Милисав
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.10.2015
- Poena
- 415
Jok, samo sam slučajno ušao u Erste moju app, i vidim uplatu. Nema ni na e-mail ništadali si dobio neko obavestenje ili samo od banke tvoje
Jok, samo sam slučajno ušao u Erste moju app, i vidim uplatu. Nema ni na e-mail ništadali si dobio neko obavestenje ili samo od banke tvoje
Ni meni .kako mislis telefonom ili email14. dan od poslatog zahteva za povrat novca iPay see. Još uvek ne reaguju. Sutra je poslednji radni dan u nedelji i 15. dan od poslatog zahteva. Tako da ću ih sutra prepodne "ljubazno podsetiti".
Meni sasvim drugo rekli ,mada bila neka na,,,dana, probacu kod drugog agenta, HvalaIma. Eurobanka Direktna. Manchester United pripejd master kartica. Bez održavanja, besplatno otvaranje, ne mora biti vezana ni plata ni penzija. Jedino se mora otvoriti pripejd dinarski račun, koji je neka vrsta walleta u koji se uplaćuje novac na bankomatima, uplatnicom ili nalogom za prenos sa drugog računa iz druge banke. Plaća se izrada kartice, jednokratno 300 rsd.
Manchester United Prepaid kartica - Eurobank Direktna
Banka preferencijalnog izbora za naše klijente, fizička i pravna lica, koja posluje sa osećanjem odgovornosti prema klijentima, zaposlenima, stejkholderima i društvenoj zajednici.www.eurobank-direktna.rs
Videcemo od prvog sta sve odlazi gore,"Alternativa" moze biti RF iRacun, jer nudi i vise, a (za sada) nema odrzavanja.
Kako dopunjavas karticu, 100 din na njihov salter naplacuju uplatu, uplata na bankomatima nemoze svaki bankomat da primi i ako ne primi skida neki dinar,Meni stigla Master pripejd kartica od Eurobanke. Gotovo isto kao i mWallet/iWallet. Jedino postoji i zvanični pripejd dinarski račun, koji je na neki način isto što i mWallet, samo nema ograničenja u sumi koju može da poseduje, nema ograničenja u broju transakcija. Jedini limit je dnevni limit plaćanja 600 000 rsd, a limit po transakciji je 300 000 rsd. Ni dinara nisam platio otvaranje racuna, nema ni održavanja. Nema ni sms obaveštavanja i naplate istog. Stanje na računu/kartici se uvek moze pratiti mobilnom ili internet aplikacijom. Samo će sa racuna skinuti 300 rsd za izradu kartice. Kartica je beskontaktna, može plaćanje na svim terminalima u prodavnicama, moze podizanje i uplata na bankomatima banke. Plaćanje u inostranstvu ima proviziju 1,25 % (iPay je uzimao 1% provizije). Sa njihovom mobilnom aplikacijom radi IPS skeniraj/IPS pokaži.
Znači-jedini trošak je izrada kartice. Ostalo je jos i bolje nego mWallet (osim 0,25% veće provizije kod plaćanja u inostranstvu). Ako se zeli plaćati direktno sa računa, bez kartce, putem naloga za prenos na drugi račun, provizija je slična kao i kod drugih banaka. Ovaj račun mogu otvoriti i roditelji za maloletno dete iznad 16 god.
Banke unapred šalju izmene tarifa, za Iračun ostaje još uvek sve besplatno kao do sadVidecemo od prvog sta sve odlazi gore,
Da li naplaćuju naknadu za korišćenje mbank/ebank?Meni stigla Master pripejd kartica od Eurobanke. Gotovo isto kao i mWallet/iWallet. Jedino postoji i zvanični pripejd dinarski račun, koji je na neki način isto što i mWallet, samo nema ograničenja u sumi koju može da poseduje, nema ograničenja u broju transakcija. Jedini limit je dnevni limit plaćanja 600 000 rsd, a limit po transakciji je 300 000 rsd. Ni dinara nisam platio otvaranje racuna, nema ni održavanja. Nema ni sms obaveštavanja i naplate istog. Stanje na računu/kartici se uvek moze pratiti mobilnom ili internet aplikacijom. Samo će sa racuna skinuti 300 rsd za izradu kartice. Kartica je beskontaktna, može plaćanje na svim terminalima u prodavnicama, moze podizanje i uplata na bankomatima banke. Plaćanje u inostranstvu ima proviziju 1,25 % (iPay je uzimao 1% provizije). Sa njihovom mobilnom aplikacijom radi IPS skeniraj/IPS pokaži.
Znači-jedini trošak je izrada kartice. Ostalo je jos i bolje nego mWallet (osim 0,25% veće provizije kod plaćanja u inostranstvu). Ako se zeli plaćati direktno sa računa, bez kartce, putem naloga za prenos na drugi račun, provizija je slična kao i kod drugih banaka. Ovaj račun mogu otvoriti i roditelji za maloletno dete iznad 16 god.
Ne. Apsolutno ništa, osim izrade realne, "tvrde" (ne virtualne) kartice.Da li naplaćuju naknadu za korišćenje mbank/ebank?
Bas bezobrazno i skupo za uplatu gotovine na šalteru njihove banke, ne prima svaki bankomatProšao je termin za editovanje, pa moram da dupliram post. Ima par "skrivenih troškova" koji se mogu izbeći. Naplaćuju proviziju za uplatu gotovine na šalteru banke, pa to treba izbegavati-treba uplatiti na sve druge načine, napr.na bankomatu ispred banke. I naplaćuju upit za stanje na računu na bankomatu-to ne treba koristiti, kada se sve lepo vidi u aplikaciji.
Danas zvao RF u vezi IRacuna , kazu moram imati neki racun primanja kod njih"Alternativa" moze biti RF iRacun, jer nudi i vise, a (za sada) nema odrzavanja.
Ako mi ne odgovara moze lako dase zatvori ili sta vecNema sta da ih zoves. Otvoris online i to je to
Hvala za korisne informacije. Ako znaš možda... Kolko se ceka izrada kartice, mozda moze odmah da se podigne jer se rade unapred jer nema ime i prezime? I drugo, da li mora da se uzme i dina po istom računu? Ako da, onda mora da se čeka izrada.Meni stigla Master pripejd kartica od Eurobanke. Gotovo isto kao i mWallet/iWallet. Jedino postoji i zvanični pripejd dinarski račun, koji je na neki način isto što i mWallet, samo nema ograničenja u sumi koju može da poseduje, nema ograničenja u broju transakcija. Jedini limit je dnevni limit plaćanja 600 000 rsd, a limit po transakciji je 300 000 rsd. Ni dinara nisam platio otvaranje racuna, nema ni održavanja. Nema ni sms obaveštavanja i naplate istog. Stanje na računu/kartici se uvek moze pratiti mobilnom ili internet aplikacijom. Samo će sa racuna skinuti 300 rsd za izradu kartice. Kartica je beskontaktna, može plaćanje na svim terminalima u prodavnicama, moze podizanje i uplata na bankomatima banke. Plaćanje u inostranstvu ima proviziju 1,25 % (iPay je uzimao 1% provizije). Sa njihovom mobilnom aplikacijom radi IPS skeniraj/IPS pokaži.
Da, operater mi je rekao da zatvaranje može i uživo. Otvaranje isključivo online i video pozivom. Neophodno je pripremiti lični dokument tokom poziva gde se vidi adresa prebivališta (pasoš, lična karta bez čipa, očitana lična ako ima čip). Tražiće operater da se kamera usmeri na dokument da ga slikajuAko mi ne odgovara moze lako dase zatvori ili sta vec
Kartica ima ime i prezime vlasnika ali nema br.računa (pripejd) s kojim je povezana. Ja sam čekao oko 14 dana za izradu. Navodno je ranije (brže) stigla Master, ali oni ne smeju izdati samo Master, moraju i Dinu, a za nju se čekalo dodatnih par dana. Sve ukupno mislim 14, koliko se sećam.Hvala za korisne informacije. Ako znaš možda... Kolko se ceka izrada kartice, mozda moze odmah da se podigne jer se rade unapred jer nema ime i prezime? I drugo, da li mora da se uzme i dina po istom računu? Ako da, onda mora da se čeka izrada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari