Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
Kod mene je mts opterećen. Do zla bola.kako sporiji modem brzi?
Koliko ja znam, nema. Nek me ispravi ako neko znagde u admin panelu za zte mf283 su opcije za usb storage da se konfigurise, jel ima to uopste?
Nema default lozinke, pise sa donje strane rutera Website Password.Koja bi trebalo da bude default lozinka ? probao admin ali neće
Ac810s dobio bi jos nesto na brzini.Npr lokacija gde b525 tuce 60 do 70.AC810s tuce 100 do 120 dok s22u tuce 130-140 mi 12t pro ista lokacija 160mb.Ovo su obicne kartice nemam vise kucni.Testirano sa ponesi net,neo surf i jednom a1 za pravna lica.Imam KućniNet XXL sad sam montirao Huawei B525s-23a ruter umesto ZTE MF283U koji sam dobio sa ugovorom a brzina je duplo veći nego ranije
besplatan B535 modem koji je 4G+ a ne daje ga A1 zvanično na sajtu.sta sve moze terenski agent da izdejstvuje? nizu cenu, bolji ruter i kraci ugovor?
Da li neko ima kontakt nekog od terenskih agenata za bg, bio bih veoma zahvalan. Danas su me zvali za obnovu ugovora i nikakve veće pogodnosti mi nisu dali.besplatan B535 modem koji je 4G+ a ne daje ga A1 zvanično na sajtu.
+
25 % popusta pune dve godine ugovora na cene sa sajta.
L ispadne 925 din
XL ispadne 1150 din
XXL ispadne 1450 din