Šta je novo?

[VIP] Promocije

Kako ne kapirate da vas provajderi prosto teraju da se vezete ugovorom i da predjete na postpaid? :) Pogotovo sto nikad nije bio dostupniji i jeftini, apsolutno nema razloga da se koristi prepaid koji je sada nenormalno skup.

Ne mora se vezivati ugovorom da bi se preslo na postpaid :)
I da, postpaid nikada nije bio povoljniji u odnosu na prepaid.

Pa oni nisu normalni, skinu odmah 2 minuta. A reklamiraju se jedna tarifa - najeftinije za sve... Sramota...

Sramota je sto neko ne reaguje (udruzenje za zastitu potrosaca?) jer je po zakonu zabranjeno obmanjivanje kupaca, a ovo najjeftinije za sve je upravo to (svesno laganje).

Inace, operater mi je rekao da je zvanicna informacija da nove cene vaze samo za nove korisnike, tj. za sve one koji aktiviraju prepaid karticu od danas.
Tarifne opcije su usle u standardnu ponudu Vipa, tj. nisu promocija.
2.gif

Da biste aktivirali promociju Besplatno u mrezi (za 200 din. 1000 din. kredita za SMS, MMS i pozive u mrezi), posaljite besplatan SMS sa tekstom 1 na broj 12341.

Da biste aktivirali promociju Besplatan SMS (za 200 din. 1000 SMS-a ka svim mrezama), posaljite besplatan SMS sa tekstom 2 na broj 12341.

Da biste aktivirali promociju Prica upola cene (za 200 din. upola cene minuta ka svim mrezama), posaljite besplatan SMS sa tekstom 3 na broj 12341.

Svi bonusi traju 7 dana od dana ostvarivanja bonusa.

Znaci, da bi dobio 1000 sms-a ka svim mrezama, na primer, nije dovoljno samo uplatiti 200 dinara i izabrati opciju, nego se tih 1000 sms-ova, u stvari, placa 200 dinara? Nije kao kod Telenora, uplatis 200 dinara, i dobijes npr. 200 minuta u mrezi, 200 sms-a i 20MB?

Inace, operater mi je rekao da je zvanicna informacija da nove cene vaze samo za nove korisnike, tj. za sve one koji aktiviraju prepaid karticu od danas.
Tarifne opcije su usle u standardnu ponudu Vipa, tj. nisu promocija.
2.gif

Da biste aktivirali promociju Besplatno u mrezi (za 200 din. 1000 din. kredita za SMS, MMS i pozive u mrezi), posaljite besplatan SMS sa tekstom 1 na broj 12341.

Da biste aktivirali promociju Besplatan SMS (za 200 din. 1000 SMS-a ka svim mrezama), posaljite besplatan SMS sa tekstom 2 na broj 12341.

Da biste aktivirali promociju Prica upola cene (za 200 din. upola cene minuta ka svim mrezama), posaljite besplatan SMS sa tekstom 3 na broj 12341.

Svi bonusi traju 7 dana od dana ostvarivanja bonusa.

Ne verujem, standardno su vazile za sve koji aktiviraju tekucu promociju, tj sa promocijom se dobijaju i nove cene... Verujem da nije dobro informisan.

Meni deluje da je ovaj VIP neki test poligon mobilkoma (i/ili vodafona). :d Prave eksperiment da vide koliki je uticaj reklama. Koliko mogu da dignu cene, a da ljudi i dalje veruju reklamama da su najjeftiniji :bottle:

Znaci, da bi dobio 1000 sms-a ka svim mrezama, na primer, nije dovoljno samo uplatiti 200 dinara i izabrati opciju, nego se tih 1000 sms-ova, u stvari, placa 200 dinara? Nije kao kod Telenora, uplatis 200 dinara, i dobijes npr. 200 minuta u mrezi, 200 sms-a i 20MB?
Uplatom 200 din. dobijas 1000 SMS-ova, ali naravno, prvo treba da posaljes poruku o aktivaciji promocije i da nakon toga uplatis 200 din. Nisi dobro razumeo.

Da li neko zna nesto vise o ovoj promociji:
Top telefoni za 1 dinar
?

Ne verujem, Welcome to Srbija! :D

Planirao sam da uzmem postpaid, u telenoru nemaju broj koji hocu pa cu morati izmedju VIP i MTS da biram. Po mts vidim da svi zivi pljuju pa sam kontao da uzmem vip, mada koliko znam oni koriste mrezu od mts?

Koriste svoju mrezu a takodje imaju i domaci roming sa MTSom.

Ne verujem, Welcome to Srbija! :D

Planirao sam da uzmem postpaid, u telenoru nemaju broj koji hocu pa cu morati izmedju VIP i MTS da biram. Po mts vidim da svi zivi pljuju pa sam kontao da uzmem vip, mada koliko znam oni koriste mrezu od mts?

Nemoj, brale, zarad broja sebe da mučiš kasnije . . . . uzmi telenor, valjda će se naći neki broj da ti odgovara ...

Uzeh telenor, ipak imaju broj koji sam hteo (069), sva sreca pa sam bio uporan inace bi me zeznula prva kod koje sam bio... Jos samo da ubace besplatne Mb makar i 50 za pocetak.

znali se cena nokije 5530 uz ovu novu promociju 1800mb mesecno?

Lemi, ova 3 telefona sa slike su u pitanju po svemu sudeci.

Cena je 1 din.

1 dinara ali uz koji tarifni paket?mene zanima cena za tarifni paket 350

Lemi, kao sto naslov akcije kaze - uz paket 1800.
Uz jeftinije pakete mislim da nema ponude, barem za sada.

Ipak, pozovi 060/1234.

Poslednja izmena:
Ima i uz jeftinije, barem za HTC Tattoo, on je uz paket 900 4.000, uz paket 350 14.000. Tek što su telefone dobili, pa nisu bili izloženi, jer neko video probao ovaj Tattoo?

Bio sam ja juce u VIP-u, tattoo je simpatican telefon. Nije bio ukljucen, jer ga jos nisu imali izlozenog.

Licno mi se ne svidja velicina ekrana, koji je samo 2.8", mada opet za te pare je OK.

09.11.2009
Milion besplatnih SMS poruka do kraja 2010. godine

Predstojeći praznici su period kada više komuniciramo. Zbog toga je Vip pripremio specijalan poklon za sve nove i postojeće pripejd korisnike omogućivši im da po povoljnim uslovima komuniciraju više sa svojom porodicom i prijateljima: od danas pa do kraja 2010. godine svi dobijaju milion besplatnih SMS poruka u okviru Vip mreže.

Kako bi aktivirali prazničnu promociju, korisnici treba da dopune svoju SIM karticu sa kreditom u iznosu od 200 dinara ili više. Svaka sledeća dopuna od najmanje 200 dinara produžava važenje preostalih besplatnih SMS poruka za narednih 30 dana, i tako do kraja 2010. godine.

Besplatne SMS poruke važe za nacionalni saobraćaj, a ne obuhvataju međunarodnu komunikaciju, roming, usluge sa dodatnom vrednošću i prenos podataka.

Vip pripejd SIM kartice mogu se naći širom Srbije u Vip centrima i na 6.500 prodajnih mesta i kioska, uključujući Štampa sistem i Futuru Plus, dok su elektronske dopune na raspolaganju na više od 17.000 prodajnih mesta partnera.
..

Cekaj, ovo se odmah, prvom uplatom, dobija 1.000.000 poruka, a svakom narednom se produzava rok, ili je to neka cifra koja se moze akumulirati do kraja 2010? Ako je ovo prvo, onda je to odlicno.

To prvo.
Nije kumulacija u pitanju (milioni poruka?!) :d

Koliko sam ja razumeo, ako se jednom propusti da se produzi (istekne 30 dana), to je to, nema ih vise :)
Dobra fora da nateras ljude da stalno uplacuju kredit :)

Gledam na sajtu i ne mogu da nadjem, izgleda da je ovo prva promocija koja nije dovela do povecanja cena (ili mozda gresim?)...

5.9+porezi za uspostavu je jos od uvodjenja prepaid tarifnih planova.
Stvarno, ova promocija nije donela poskupljenja, hmm :)

Sto se tice 1M poruka - cini se da je to neko ogranicenje za ceo period promocije, po korisniku. Ovo je totalno pausalno receno, stvarno nije precizno naglaseno sta i kako.

Edit:

Na osnovu boldovanog:
Svaka sledeća dopuna od najmanje 200 dinara produžava važenje preostalih besplatnih SMS poruka za narednih 30 dana, i tako do kraja 2010. godine.

se zakljucuje da je verovatno 1M po korisniku gornji limit akcije :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno