G
Goxi
Guest
Zanimaju me sva ziva iskustva o VIA i ALI chipset-ovima. Koje su razlike i koji je stabilniji? Koliko sam ja iskusio ALI je brzi, ali preporucuje se VIA za stabilniji rad.
Takva situacija je bila pre nekoliko godina u vreme starih Pentium 1 chipsetova. Sada je Ali sporiji.Goxi je napisao(la):Zanimaju me sva ziva iskustva o VIA i ALI chipset-ovima. Koje su razlike i koji je stabilniji? Koliko sam ja iskusio ALI je brzi, ali preporucuje se VIA za stabilniji rad.
Matador je napisao(la):ALi+DDR je bio neznatno brzi od KT133A+SDRAM kombinacije , sto dovoljno govori o inferiornosti ovog chipseta . U poredjenju sa KT266/A/ chipsetom , ALi zaista dobrano kaska , sto ce reci da je ovaj chipset dobar za izbjegavanje .
DusaN je napisao(la):Mislim da gresis, ALi u Iwill izvedbi, ploca XP333 (ALi MAGiK 1 M1647) ima i Radi verzija XP333-R, brza je od kt266a ploca, cak i od cuvenog Abita kr7.
Pozdrav.
Stalin je napisao(la):Ali ne moze da se poredi ni sa losijim kt266a plocama, a ne sa cuvenim Abitom cija je ploca jedna od najbrzih medju plocama sa ovim chipsetom.
Stalin je napisao(la):Daj ti neki link ka testu, posto mi je tvoja tvrdnja veoma sumnjiva...Potkrepi tvrdnju cinjenicama tj. testovima.
Sasa je napisao(la):I PC Chips 90% produkcije bazira na SiS cipsetima (do skora strogo SIS i to integrisane varijante) pa ipak niko ne tvrdi niti da je SiS niti (jos gore) PcChips dobar.
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari