JoeKuboj
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.05.2002
- Poena
- 620
:wave:
pa dobro svi znamo da je takmičenje nameštaljka, ali lepo je maštati o nagradi![]()
pa dobro svi znamo da je takmičenje nameštaljka, ali lepo je maštati o nagradi![]()
Nije nameštaljka. Samo žiri ima njima svojstven "ukus". Na osnovu iskustva na Drugom izazovu i analiziranja Prvog, bitno je da se koristi internet. Što veća potrošnja, to bolje. I mape. Mape takođe vole.
Ne zelis da znas kako je na badi bilo sta resenoNe znam da li ce mape biti toliko popularne i na ovom takmicenju posto je google maps u novoj verziji poboljsao kesiranje preko wirelessa za offline upotrebuMozda na badi i wp7, ne znam kako su tamo resene.
Ne zelis da znas kako je na badi bilo sta resenoarty:
Pozdrav androidashi,
Da li je neko dobio potvrdu o prijavi aplikacije za android izazov3, bilo preko mejla ili barem u vidu nekog prozorceta na kome pise "Uspesna prijava" na samom portalu za prijavu aplikacije?
Kada sam sa timom popunjavao prijavu, bila je jedna skromna forma, koju kad popunis, nemas vise pravo izmene niti naslova, niti opisa. Malo je bilo nejasno i kome ce se VIP obratiti, da li prvom u navedenoj listi clanova ili onom ko se registrovao na njihovom sajtu i sa cijeg smo naloga popunili prijavu.
Proso je rok prijave, jos nemamo nikakvu potvrdu. s obzirom na link vidim da ima mnogo vise aplikacija nego samih programera, pa sumnjam da ima i duplih prijava jer je sam sistem za prijavu (barem nama) malo nejasan
Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari