Na Androidu, bez da ima neki bug, ovo nije moguce. Jer ne mogu se poslati SMS na kratke kodove ako korisnik ne odobri explicitno, jos ni u 4.3 (mozda i 4.0).Moguce je da razne apps&games samostalno aktiviraju servis.
Evo zeni danas stigao ovakav divan SMS da je neko opljackao za 540 rsd i nikom nista ove iz MTS treba za..liti!
Zalila se i naravno oni su joj rekli da je sama kriva i da se prijavila na neke xxx video serviseOna samo face koristi drugo i ne ume
![]()
Mene još niko nije uspeo da ubedi da nerutovan telefon može sam da pošalje sms.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Mene još niko nije uspeo da ubedi da nerutovan telefon može sam da pošalje sms.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Dobio poruku,nazvao MTS da mi ugase servise,oni ugasili i refundirali mi izgubljen novac.Tako da se ipak vredi žaliti.Znaju oni vrlo dobro kada je njihova brljotina....Ne vredi se zaliti, iako je 100% jasno da je obmana i prevara u pitanju MTS nece nista reagovati, vec ce zavrteti glupu pricu da ste sigurno neoprezno sami aktivirali uslugu(uslugu koja ni ne posotji ako krenete da trazite na sta ste se pretplatitli).
Ovaj SMS kriminal je uveliko za policiju, no ovde u srbiji MTS i policija su jedno, nece vrana vrani oci da vadi.
Dobio poruku,nazvao MTS da mi ugase servise,oni ugasili i refundirali mi izgubljen novac.Tako da se ipak vredi žaliti.Znaju oni vrlo dobro kada je njihova brljotina....
E drugo je kada ste sami krivi ili je zaražen nov telefon.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Pa prijavio sam da dobijam poruke od servisa na koji se nisam prijavio ali nisam tražio pare nazad.Sami su vratili a nisi ni prijavljivao nista?
Cekaj, pricamo o MTS Srbija ne MTS Rusija? Moram da pitam, ni ja ne verujem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari