zubor je napisao(la):Znaci ...diskove sam dizao u Posti kod Zeleznicke stanice ... a nisam platio BAS carinu vec usluge carinske sluzbe koja me je oslobodila placanja carine :cuss: , mislim stvarno haos kao i usluge poste , posto je "roba" stajala kod njih! ... ne zna se sta je potrebnije ... ali opet sve skupa i jedni i drugi uvek budu, zajedno, ispod 300 din za 2-3 diska ... kao sto rekoh nisam slao vise od 3 komada ... niti cu![]()
PJ je napisao(la):Porez na porez? Jedino mesto gde znam da se ovo desilo jeste u Mobtelovom racunu za post paid. Ima ona tzv. "Sesenjeva taxa" sto zapravo spada u kategorji porez na luksuz i u pocetku je i na to naplacivan porez :cuss:
In this case, it appears that a replacement dispatch may be needed,
since we can confirm that your order was dispatched on 23/12/02.
Before we proceed, however, we would just like you to confirm that
the following delivery address (as it appeared on your original order
form) is correct for your order:
Pa ne verujem da su bas tolike vevericeMisha je napisao(la):pa po tom principu i ako ti je neshto stiglo, ti bi mogao da kazesh da nije, pa bi ti oni ponovo poslali, zar ne? Mislim jes' da je ovo chisto srpsko razmishljanje "daj da ojadim(o) nekoga", ali ipak govorim samo hipotetichki![]()
Kada smo vec kod hostinga, evo jedno pitanje... Ovih dana bih i ja trebalo da uzmem ovaj Virtuon pa me zanima koji strani host je dobar i kako stoje cene?Peca je napisao(la):Evo i ja da prijavim da sam sa Raiffeisenovom VISA Virtuon karticom uspeo bez problema da platim hosting za Bench House, narucio ZD-ove nove Benchmark programe - samo jos da vidimo da li ce da stignu regularno...
pa po tom principu i ako ti je neshto stiglo, ti bi mogao da kazesh da nije, pa bi ti oni ponovo poslali, zar ne? Mislim jes' da je ovo chisto srpsko razmishljanje "daj da ojadim(o) nekoga", ali ipak govorim samo hipotetichki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari