VMWare Workstation je najlaksi. A sa VM6 dolaze dodatna poboljsanja za memory management (vidi se primetna razlika u brzini za dobar broj aplikacija u VM-u naspram VMWare 5).VM u smislu koji program za virtuelnu masinu, ima ih vise mada VMware mi se cini najbolji.
Mislim da je svejedno, mozda je 2K bolje jer manje trosi 😀Konkretno XP x64 je host a razmisljam za "gosta" da stavim ili obican XP SP2 ili cak 2K sa SP4.
Ako si na x64 zbog memorije, jesi li probao Win 2K/2K3 Enterprise server 32-bit? Oni mogu da koriste >4GB RAM-a bez problema. (U stvari postoji problem sa TACNO 4GB, ali ne i sa vishe 😀)Treba mi za jedan program koji ima 16-bit instaler i nema teorije da ikad proradi pod x64.
Mislis da bude disk image na USB-u? Samo ako ti je jako brz USB, inace ne preporucujem. VMware je dosta osetljiv na performanse diska.Stavio bi recimo Vmware workstation 6.0.4573, si proba sa USBa da ga koristis?
Nemas potrebe ni za 4GB. Ja imam VMWare image sa XP-om na 2GB, ima 700MB slobodno sa instaliranim HCT-om (mozda ce tebi trebati vishe, ovo je malo tvikovana instalacija, ali nista nije izbaceno). Pagefile velicina zavisi od toga koliko memorije dodelis VM-u. Ako imas dovoljno memorije, predlozio bih ti da dodelis dovoljno memorije, i izbacis pagefile sa Guest VM-a.Ako mi recimo treba iskljucivo za jedan program deo koji bi mu dodelio na HDDu ne bi trebalo vise od 4-6GB sa sve pagefajlom?
Da.Znaci u C4D je priblizno bilo u OpenGLu?
Ne 🙁 VMware instalira svoj SVGA i mouse driver, u sustini grafika je dovoljno brza i efikasna za sve osim DirectX-a.Jel moze da se izabere neka bolja grafika osim onih generik?
Nema na cemu.Hvala puno!
Ako si na x64 zbog memorije, jesi li probao Win 2K/2K3 Enterprise server 32-bit? Oni mogu da koriste >4GB RAM-a bez problema. (U stvari postoji problem sa TACNO 4GB, ali ne i sa vishe 😀)
(cisto kao alternativa, mada je VMWare dobro resenje. Koristis Suspend, ne moras ni da cekas da se startuje sledeci put).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari