Zato i pitam. Skoro 20 dana koristim Win7-Rc1, instalirao sam sve programe kao u Visti i osecaj je da Vista bolje radi. Tacno je to da su razlike u 3D mark poenima minimalne, ali osecaj kod otvaranja prozora , particija je da nesto tu kaslje.
Tacno je i da nisam iskjucivao nepotrebne servise, ali ipak nije on ( W7) toliko bolji.
Nista, idem dalje po dubini.
instalirao sam sve programe kao u Visti i osecaj je da Vista bolje radi. Tacno je to da su razlike u 3D mark poenima minimalne, ali osecaj kod otvaranja prozora , particija je da nesto tu kaslje.
... sto ce vas naterati da predjete sa Viste na Win 7 ( sve jedno koja verzija ).
eventualno dosada ...
XP nije u stanju da uposli moderan hardver, *** kad na masini sa 4GB RAMa dok se nesto raspakuje ili kopira on svapuje na hard programe koji se trenutno koriste :wall: Boot time je super prvih nedelju dana, sto vise stvari instalirate to se sistem sporije podize. Vista mi se podize istom brzinom kao i prvi dan, a instalirao sam stvarno sve i svasta, sistem ima dosta bolji odziv, multitasking je bolji. Iskreno me zabole sto u 3DMarku ima manje poena.Ne znam kako je nekome XP bolji od Win7/Viste - kada udjem u XP x64 posle Win7 x64 kao da sam se vratio u kameno doba: drljanje po hardu, podize se 5 minuta, stalno neshto glavi i izbacuje poruke kako mu je virtual memory too low...
Ima onih koji ce za 10 godina govoriti da je vista i w7 i ko zna koji widnows jos izadje samo gubljenje vremena i da je xp najbolji ....
I najcesce oni koji pljuju vistu su je koristili 2-3 dana i to je po njima dovoljno.
Ja koristim 2 godine i nisam nailazio na te bagove koji oni nadju posle 2 sata koriscenja.
... sto ce vas naterati da predjete sa Viste na Win 7 ( sve jedno koja verzija ).
Ništa.
W7 je prvi windows koji neću imati nameru da instaliram umesto starog dok god programi koje koristim to ne budu izričito zahtevali. Na Visti mi već i sada sve radi ko podmazano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari