Šta je novo?

Vivo X90 Pro Plus

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da hoce, bio je X80 a sada su i sponzori FSS.

Bio je x80 ali ne i + varijanta. Cena bar 20% veca za EU.

Mislim da nije ni bilo X80+ verzije. X80 je imao los SD 8 Gen 1 ali je osim toga bio dobar telefon. Nece biti ispod 1200e ako se pojavi globalno.

P r e d i v n o
Ja bih rado kupio Pro model za 700e. Nadam se da će ih biti kod nas na oglasima na proleće ispod 700e vakuum.

SD 8 Gen 2, IP68, Zeiss optika, UFS 4.0... po meni jedina mama su mu kozna ledja😅

^ Po pristojnoj ceni ovde? Jesi "video" pristojnu cenu za Vivo X80 pro?

Ako i dođe X90 pro + a najverovatnije da hoće,računaj još veću cenu znatno od X80 pro

^ Po pristojnoj ceni ovde? Jesi "video" pristojnu cenu za Vivo X80 pro?

Ako i dođe X90 pro + a najverovatnije da hoće,računaj još veću cenu znatno od X80 pro
Videh, preterase sa cenom, oko 150e veca nego u EU... Dok recimo Motorola Edge 30 ultra kod nas sa fiskalnim je 50e jeftinija nego u Nemackoj. Zasto Motorola moze da ima ok cenu, a Vivo ne moze, pitanje je za uvoznike...

Malo mi cudno da + dolazi samo sa 3.5x periskopom.

Ocekivano jaka cena, znaci kod nas jos +100,200eur

A dobro, videli Kinezi da mogu, jer guraju high end komponente, pa ko vele, udaraj kada to rade i Apple i Samsung.

Ovo je za verziju od 12/512GB sto i nije losa cena za kinesko trziste. Problem je EU cena, koja ce biti bar 200e skuplja i to za verziju 12/256GB.

Rekoh sa necu vise cigle, ali ovaj crni mi se svidja..

Vazda dobro izgleda crni. Mene samo zanima ko će servise da radi u Srbiji za Vivo?

Brt podrazumeva se da se ne kvare 🙂
Jedino lom ekrana isl... Znam da su prisutni na nasem trzistu zvanicno, valja ih kontaktirati.

Promobi i Begram, info sa zvanicnog sajta.

Prilozi

• Screenshot_2022-12-07-09-17-22-628_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-07-09-17-22-628_com.android.chrome.jpg
    52 KB · Pregleda: 41
A dobro, videli Kinezi da mogu, jer guraju high end komponente, pa ko vele, udaraj kada to rade i Apple i Samsung.
Pa što ne bi podigli cenu? U svemu bolji od S22 Ultra, biće i od S23 Ultra. Bolje je pitanje na koju foru Samsung nabija cenu, a prodaje flagship poluproizvod. 😀
Meni se crveni sviđa. Smor je što X90 Pro ima samo 2x zoom, mada je 50mp senzor biće dobar krop i za 5-7x zum. MTK ne vidim kao manu.

Opa, ProMobi opasno širi pipke. Ako bude prilike da se proba ovo čudo, deluje brutalno.

@zbunjujem_masu Po meni je uvek mana Kinezima bio software. Nekako mi se činio traljavo i prenabacano sa opcijama. Nekome naravno odgovara, ali meni nešto ne leži.

Gde ćeš više opcija nego na Samsung TW (Kinezi su bebe za taj krš tamo) ? 🙂 kao da si na buvljaku u bloku.. 🙂

Prvi review na eng na koji sam naišao. Malo je čudan, ali je novi snap zver.
Šteta što ova kamera iza nije centrirana, ovako deluje dosta ružno po meni.

Uh, ovako na preskoke kako sam video, ovo će da bude bomba. Za Snap si u pravu, ima da izuje. Vivo je porastao opasno kao brand. Vidim da ću posle dugog niza godina da menjam tabor 🙂.

Opa, ProMobi opasno širi pipke. Ako bude prilike da se proba ovo čudo, deluje brutalno.

@zbunjujem_masu Po meni je uvek mana Kinezima bio software. Nekako mi se činio traljavo i prenabacano sa opcijama. Nekome naravno odgovara, ali meni nešto ne leži.
Utegli su kinezi softver maksimalno. Sećam se Realme 5 Pro je radio fantastično, mnogo stabilnije i brže od A51 i sličnih modela. Baš sam bio prijatno iznenađen. Sad su još očistili sistem i optimizovali ga.
Sad nam ostaje da sačekamo da stigne. 😁

Na papiru ovo jako dobro deluje, bas me zanima kako je uzivo kada ga uzmes u ruku.
Cak ako bude jeftiniji od S23 ultra uopste nije iskljuceno da bih pre njega uzeo.

Poslednja izmena:
Jos samo da se nadamo da globalno stigne najjaca verzija.

Nazad
Vrh Dno