Šta je novo?

[VIP] Provera stanja

Djilkosh_Ns

The King
Super Moderator
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X3D & Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Matična ploča
Asus TUF B550m - Plus
RAM
Kingston Renegade 4x8 3200mhz
GPU
Sapphire Pulse 9070
Storage
XPG SX8200 Pro 2TB + Kingston A400 480GB + aData SU630 480GB + SP A55 512GB
Zvuk
Integrale
PSU
Corsair RM650 Fully Modular
Kućište
Rajintek Arcadia III TG
Monitor
LG 27GP850-B
Miš & tastatura
Razer Basilisk v3 & Ajazz 820 Pro black / Silent Tactile Tom
Ostale periferije
Turtle Beach 600P
Tablet
Samsung A9+ 11"
Mobilni telefon
iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB
Pametni uređaji
Apple Watch 10 Midnight 46mm
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Jel vama radi ova provera stanja? Ja vec tri dana ne mogu da proverim racun!?

i sto je Vip postpaid paketi zakljucana tema?

Ni meni ne radi,ni preko sms-a ni pozivom na 1234 a ni preko neta...Nisam imao kad da svratim do neke poslovnice da pitam,pa ako neko zna nek odg.

Nikom ne radi jos uvek.... Neko rece MTS ;)

Nije radila ni juce ceo dan,a inace se u poslednje vreme pokvarila nije vise azurno narocito za mb kao sto je bilo pre.

Ostalo mi otprilike 200 MB do kraja meseca, skidao sam par sitnih programa, e sad ne znam koliko sam presao, da ne predjem slucajno pa da me cepnu *** bi im sve po spisku :D

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Meni je proradilo...

Fala k....

Takodje ni meni nije radilo preko vikenda, ali od danas radi. I ja sam primetio da u zadnje vreme stanje nije vishe azurno kao ranije, te poruke i cuvam kao dokaz povodom zalbe koju sam uputio 4struko uvecnog racuna povodm "potrosenih: dodatnih nekoliko desetina MB Interneta...

Inace jel mi se cini ili je azuriranje bolje za internet?

U mom slucaju nije tako bilo,cak naprotiv, ali ne znam da li je sada poboljsano jer sam zadnjih 20dana totalno iskljucio mobile internet da mi se ne bi ponovio slucaj sa "povecanom potrosnjom interneta"

Meni radi isto, ispada da sad Mts ima najbolju proveru tamo se stanje azurira na desetak minuta.

Kod mts-a je vec par meseci odlicno, da ne poverujes.

Sent using Tt.

A nekad sam hvalio Vip zbog provere... A danas se to promenilo.

Samo mi se ucinilo da je azuriranje bolje, mislim da je na 2 sata refresh... Sta im je tesko da srede to, barem na pola sata?

Masamunea tesko za poverovati, ali bar radi :)

@Sveki sto ne koristis 3G watchdog ili tako nesto za pracenje potrosnje interneta?

Treba koristiti 3G Watchdog Pro, jer on ima opciju "counts in blocks".
Naši operateri zaokružuju prenos po započetoj sesiji, recimo na 100Kb, ali to zavisi od specifikacije same tarife.

Mozda neazurnost kod Vipa ima veze sa brojem korisnika pre dve godine kad je bilo manje korisnika update je bio na do 10 min sada ide i do par sati.

Opet mi se stvorio problem kod provere stanja i 5 dana mi ne radi provera interneta... Poruke i minuti normalno pokazuje koliko sam potrosio, ali internet mi stoji 0,01mb... Jel to toliko veliki problem da pogledaju o cemu se radi??? Naime ne naplacuju mi poziv svaki dan kad ih nazovem da pitam koliko sam potrosio, ali otkud ja da znam, da me mozda nece pokrasti malo kad vec mogu? Nazovem sad danas peti put javlja mi se neka glup.aca i posto ja nisam potpisnik ugovora ona trazi maticni broj drugara preko kojeg sam uzeo ugovor?! Da napomenem nisu mi trazili prethodna 4 puta i sad se ona pravi pametna... Pa nisam lud da ukradem karticu i da zovem VIP da pitam potrosnju koliku imam... Mislim kakvo ponasanje... A jos samo nek mi naplati 10 din za taj poziv sto sam zvao, pa ce onda biti problema (jer prethodna cetiri puta svaki put kad sam nazvao, napominjali su mi da mi nece naplatiti poziv, zato sto ne vidim potrosnju)!!!

Meni vec 2 dana ne radi provera stanja.Jel ima jos neko tih problema?Ne radi ni sa telefona (poziv,sms), ni preko neta...

Kod mene isto. Pise u obavestenju da rade redovno odrzavanje sistema.

Ma super! Redovno odrzavanje sistema, a ja ne znam koliko imam neta i sad se razmisljam da li sam presao ili nisam da me ne odrobijaju... Jer kad se predje paket za net, cepaju :)

Edit: Proradila provera.

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Poslednja izmena:
Nesto rade na softveru, expresno su mi obracunali za prosli mesec, datum racuna 2.10 - samo dva dana :)

isto mi ne radi vec par dana. preko poruke stoji `uskoro...` a aplikacija mi stalno pokazuje da postoji nova, koja narvno ne postoji, jer sam je instalirao na 1001 nacin da bi mozda proradila i cvrc...

isto mi ne radi vec par dana. preko poruke stoji `uskoro...` a aplikacija mi stalno pokazuje da postoji nova, koja narvno ne postoji, jer sam je instalirao na 1001 nacin da bi mozda proradila i cvrc...

Isti slucaj,stalno prijavljuje da ima nova verzija ali ne radi.

OK, ni MTS nije ovoliko kasnio :D

"Dragi korisnici, usled unapređenja
sistema trenutno postoje određene
poteškoće sa proverom stanja na
postpaid tarifama. Usluga će vrlo brzo
ponovo biti dostupna."

Nazad
Vrh Dno