Šta je novo?

[VIP] Provera stanja

Da li ih je neko od vas kojima još uvek ne radi zvao da proveri stanje?

Zvala ih je danas drugiarica i dobila, oni lado računaju ručno uz pomoć kalkulatora koliko si potrošio sadržaja!!!! Čekala je oko 5 minuta da operater sve sabere! :smash:

***, zar su toliko glupi da ne mogu da naprave Excel spreadsheet da to uradi :D Ja bih umeo a jedva poznajem Excel :)

Kod mene jos uvek ne radi a presek je 1. u mesecu.
Srecom pa mi prvi u mesecu nije bio daleko, ali sta da kazu ovi sto imaju 9. ili 17. :confused:

Meni radi provera stanja preko sms-a.

2 alfaunits
Pa i nije baš tako jednostavno napraviti to u excelu bar kad se skida listing sa neta, kolona u kojoj su minuti stoje i minuti trajanja data sesija, pa onda zaokruživanje minuta, megabajta, mora sve to da se podesi... mada dosta toga rešava i formula =sumif(), ali za zaokruživanje ne znam tačno koju formulu bih primenio? :trust:
Rekao bih da imaju bar nekakav šablon, jer realno, pošto je ovoj drugarici presek negde oko 22. u mesecu, da je baš svaku stavku pojedinačno sabirao od 22. do danas tebalo bi mu minimum 15 minuta... Ko zna možda se uhodao od juče. :D

Poslednja izmena:
Kod mene jos uvek ne radi a presek je 1. u mesecu.
Srecom pa mi prvi u mesecu nije bio daleko, ali sta da kazu ovi sto imaju 9. ili 17. :confused:

Ja sam 17og i pokusavao sam jednom/dvaput dnevno zadnja tri dana i izbaci me centrala, prebukirano :) jutros sam dobio iz prve . Ma shajze se dogadja . Samo Bilo bi lepo da u novom upgreadu se pravi presek u sto manjem intervalu. Meni sa smart 1100 i 1mb je ok, ali ovima sa manjim je tesno, pa je bolje za dzep :)

Meni ne radi i dalje,presek je 22-gog.

To oni racunaju do kraja 15og :).

Malopre u poslovnici dosla devojka da im se majke majcine zbog provere stanja :)

Pa stvarno su preterali. Meni je obracun 17-og, a nemam pojma kakvo mi je stanje, evo upravo sad pokusah i na netu i preko sms-a da proverim, i dalje ne radi.

na svakom mestu,drugacije kazu.

Meni i dalje ne radi provera stanja,a cak i listing ,zadnji datum koji imaju je 12.10.

Nakrali su se para i para na ovom muljanju sa sistemom. Videćete kakve ćemo račune da dobijamo....

a tek cu za to da im objasnim neke stvari kad dodjem do nekog menadzera tamo.

Meni radi provera stanja i preko sms i preko android aplikacije.

Meni ič ne radi.

Zvao ih jutros da proverim stanje pošto se bliži obračun, a pojma nemam koliko sam potrošio. Po osećaju znam da nisam preterao, uglavnom rekoše mi trebalo bi 18. da proradi, kolege još uvek rade na tome.

Probajte ovo: https://play.google.com/store/apps/...sImRlLnViMHIuZGUuYW5kcm9pZC5jYWxsTWV0ZXJORyJd
ako koristite Android naravno :)
Ne meri od kad se instalira nego izgleda koristi i Call i SMS log da utvrdi koliko je potroseno.

Ili ako nekoga ne mrzi moze da napravi Excel formulu da iz downloadovanog CSV fajla rasporedit SMS, 1260, 1234, KB/MB i pozive :)

Inace, listing meni pokazuje Neto = 0 i za poslednju potrosnju danas, nadam se da je barem taj deo precizan - da li se nekome drugacije prikaze? :D

Ne kapiram kako to da nekim ljudima radi provera ? Valjda bi trebalo ili da radi svima ili nikome ?

isto kao sto nekima sve radi kako treba,a nekima nista...

danas na primer nemam nigde 3g signal

Poslednja izmena:
Izgleda da je problem za one koji imaju po pola obracunskog perioda, pa je jedan sa manjim, jedan sa vecim PDV-om.

Kod mene je od 1.og do 1.og i proradilo je tek danas poslepodne. I sms i app.

kod mene je tek sad proradilo...

Evo ga i 18. pa još uvek ne radi! Ja jesam tolerantan, prihvatio sam sve i 15. i odlaganje za 18. ali ako mi i danas u toku dana ne proradi....
Realno bar da ne obećavaju nešto što ne mogu da ispune. :mad:

Meni licno nimalo ne znaci da li proradi danas ili ne posto mi je danas presek :D (tj. 17. na 18.)

Vrh Dno