Šta je novo?

[VIP] Promocije

Ima li netko proverenu informaciju?Ako ima neka napise?

Svejedno ako želite tu novu tarifu 100% je dobijate ako pozovete 060/1234 i izaberite prepaid opcije i aktivirajte ovu 1,5din/min i eto imate promotivne cene. Tako sigurno prelazite na 4,9din/min(kada uplatite manje od 200 din važi ova cena)

Ne.

Gde god dodju Grci na celo uglavnom nstaje haos na zalost...

Jel ova cena od 1,50 dinara vazi od prvog minuta ili posle nekoliko minuta/sati?

E, hvala. Milsio sam da je ona fora popust tek posle nekoliko minuta.

Ako je neko na postpaid-u i uzeo je telefon na ugovor na 2 godine jel znate koji su uslovi ako hoce da raskine ugovor? Da li je neko radio to vec i koje su posledice raskida? :)

Ne znam,zato i pitam da znam ako se odlucim za tako nesto.

Poslednja izmena:
Telefon si vec platio. Pitao sam i ja za isti scenario. Samo se pretplata pomnozi sa preostalim brojem meseci.

Dogodila mi se jedna neverovatna stvar.Pre nekoliko dana sam sklopio ugovor sa postpeid vip sa tarifom od 325 i uzeo telefon htc tatoo za 1 dinar,a vece pre toga sam na njihovom sajtu video da sada taj telefon nije vise 6999 vec 1 dinar za tu tarifu.Odem u njihovu poslovnicu tj firmu koja radi za vip i sklopim ugovor sa njima i sve je ok do danas.Javlja mi se radnica iz te poslovnice-prodavnice i kaze mi da je danas primila mail da svi koji uzmu tatoo za jedan dinar uz tarifu 325,doplacuju jos 500 dinara mesecno za internet saobracaj do 1gb.Odem ponovo na njihov sajt i vidim da su uz telefon i ponudu 325 dodali zvezdicu koja znaci "prc jos 500 dindzi".Sta ja sada da radim,dali sam OBMANUT!

Procitaj sta ti pise u ugovoru pa prenesi ovde.

Ukoliko kada si potpisao ugovor nije stajalo da treba da placas jos 500 din, ne zanima te sta kazu, ako nastave da zovu, pravac inspekcija. Pogledaj u ugovoru sta ti stoji.

U ugovoru stoji samo tarifa 325,nema reci o dodatnim megabajtima i dinarima,nista vise samo da je tarifa 325 i da je telefon tatoo za 1 dinar.Ali ova prodavacica mi kaze da su me vec "nastelovali"za tih dodatnih 500 dinara i da ce mi to sve stici na prvom racunu.Kada sam sklapao ugovor 17.05.nije nista znala o tome,napominjem da me je danas zvala 20.05 i da je danas primila mail,a koliko mi si cini danas su ovo promenili na sajtu.Sta mi je raditi??

Da kod mene stoji 325 tarifa i zna se koliko je to novca mesecno,ali oni su na sajtu obelezili da kada se u toj tarifi uzme tatoo za dinar onda se dodaje net do 1gb placa se mesecno jos 500 dinara.Dali je to moralo da stoji i u ugovoru??

Mislim da posebni uslovi ugovora moraju da stoje napisani, tako da cenim da nemaš brige i da ćeš plaćati samo Postpaid 325 tarifu. Ako u ugovoru nigde ne piše, ne znam na koju foru bi mogli da te cimaju.

Sta pise u ugovoru da treba da placas? Sta ne stoji ne moras da placas i zali se sto vise mozes (za ovakve pljacke treba istrajati)

a da nije ova navlakusa: vip zadrzava pravo promene detalja ugovora?

U samom UGOVORU? LOL!
To bi bio low cak i za "fineprint" VIP.

To ne bi bilo moguce zakonski.

Po svoj prilici radnica u VIP centru je uradila ugovor nemajuci informaciju o 500din za 1GB.
Zbog toga te je brze-bolje pozvala da te obavesti o toj "sitnici".

Moguca resenja - ili ces pristati na taj dodatak ili ce se pisati novi ugovor ali doplata za Tattoo od 6999din.

Oni su ti sada svakako aktivirali taj paket od 1GB, zovi ih i traži da ti deaktiviraju. Ako neće pojavi se kod njih u nekoj poslovnici sa ugovorom, ako i dalje nešto vrdaju, zapreti inspekcijom i to je kraj.

Izgleda da ces na kraju ti da platis njihovu neobavestenost i neprofesionalnost. Ako u ugovoru ne pise da si ti pristao na taj dodatak od 1GB, to je njihov problem. Odnosno problem nesrecne radnice VIP-a.

Nazad
Vrh Dno