Šta je novo?

[VIP] "VipZaSve" - revolucionarni prepaid konacno i u Srbiji

Dobro je!
Izgleda da je kod Urosa bagovalo jos od pocetka tj. aktivacije.

Uzeo sam ranije 2 broja za ne daj boze, ako popizdim na postpejd i ugovore i raz***** sve :)

Poslednja izmena:
Bez veze bacih 550 dinara, sve radi najnormalnije.

Hronologija:

Crkli dabogda... Posle ovog znaka pitanja meni su se vracale ove prve poruke non stop. Onda je pocelo vozanje po operaterima i DC-u...

Ako si u bg-u, placam pivo/kafu/sok/sta god prvom prilikom kad budem gore.

ako popizdim na postpejd i ugovore i raz***** sve

My plan, too ... ;) ;) ;)

Ako si u bg-u, placam pivo/kafu/sok/sta god prvom prilikom kad budem gore.

Trebalo bi krajem Jula u Buljarice da se sjurim, pa prolazim kroz/oko Podgorice :) :) Imam ja i CG brojeve , a vidim da i u CG krenuo prenos brojeva, pa malo i tamo da se igram :) :) :)

^ Izvinjavam se što sam glup -- šta je spominjani DC? Sem District of Columbia. :)

Letnja cena paketa je sada 200 kinti umesto dosadasnjih 299din.

Sve ostalo je isto, promocija zavrsava 31.8.

Sta lepo, em si potrosio 2x kredit zbog Urosa, em si mogao da ustedis 100RSD da si sacekao koji dan :D Ja bi rek'o VIP vam duguje po pivo ;)

Sad ce stena da pomene da mu je Telenor dao vino samo jer je cuo za ovu pricu :)

Poslednja izmena:
Jeste, al sad kad odem na more, dobijam piće u Petrovcu od Uroša :) :)

A ne bi uštedeo 100 dinara, ovo su sve preneseni brojevi, od dece, sestre, keve .... iz Telenora u VIP ... Ona se krstila kad sam joj istreso kartice i plastike sa PUK kodovima :) :) :)

Sta bre zbog mene? Ja sam htio da ih zapalim u poslovnici u DELTA CITY-u ( :p) zbog kartice i paketa :p:p

Magic, samo se ti javi a pusti ove sto potpaljuju :)

Odličan je ovaj prepaid, bio sam sad 10ak dana van Srbije i tačno za to vreme nisam uplaio ništa, kad sam se vratio, opet opcija 2 (uplatio 2x250din na Intesinom bankomatu). Sve funkcioniše kako je očekivano. Da ubace i opciju 3 za npr. 700din sa 200min i 200MB, sreći ne bi bilo kraja.

Poslednja izmena:
Odličan je ovaj prepaid, bio sam sad 10ak dana van Srbije i tačno za to vreme nisam uplaio ništa, kad sam se vratio, opet opcija 2 (uplatio 2x250din na Intesinom bankomatu). Sve funkcioniše kako je očekivano. Da ubace i opciju 3 za npr. 700din sa 200min i 200MB, sreći ne bi bilo kraja.

Pa zar nije bolji nek mix net paket iz mts-a uz 50 posto popusta?

Jeste ako stalno trosis - ali ovo je prepaid, bez mogucnosti da ti prolije raun, i ne mora mesecno da se uplacuje uvek.

Poenta je da korisnik nije u bilo kakvoj obavezi prema operateru.

Pa zar nije bolji nek mix net paket iz mts-a uz 50 posto popusta?

50% popusta ide uz ugovor na 12 ili 24 meseca + kao što već reče Alfa dobijaš račun svaki mesec pričao-ne pričao + uvek postoji mogućnost da tvojom ili njihovom greškom dobiješ račun od par stotina evra (ima već tema).

Da li neko ima informaciju da se gase stare prepaid promocije, nesto sam nacuo, da li je tacno?

Ko to moze da zna osim u VIPu :)
Podeli sa nama sta si nacuo i od koga?

Drug mi je rekao kako su ga navodno zvali, pitali ga koliko trosi mesecno i nudili mu nesto....neznam stvarno sta nesto sto kosta lupama 1000 din a da ga placa oped lupam oko 700-800 din a dobija min, sms.. ili sta vec i usput su mu navodno rekli kako se stari prepaid paketi gase.

To cemo znati da li je tacno tek kad bude aktuelno, ovako je nemoguce nagadjati. Ono sto znamo iz iskustva je da VIP ima jednu vrlo korektnu praksu a to je da ne menja tarifne profile i promocije na prepaid karticama.
Mada za sve postoji prvi put :)

Drug mi je rekao kako su ga navodno zvali, pitali ga koliko trosi mesecno i nudili mu nesto....neznam stvarno sta nesto sto kosta lupama 1000 din a da ga placa oped lupam oko 700-800 din a dobija min, sms.. ili sta vec i usput su mu navodno rekli kako se stari prepaid paketi gase.

Ovo se desilo i meni i mom drugu pre jedno mesec dana. Obojica koristimo VipzaSve promociju. Doduše meni nisu pominjali da će da gase stare promocije, mom drugu jesu. Mislim da je to samo pokušaj da uvale postpaid ponudu... Ne verujem da će nesto menjati

+1. Pre ce biti da zele postpaid korisnike, jer sa njima mogu mnogo lakse da planiraju prodaju.

Ovo se desilo i meni i mom drugu pre jedno mesec dana. Obojica koristimo VipzaSve promociju. Doduše meni nisu pominjali da će da gase stare promocije, mom drugu jesu. Mislim da je to samo pokušaj da uvale postpaid ponudu... Ne verujem da će nesto menjati

Sta su konkretno nudili? Prelazak na postpaid?

Meni stalno stižu SMSovi da predjem na postpaid ..... a ja naravno neću, još sam na starom dobrom JaveSeUvećajKredit .... Milina da gledaš ... :) :)

E to je broj za prodaju :D

Nazad
Vrh Dno