urade
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.03.2004
- Poena
- 630
Jel ovo 2.8mm ili 2.7-13.5mm motorizovani objektiv?Ja bih stavio ovu:
Dahua HAC-HDW1239TU-Z-A-LED-0280 2.7-13.5mm FULL COLOR
Jel ovo 2.8mm ili 2.7-13.5mm motorizovani objektiv?Ja bih stavio ovu:
Dahua HAC-HDW1239TU-Z-A-LED-0280 2.7-13.5mm FULL COLOR
Jedna koristi iCSee aplikaciju a druga imam 365Svaka nativna aplikacija ima istovremeni prikaz više kamera. Kakve su kamere?
Gde si ovo nasao i po kojoj ceni?Da, varifokal sa automatskim fokusom.
fiksni 2.8 ti nece dati dobru sliku na 10m, ne vredi sto je 5MP. Imam slicno pa znam.
Gde si ovo nasao i po kojoj ceni?
Da li si mozda imao problem da su snimci samo do 10-11 sekundi? U pocetku je radilo normalno, nemam cloud uslugu, snima na sd karticu. Snimci su u trajanju od 10 do 13 sekundi, bez obzira sto je prisustvo coveka i dalje u vidokrugu kamere, jednostavno prekine snimanje i to je to. Ranije je snimala po par minuta, prakticno dokle god nekoga ima da trigeruje alarm.Uplatio sam ICsee Cloud, snimanje trigeruje alarm promene scena - klipovi su različitih dužina od 10 sec do par minuta. Ima opcije ubrzanog glednja segmenata napred / nazad, download.
Plaćanje sam uradio preko paypal-a tako što sam došao do stranice za logovanje. Isključio data / wifi. Stavio jedan znak kao pogrešnu šifru i dobio error
Webpage not available The webpage at https://www.paypal.com/signin?intent=checkout............ prekopirao sam ceo link, poslao sebi na e-mail, pa sa preko kompjutera izvršio logovanje i uplatu.
Jednostavno nisam želeo da se preko njihove aplikacije logujem na PP.
Da li si mozda imao problem da su snimci samo do 10-11 sekundi? U pocetku je radilo normalno, nemam cloud uslugu, snima na sd karticu. Snimci su u trajanju od 10 do 13 sekundi, bez obzira sto je prisustvo coveka i dalje u vidokrugu kamere, jednostavno prekine snimanje i to je to. Ranije je snimala po par minuta, prakticno dokle god nekoga ima da trigeruje alarm.
Pa vidi ne znam sta je,nije da sam se hteo vezati za brend ovim postom. Znas li ti koliko ima bas ovih kamera po forumu da su ljudi pazarili,i niko da slika ili komentarise nesto negativno/pozitivno/neko iskustvo. Konkretno, nocu je lose to sto ne moze da uhvati coveka u brzom hodu.. e sad razmisljam da li je do wifi konekcije ili sd kartice.. ili generalno sranje socivo..danju druga prica ,super sve za te pare..I nevervatno mi je to da niko nista niti pise, niti kaci, a svi preporucuju...nema mi logike..Zanima me da l sam ja naisao na neku fus,losu seriju ili je generalno ta kamera uopsteno losa..samo toKopija čega bi bila ta kamera kada nema nikakvo ime ni naziv...to je obično kinesko generičko s
Ne znam čime se rukovoditi kada odaberete takvu kameru jer cenom sigurno niste
Pa vidi ne znam sta je,nije da sam se hteo vezati za brend ovim postom.
Hvala na feedbacku druze.Koji brend?
Nema to brend, to je kamera sa kineske pijace.
Nije loša slika zbog kartice i wifi već zbog kamere
Kupuju se zato što su najjeftinije, nekad drže vodu a nekad ne.Konkretno, nocu je lose to sto ne moze da uhvati coveka u brzom hodu.. e sad razmisljam da li je do wifi konekcije ili sd kartice.. ili generalno sranje socivo..danju druga prica ,super sve za te pare..I nevervatno mi je to da niko nista niti pise, niti kaci, a svi preporucuju...nema mi logike..Zanima me da l sam ja naisao na neku fus,losu seriju ili je generalno ta kamera uopsteno losa..samo to
Osim HDD-ova i ventilatora u samom DVR-u ili NVR-u nema više šta da stvara buku ili se glasnije čuje.Jedno pitanje za iskusnije korisnike/montažere Hikvision DVR-ova...
Da li DVR-ovi istog modela, ali različitog broja kamera (konkretno 4 i 8) trebaju slično/približno da se čuju/prave buku ili ne?
Mislim na Value seriju....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari