x desilo kada sam kretao na posao sa upaljenim tabom u rancu. Dali je mozda uzrok hladnoca ili mozda ipak potres?! Verovatno ne jer sam probao da simuliram sve i cak da ga drzim na hladnoci i radi bez problema.
Iskreno, sto ga duze koristim sve bolje radi, sto me raduje :)

BTW jel neko provalio da thumb keyboard u split modu ima slovo V sa obe strane? :D

Meni se slicno desavala,i sad kad razmislim,sve sa ADW Ex-om..sinoc sam stavio Go Launcher,evo prenocio je,ostavio ga na stand by i radi ok (obicno me ujutro doceka pin za sim karticu,sad nije),nosio sam ga u ruci (u futroli) do posla,peske,ukljucio ga i radi sve normalno,ne smeta mu zima.
Daj boze da je samo neslaganje sa ADW-om..

Prekjuce sam uzeo vec pomenti tab, samo da pitam da li neko ima problem sa kamerom ili samo ja? U njegovom programu kada udjem samo crni ekran, nista se ne desava, onda se zatupi i to je to.

Da, svi imaju taj problem. Jedino rešenje je da ugasiš tab i da ga upališ ponovo, to ga jedino popravi :) . Sve što više čitam ovu temu, vidim više problema sa ovim modelom, softver mu je u rasulu.

Meni je zabo 2-3 puta otkad ga imam. Meni je najiritantniji taj bag sa kamerom, ostalo nešto i ne primećujem.

Nazad
Vrh Dno