Pa vidiš Gizmo, funkcioniše BAŠ TAKO kako je opisao, samo je naš narod nepismen i glup.
Ja sam juče poslao ujaku u Italiju 2000 evra preko banke, platio sam proviziju 22 evra, i on tamo diže za par dana sa svog računa 2000 evra.
Isto tako je bilo i kada je on meni slao 2, 5 i 8 hiljada evra. JEDINI nedostatak ovakve uplate je što traje 3-5 radnih dana, dakle kaži maksimum 7 ako ti se zalomi vikend.
Ja ne mogu da verujem da znam ljude koji plate provziju 15 evra za primanje 50 evra (pedeset evra) preko western uniona. I kažem im, idi u Intezu, otvori devizni, NEMA održavanja, nema nikakve obaveze, dižeš pare tamo ... jok, bre .. "nećemo da nas vaćare tamo neke banke" Onda nek te vaćari WU.
Sallee, ne možeš tako, taj devizni se koristi samo za net i možeš samo ti da uplaćuješ.
Ali ti je besplatno otvaranje još jednog deviznog, besplatno održavanje, besplatna Visa electron kartica vezana za račun. Jedino što ako dižeš na bankomatu dobijaš ih po nižem kursu, a ako plaćaš negde u inostranstvu, skida ti se tačan iznos ....
I traži da ti odmah odštampaju "instrukciju" za uplatu iz inostranstva ....