Šta je novo?

Visiontek se vratio (*******iji nego pre)

svaki MRTVAK izgleda strasno kad ustane iz groba ...hrkk

PitBull je napisao(la):
svaki MRTVAK izgleda strasno kad ustane iz groba ...hrkk
Ova ti je dobra. :)

Ipak meni je drago da vidim jos jedno jako ime na ATI strani.

Eto sanse za srpsku privredu!!! Sad moze EI Nis da pravi kartice sa nVidia cipovima... imagine this -> EI NISH GForce5 Ultra - Chair & Nishava Limited Edition!!! Zvuci do yaya. Salu na stranu, ovo mi se ne svidja uopste, kako je krenulo ostace malo brand proizvodjaca sa nVidiom. Ne bih voleo da ATi postane ono sto je ranije pomenuta firma bila rpe par godina. Onda ce da nas kolju sa cenama....

Marti Misterija je napisao(la):
Eto sanse za srpsku privredu!!! Sad moze EI Nis da pravi kartice sa nVidia cipovima... imagine this -> EI NISH GForce5 Ultra - Chair & Nishava Limited Edition!!! Zvuci do yaya. Salu na stranu, ovo mi se ne svidja uopste, kako je krenulo ostace malo brand proizvodjaca sa nVidiom. Ne bih voleo da ATi postane ono sto je ranije pomenuta firma bila rpe par godina. Onda ce da nas kolju sa cenama....
Pa Visiontek je uspeo da ozivi zato sto je ATI ulozio pare u njega. Zato je i logicno da prave ATI based kartice. Nemoj da se sekiras za nVidiu, oni i dalje sasvim lepo stoje a bogami i dalje imaju najbolje proizvodjace kartica na svojoj strani.

Visiontek ce propasti... videcete.

Nazad
Vrh Dno