Šta je novo?

Visual Basic 1.0

voodoo_

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2003
Poena
920
Jel se seca neko ovoga? :D

Toliko je staro da se komotno moze smatrati za abandonware. Stoga, mozete ga pokupiti OVDE (oko 800k)

Molim moderatore da ne brisu ovo, mozda ovaj stari VB moze nekome posluziti u edukativne svrhe.

Prilozi

• Clipboard01.gif
    Clipboard01.gif
    36.4 KB · Pregleda: 113
Poslednja izmena od urednika:
Mislim da nisi ti taj koji prosudjuje sta "bi moglo da se smatra kao abandonware", nego je firma vlasnik tog softvera ta koja ga proglasava za abandonware.

Ma da, idem sad da pitam Microsoft da li smem da okacim link ka njihovom proizvodu starom 13 godina...

Kad naplacuju DOS 6.0 sto ne bi VB 1.0 ?

Pa kad su shiptari... haj'te ljudi, pa nisam okacio linkove za iso imidze vizhual studija 7... ovaj VB 1.0 je prakticno beskoristan... pravljen za win 3.0, ima obe kontrole, skroz flat look bez ctl3d itd.

Pa nemoj da se sad natezemo - sasvim smo jasni bili do sada po pitanju nelegalnosti oko softvera; to da li je nesto staro 5 ili 8 godina ne menja nista na stvari.

Znao sam da ce Djura da ti se izvini sto te je tukao....

PS
Nije dzaba filmski junak
:))

Poslednja izmena:
Pa obrisite ga , sta sad cekate - potvrdu od Microsoft-a ?

Pa link je odmah obrisan, zar ne vidis?

O.K. , mislio sam na thread koji je besmislen kao i ...

kako bre besmislen, meni su eto strasno zanimljive te praistorijske verzije danasnjih glomaznih paketa, a narocito jer sam pre par godina radio u visual basicu 1.0 za DOS...
jos da negde nadjem windows 1.0 i iha-a... :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
kako bre besmislen, meni su eto strasno zanimljive te praistorijske verzije danasnjih glomaznih paketa, a narocito jer sam pre par godina radio u visual basicu 1.0 za DOS...
jos da negde nadjem windows 1.0 i iha-a... :)

Šta si ti, neki mazohista ? :d :p

Nazad
Vrh Dno