Evo sta kaze decko kojem je resen problem.
Jeste da je 200 din. mala nadoknada ali to je ipak za pohvalu. Ja se ne secam da se neko hvalio, kod drugih operatera, da im se vratilo nesto novca kao naknada za losu uslogu.
Dečko kog si citirao se nažalost nije vratio na forum da potvrdi da mu je problem rešen. Ono što ja mogu da kažem je da problem i dalje postoji. Posle tri nedelje i dva promenjena broja, jedino što sam uspeo je da dobijem dopunu od 200 din.
Pre tri nedelje sam aktivirao prvi broj. Istog dana sam primetio "problem" i prijavo ga njihovom kol centru. Momak mi je rekao da će obavestiti tehničku službu i da će problem biti otklonjen u najkraćem roku. Možete da pogodite, problem nije otklonjen. Zvao sam ih ponovo posle nedelju dana i tad su mi rekli da je tehnička služba obaveštena i da se radi na otklanjanju problema. Posle još nedelju dana pomislio sam da je problem u mojoj kartici/broju i kupio sam novu. I gle čuda i sa ovim brojem sam imao isti "problem". Momentalono sam otišao i napisao im pismenu žalbu. Devojka mi je rekla da će mi se uskoro neko iz tehničke službe javiti. Pošto mi se niko nije javljao nedelju dana ponovo sam pozvao kol centar, reko da mi se niko ne javlja već nedelju dana, da stvarno nema smisla itd. Par sati posle TOG razgovora, javio mi se lik i izvinuo se za sve nelagodnosti i obavestio me da će mi kao mali znak zahvalnosti na strpljenju uplatiti 200 din. i da još malo budem strpljiv i da će problem biti otklonjen. Nije propustio priliku da me obavesti da ako želim mogu da pređem na neki druki tarifni sistem (pretpostavljam da sa tim drugim tarifnim sistemom nema "problema).
Inače posle mog poziva kol centru, primetio sam da je on trajao duže od 307 sec.
Zaista bih voleo da verujem da je u pitanju bag a ne prevara, ali pored svih činjenica, da "problem" traje od kako traje i promocija, da ako se zove kol centar nema "problema"...
...zaista, ne mogu da verujem.
Ne znam da li bi se možda trebali obratiti nekom udruženju za zaštitu potrošača ili možda čak RATELu? :trust: