Šta je novo?

VIP mWallet

Isto tako i kod mene.Inace ja nisam popunjavao fajl vec u slobodnoj formi napisao broj racuna i username ono vece kad su poslali da gase servis i leglo mi bez problema.
Pozdrav

I meni je legla danas uplata, vracen sav novac bez ikakvih provizija.

14. dan od poslatog zahteva za povrat novca iPay see. Još uvek ne reaguju. Sutra je poslednji radni dan u nedelji i 15. dan od poslatog zahteva. Tako da ću ih sutra prepodne "ljubazno podsetiti".

Odgovorili si mi na mejl. Poslao sam im danas. Zamolili su za strpljenje jer povrat sredstava kontrolise NBS i bez njenog odobrenja za svaki pojedinacni slucaj, oni ne mogu nista sami. I spomenuli su sada 15 RADNIH dana, mada u inicijalnom mejlu stoji da je u pitanju rok od 15 DANA.

Ima li negde zamena slicna ovome, svuda traze otvarannje racuna i prihod ,plata penzija itd ,ja nemam u Srbiju nista od toga

Ima. Eurobanka Direktna. Manchester United pripejd master kartica. Bez održavanja, besplatno otvaranje, ne mora biti vezana ni plata ni penzija. Jedino se mora otvoriti pripejd dinarski račun, koji je neka vrsta walleta u koji se uplaćuje novac na bankomatima, uplatnicom ili nalogom za prenos sa drugog računa iz druge banke. Plaća se izrada kartice, jednokratno 300 rsd.

Ima. Eurobanka Direktna. Manchester United pripejd master kartica. Bez održavanja, besplatno otvaranje, ne mora biti vezana ni plata ni penzija. Jedino se mora otvoriti pripejd dinarski račun, koji je neka vrsta walleta u koji se uplaćuje novac na bankomatima, uplatnicom ili nalogom za prenos sa drugog računa iz druge banke. Plaća se izrada kartice, jednokratno 300 rsd.

Meni sasvim drugo rekli ,mada bila neka na,,,dana, probacu kod drugog agenta, Hvala

Pošto sam bio klijent direktno IPay see d.o.o, vidim na njihovoj aplikaciji da su sa moje virtuelne mater kartice danas u 09:28 skinuli sav iznos i da je stanje sada na toj kartici i na iWalletu 0,00 rsd. U opisu transakcije stoji samo minus ispred cifre i ništa drugo. Ni gde ni kome su uplatili. Pretpostavljam na moj tekući račun u Mobi banci, ali evo, do sada 15:08, banka još nije proknjižila uplatu pa ja ne vidim da je išta uplaćeno. Ništa, sačekaću. Radna je nedelja. Trebalo bi da se iznos pojavi na mom računu najdalje sutra, po nekom uobičajenom nepisanom pravilu.

Očigledno je da rade na vraćanju novca, ali sve to nekako sporo ide.

"Alternativa" moze biti RF iRacun, jer nudi i vise, a (za sada) nema odrzavanja.

Meni stigla Master pripejd kartica od Eurobanke. Gotovo isto kao i mWallet/iWallet. Jedino postoji i zvanični pripejd dinarski račun, koji je na neki način isto što i mWallet, samo nema ograničenja u sumi koju može da poseduje, nema ograničenja u broju transakcija. Jedini limit je dnevni limit plaćanja 600 000 rsd, a limit po transakciji je 300 000 rsd. Ni dinara nisam platio otvaranje racuna, nema ni održavanja. Nema ni sms obaveštavanja i naplate istog. Stanje na računu/kartici se uvek moze pratiti mobilnom ili internet aplikacijom. Samo će sa racuna skinuti 300 rsd za izradu kartice. Kartica je beskontaktna, može plaćanje na svim terminalima u prodavnicama, moze podizanje i uplata na bankomatima banke. Plaćanje u inostranstvu ima proviziju 1,25 % (iPay je uzimao 1% provizije). Sa njihovom mobilnom aplikacijom radi IPS skeniraj/IPS pokaži.
Znači-jedini trošak je izrada kartice. Ostalo je jos i bolje nego mWallet (osim 0,25% veće provizije kod plaćanja u inostranstvu). Ako se zeli plaćati direktno sa računa, bez kartce, putem naloga za prenos na drugi račun, provizija je slična kao i kod drugih banaka. Ovaj račun mogu otvoriti i roditelji za maloletno dete iznad 16 god.

Meni stigla Master pripejd kartica od Eurobanke. Gotovo isto kao i mWallet/iWallet. Jedino postoji i zvanični pripejd dinarski račun, koji je na neki način isto što i mWallet, samo nema ograničenja u sumi koju može da poseduje, nema ograničenja u broju transakcija. Jedini limit je dnevni limit plaćanja 600 000 rsd, a limit po transakciji je 300 000 rsd. Ni dinara nisam platio otvaranje racuna, nema ni održavanja. Nema ni sms obaveštavanja i naplate istog. Stanje na računu/kartici se uvek moze pratiti mobilnom ili internet aplikacijom. Samo će sa racuna skinuti 300 rsd za izradu kartice. Kartica je beskontaktna, može plaćanje na svim terminalima u prodavnicama, moze podizanje i uplata na bankomatima banke. Plaćanje u inostranstvu ima proviziju 1,25 % (iPay je uzimao 1% provizije). Sa njihovom mobilnom aplikacijom radi IPS skeniraj/IPS pokaži.
Znači-jedini trošak je izrada kartice. Ostalo je jos i bolje nego mWallet (osim 0,25% veće provizije kod plaćanja u inostranstvu). Ako se zeli plaćati direktno sa računa, bez kartce, putem naloga za prenos na drugi račun, provizija je slična kao i kod drugih banaka. Ovaj račun mogu otvoriti i roditelji za maloletno dete iznad 16 god.
Kako dopunjavas karticu, 100 din na njihov salter naplacuju uplatu, uplata na bankomatima nemoze svaki bankomat da primi i ako ne primi skida neki dinar,
Nek je sa srecom pa podeli iskustva ovde

Videcemo od prvog sta sve odlazi gore,
Banke unapred šalju izmene tarifa, za Iračun ostaje još uvek sve besplatno kao do sad
Da li naplaćuju naknadu za korišćenje mbank/ebank?

Prošao je termin za editovanje, pa moram da dupliram post. Ima par "skrivenih troškova" koji se mogu izbeći. Naplaćuju proviziju za uplatu gotovine na šalteru banke, pa to treba izbegavati-treba uplatiti na sve druge načine, napr.na bankomatu ispred banke. I naplaćuju upit za stanje na računu na bankomatu-to ne treba koristiti, kada se sve lepo vidi u aplikaciji.

Prošao je termin za editovanje, pa moram da dupliram post. Ima par "skrivenih troškova" koji se mogu izbeći. Naplaćuju proviziju za uplatu gotovine na šalteru banke, pa to treba izbegavati-treba uplatiti na sve druge načine, napr.na bankomatu ispred banke. I naplaćuju upit za stanje na računu na bankomatu-to ne treba koristiti, kada se sve lepo vidi u aplikaciji.
Bas bezobrazno i skupo za uplatu gotovine na šalteru njihove banke, ne prima svaki bankomat
Vise nema nigde djabe jedino probati kako to radi

Hahaha, ali zato dobijes i Dinu besplatno :poop:. Kažu da se na autobuskoj u Beogradu, na šalteru, može kupiti karta samo tom karticom ili gotovinom.😜

Nema sta da ih zoves. Otvoris online i to je to

Hvala za korisne informacije. Ako znaš možda... Kolko se ceka izrada kartice, mozda moze odmah da se podigne jer se rade unapred jer nema ime i prezime? I drugo, da li mora da se uzme i dina po istom računu? Ako da, onda mora da se čeka izrada.

Ako mi ne odgovara moze lako dase zatvori ili sta vec
Da, operater mi je rekao da zatvaranje može i uživo. Otvaranje isključivo online i video pozivom. Neophodno je pripremiti lični dokument tokom poziva gde se vidi adresa prebivališta (pasoš, lična karta bez čipa, očitana lična ako ima čip). Tražiće operater da se kamera usmeri na dokument da ga slikaju

Hvala za korisne informacije. Ako znaš možda... Kolko se ceka izrada kartice, mozda moze odmah da se podigne jer se rade unapred jer nema ime i prezime? I drugo, da li mora da se uzme i dina po istom računu? Ako da, onda mora da se čeka izrada.
Kartica ima ime i prezime vlasnika ali nema br.računa (pripejd) s kojim je povezana. Ja sam čekao oko 14 dana za izradu. Navodno je ranije (brže) stigla Master, ali oni ne smeju izdati samo Master, moraju i Dinu, a za nju se čekalo dodatnih par dana. Sve ukupno mislim 14, koliko se sećam.

Jeste dizem temu iz mrtvih al me iskreno zanima sto su ugasili mwallet izgledao je kul

Vrh Dno