Šta je novo?

VIP prelazak sa PRE na POST i gubljenje signala?

ostoja88

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poena
320
Naime...

Bio sam danas u VIP-u i zeleo da predjem sa prepaid-a na postpaid i naravno zadrzim brojem jer mi je vec dosta menjanja :mad: I devojka koja tamo radi moi rece da moze to ali teoretski jer kao ako predjem sa istim brojem desavace mi se da budem nedostupan bez razloga!? Ja je piatm pa kako to? Koji vremenski period je u pitanju? Prvih nedelju dana ili sta? odgovor joj je bio da ne zna,jedino sto zna je da su se ljudi zalili da im se to desava...

Zanima me da li neko ima iskustva sa ovim? I koliko je gadno i/ili istinito? :wave:

Ova te je ocigledno *****avala :d

Nema to veze sa zivotom, no probaj, pa nam javi, ja na post ne gubim signal.

Ali kao fora je u zadrzavanju istog broja... I ne zelim bas da budem zrtveno jagnje :D

Presao si sa pre i zadrzao broj?

Poslednja izmena:
Ali kao fora je u zadrzavanju istog broja... I ne zelim bas da budem zrtveno jagnje :D

Presao si sa pre i zadrzao broj?

Ja sam istu stvar uradio pre dve godine i nikad nisam imao problem. Devojka je ocigledno vrlo vrckavog duha.:)

Pa i mislio sam da je glupost ali reko da proverim ;)

Ma kakvo gubljenje signala. Jedini problem je sto, za sada, ako kasnije budes zeleo da vratis broj na prepaid, to neces moci.

Ma to je najmanji problem,vec sam bio ranije na postpaid-u(u telenoru) i vise mi se i svidjalo tako nego da vijam kredit... Ovo sam morao uzimati iz nekih drugih razloga(duga prica) pa sam ugasio taj telenor broj,a sad ne bih opet da menjam...

sačekaj januar, pa sa tim brojem predji u telenor postpaid .....

Naravno da je bolji, lol...

Zato što je bolji .... prvo i osnovno,imaju obračunski period od 1. do poslednjeg dana u mesecu ... a ne kao ovi ... drugo .... ma bre, bolji su ....

BTW: ne maleriši, bre ....

Eh da im je 3G bolji to zaista ne stoji...

Pa VIP placa roming Telenoru....sigurno zato sto im je mreza tako sjajna...

Теленор пренеси и пренеси + мени делује боље од випових пакета.

Uzeh danas postpaid i se spiro :) Ali slazem se da je telenor bolji,ovi me udavise,morao sam i vozacku da im pokazujem! I jos ne mogu paket koji ja hocu nego mi kao oni preporuce shodno primanjima i jos 3 meseca unapred da platim,svasta...

Nazad
Vrh Dno