Šta je novo?

via kt 266a driver-i

Ako ti trebaju driveri za chipset idi na www.viaarena.com i trazis VIA Hyperion ili 4-in-1 drivere.

A ako mislis na integrisanu zvucnu i sl. moras nam reci proizvodjaca i model ploce da bi mogli da pomognemo.

skINUO sam gomilu driver-a 4 in 1 ali mi ni jedan nije davao driver za muzicku i za PCI,uglavnm samo AGP.za zvucnu sam uspeo da nabudzim,bio je klasican cmi 8738 ali nemam driver za PCI SEMPLE CONTROLER i prijavljuje mi "znak uzvika" na STANDARD GAME PORTU...

Inace ploca je AK 31 ...treba vec da isporucim kompjuter,ne znam sta da radim.ma da cu ga bez driver-a...***.POMAGAJTE...

skINUO sam gomilu driver-a 4 in 1 ali mi ni jedan nije davao driver za muzicku i za PCI,uglavnm samo AGP.za zvucnu sam uspeo da nabudzim,bio je klasican cmi 8738 ali nemam driver za PCI SEMPLE CONTROLER i prijavljuje mi "znak uzvika" na STANDARD GAME PORTU...

Inace ploca je AK 31 ...treba vec da isporucim kompjuter,ne znam sta da radim.ma da cu ga bez driver-a...***.POMAGAJTE...

Pa 4-in-1 i ne treba da sadrzi drajvere za zvucne kartice i slicno - to su samo drajveri za cipset. Mislim da je AK-31 Shuttle ploca - trazi na njihovoj prezentaciji, moralo bi da ima.

trazio sam ljudi,nema...sve sto sam skinuo nista nije proslo.nego kakve su posledice rada racunara bez pci controler driver-a..verujam da su pogubne mada za sad radi sve ok...

Poslednja izmena:
ne,prijateljski...ucim se,sto bi se reklo!

skinuo sam ove drivere pre 2 dana,nisu prosli.nego snasao sam se.pozdrav

Nazad
Vrh Dno