Koliko traje ugovorna obaveza?
24 meseca
VIP ne dozvoljava probno par dana kao Telenor. Steta jer to itekako ima smisla da bi korisnik imao uvid sta dobija.
Koliko god delovalo jadno tih 200kbps, za mene je ovo revolucija interneta u Srbiji.
Nadam se da ce Telenor odgovoriti nekim flat paketom na ovo, neka bude bar isto, ne mora bolje.
Neki dan mi je dosao racun 20 000 dinara za mts 3g net jer moja sestra nije znala da torrent izmedju ostalog i salje podatke. Ne smatram da je ona kriva. To je cist pederluk Telekoma sto dozvole da se zabodes i isklepaju te kao slepca.
Jel ovo prvi flat preko mobilinih operatera a ako sam ja dobro shvatio nije nije ni skup. Cak sta vise jedan od najpovoljnijih.
Jel ovo neka nova akcija i da li drugi operateri imaju slicne ponude.
http://www.vipmobile.rs/vip-internet/vip-internet-tarife/vip-internet-tarife.1210.html
MT:S je toliko loš da je to skoro neupotrebljivo. A i HSDPA pokrivenost je baš slaba, uglavnom hvata EDGE, pa je to mnooogo lošije čak i od ovog ograničenog VIPa. Znam, jer sam koristio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari