Šta je novo?

Vivo x200 Series

Ja mogu da pišem za 200 pro, lomi patos sa pixelom što se tiče noćnog videa, nije ni smešno kolika je razlika.
Baš sam pre par dana snimao neke delove nekog koncerta u zatvorenom prostoru, i video je bio odličan. Pri tome mi je bio uključen dolby vision, ne znam da li to utiče na kvalitet snimka/i audio zapisa.
Edit: Gledam sada, 46sek videa je izašlo na oko 600mb, 4k 60fps

Koliko ste čekali dostavu s Tradinga? Naručen prije 10 dana i po trackingu je tek otpremljen sa skladišta u Kini. Bilo je tamo gadno nevrijeme, neki tajfun pa je i zbog toga možda sporije.

Oko 10ak radnih dana mu je trebalo za De ( i ako piše da mu treba 3 do 5 radnih dana ). Bilo je par čudnih statusa, opremljen pa poslat pa posle nekog vremena opet isto tako, kao da imaju neki loop da bi izbegli carine :)

Poslednja izmena:
Koliko ste čekali dostavu s Tradinga? Naručen prije 10 dana i po trackingu je tek otpremljen sa skladišta u Kini. Bilo je tamo gadno nevrijeme, neki tajfun pa je i zbog toga možda sporije.
Zbog tajfuna Ragasa sve je išlo mnogo sporije, sad bi trebalo da se unormale isporuke.

Jedno pitanje, posto vidim da ko je narucivao sa tradingshenzhen-a u EU nije placao carinu.

Drug mi je u Kini i moze bas povoljno da mi nadje X100 Ultra, brat mi je u Budimpesti, medjutim na netu citam da oni imaju standardno naplacivanje carine za robu iz Kine. Da li je to samo na papiru, ili tradingshenzhen na neki nacin izbegava carinu? Uzeo bih ga ovako, da mi drug posalje bratu u Budimpesti, ali gledam da se ne zeznem. Ako neko ima neki info, puno bi mi znacio.

Tradingshenzhen ima lokalno EU skladište i za te telefone nema carine u EU. Ako se telefoni šalju iz Kine onda idu na to da ako prođe onda ok, ako ne onda oni refundiraju troškove.

Pa i to nije istina.. meni je paket prošao "bez carine" u DE i ako nije išao iz EU skladišta, DHL je naplatio 35e još neke troškove van onih već plaćenih za dostavu, i kao što sam pisao 33 puta te pare mi Kinezi nikada nisu refundirali i ako sam im poslao i dokaz plaćanje i slike računa itd itd.

Kako ti je DHL naplatio troškove ako nije bilo carine? Za šta su onda ti troškovi?
Za svaki telefon stoji total shipping na sajtu, ništa preko toga ne bi trebalo da se plati sem ako nije carina. Ne znam zašto ti nisu refundirali ali trebalo bi da ih smaraš da ti to reše. Meni je telefon stigao u Beč bez ikakvih dodatnih troškova.

To nisu bili troškovi carine. Nego neki njihovi dodatni troškovi.
Sve u svemu Kinezi nisu odradili refund :) možda rade refund ako te rokne jako carina, a ako je nešto sitno samo kažu da su odradili refund koji mi nikada nije legao na račun.

Nazad
Vrh Dno