nitro5
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.06.2022
- Poena
- 165
Izgleda prvi telefon sa SD 8 Gen 2, 900e pocetna cena u Kini.
www.gsmarena.com
Videh, preterase sa cenom, oko 150e veca nego u EU... Dok recimo Motorola Edge 30 ultra kod nas sa fiskalnim je 50e jeftinija nego u Nemackoj. Zasto Motorola moze da ima ok cenu, a Vivo ne moze, pitanje je za uvoznike...^ Po pristojnoj ceni ovde? Jesi "video" pristojnu cenu za Vivo X80 pro?
Ako i dođe X90 pro + a najverovatnije da hoće,računaj još veću cenu znatno od X80 pro
Pa što ne bi podigli cenu? U svemu bolji od S22 Ultra, biće i od S23 Ultra. Bolje je pitanje na koju foru Samsung nabija cenu, a prodaje flagship poluproizvod. 😀A dobro, videli Kinezi da mogu, jer guraju high end komponente, pa ko vele, udaraj kada to rade i Apple i Samsung.
Utegli su kinezi softver maksimalno. Sećam se Realme 5 Pro je radio fantastično, mnogo stabilnije i brže od A51 i sličnih modela. Baš sam bio prijatno iznenađen. Sad su još očistili sistem i optimizovali ga.Opa, ProMobi opasno širi pipke. Ako bude prilike da se proba ovo čudo, deluje brutalno.
@zbunjujem_masu Po meni je uvek mana Kinezima bio software. Nekako mi se činio traljavo i prenabacano sa opcijama. Nekome naravno odgovara, ali meni nešto ne leži.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari