Šta je novo?

Vip mobile postpaid

Ljudi ja sam uzeo taj paket 1500
Ja ne razumem sta je tu toliko lose
Dobio sam super broj, N95 za 1 din i to pravi ne kodiran s 2 godine garancije
Dakle taj telefon je u tehnomobilu 63000
Moja racunica je prosta na mts-u mi je racun 3000-5000 din
Ovde mesecno placam 3500 din
1500 minuta !!!! /30 dana = 50minuta svaki dan ,meni vise nego dosta
prema svim mrezama ,cak i fiksni telefon
i jos toliko poruka koje ja ne koristim
24 meseca x 3500 = 84000 din-63000din=21000din
Dakle 21000/24 meseca=825dinara
Uzeo sam cenu iz tehnomobila jer smatram da telefoni od 450-500 evra iz halo oglasa ne mogu da se porede s ovim ne kodiranim originalom
To je bila moja računica možda jesam ovca ali sam za sad prezadovoljan
Zvao sam jednom i Belgiju 9 minuta 230din
3g radi super i net leti
Ja stvarno ne mogu da se zalim
Ovaj paket je meni vise nego isplativ jer puno pricam i sad vise ne koristim fiksni telefon

za te pare koje treba dati za bilo koji skuplji telefon iz njihove ponude,zar nije jednostavnije otici i kupiti nov telefon u radnji i nisi vezan ugovorom.jos jedna zanimljiva stvar je da svako uspostavljanje veze se placa 1.5din,a to ne ulazi u tih 3600din mesecno vec se dodaje na tu cifru,ja zbog posla prosecno napravim 40-50 poziva znaci 40poziva x1.5din=60din x 30 dana=1800din+3600= 5400din minimalna mesecna pretplata ,malo se raspitajte sta uzimate jer nnigde nepise i nigde vas ne upozoravaju na ovu MALU zackoljicu sa uspostavljanjem veze,jer to su stvarno paketi zvani "porez na glupost"

Kod besplatnih minuta ne plaća se uspostava veze.
Problem je što kada želimo da postanemo postpaid korisnici koji će dobiti telefon uz ugovornu obavezu, polazimo od toga koji nam se telefon sviđa i onda kukamo kako je pretplata velika. Zašto ne pogledati koliki nam je do sada bio mesečni trošak za mobilni telefon, npr. 1000 dinara i onda izaberemo telefon koji se poklanja uz tarifu od npr 1000 dinara. Nećemo morati "u silu" da telefoniramo, nego ćemo telefonirati kao i do sada a telefon smo dobili na poklon.

Ne vidim sta nedostaje N1110 ili N1600, telefoni za DZ pare idu uz prepaid broj... A baterija 5-8 dana, milina :D

Al' su ovi organizovani :smash:

Hteo sam da uzmem postpaid broj bez telefona, samo broj. I svratim da vidim da li je broj slobodan, u Knez Mihajlovoj, jeste - ali treba provera kreditnog biroa? I samo za broj, bez ugovorne obaveze, mislim bez veze .. Kaze on - sta sada neko uzme broj i napravi veliki racun? Hm, pa ne znam, neka ogranice prvih par racuna na par hiljada ili nesto, ovo je glupo..

Zurio sam i nisam hteo to da cekam. Ok, sutra sam svratio u Zemunu to da obavim, medjutim tamo ne treba taj kreditni biro i dobijem odmah broj :trust:

Licno sam bio prisutan kada je ciganin uzeo N95 i odmah ga prodao za 30.000 dinara a nakon sto je kupac otisao, poceo je da objasnjava ostalim ciganima kako ce sutra otici u policiju da prijavi kradju. Ovo je samo jedan od primera, znam ih na desetine. Nakon sto su shvatili sta se desava nespretna marketing sluzba Vip-a je uvela placanje unapred 10 rata kako bi se nekako ratosiljala cigana ali zbog toga sada normalan svet nece prihvatiti ovakvu ponudu tako da imam osecaj da njihova marketing sluzba "nezna gde tera". Mislim da bi naziv ovog threda trebalo promeniti u "Kako su cigani upropastili Vip" :)
Па и Роми су грађани ове земље зар не? Немој да си таки, доћеш на удар оних НВО (чија имена не желим ни да спомињем) да си расиста, а и забрањена је дискриминација. :smash:

I telenor te proverava u kreditnom birou
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3711
a mislim da i mts to radi. To je po meni sasvim ok procedura koja bi trebalo da odgovara nama postenim gradjanima :)
Е па не мислиш, за мт:с је довољна лична карта.

Eto,prosla je i akcija "Ko rano rani" (aka " Ko voli da ceka u redu")...
Nove cene telefona nisu nista (mnogo) nize nego kod Telenora...
Sada sam uporedjivao za K550i,cene su iste.
Ni ja ne razumem vip...
Cene vise nisu atraktivne,paketi takodje...Kako oni misle da povecaju broj (zadovoljnih!) korisnika!?
Bolje je misliti lepse i imati prijatelje!:))

A Telenor ima nesto zbunjujuce vezano za K550i,naime, jeftinije je kupiti ga bez ugovorne obaveze,nego sa ugovornom obavezom od godinu dana i uz Prenesi 50.:)
http://www.telenor.co.yu/index.php?...1&do=phone_info&phone_id=47&back=select_phone
Како и да буду када сви купују телефоне од истих увозника и правила игре (цене) су једнака за све?!

Кнез Михаилова

Елем, био сам у Београду 27.10. и нисам могао да одолим па сам фотографисао (направљено мобилним телефоном). Извињавам се због величине, још сам је и смањио. ;) И кад смо код гужви, тога нема у Суботици.

Vrh Dno