Sharpshooter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.12.2007
- Poena
- 350
Ja se razmisljao da uzmem onu XFX GTS 250, ali na kraju se opet vratih u ATI tabor i uzeh XFX 4830. Jeftinija, moze da se klokuje, izgleda odlicno. Nisam se *****ao, a danas cu da probam neki FPS (predlozite nesto da je isprobam). Procitah na prethodnim stranama da je vec neko upario (CF) i da je super. Pa za 200e se dobije super igracka.
Uzeo sam je juce u ATOMU 9700 din i za skoro 2.500 din jeftinije nego u Gigatroncu.
Kloknuo sam je odmah sa Rivom na 700/1000(2000). Fan se nije ni ubrzao. Koliko moze iz ove kartice da se iscedi za stabilni rad?
Imam dobro napajanje i dobar proc., tako da bi trebalo da ide kako treba. VAljda ce ova karta da tera Diablo 3 i SC2, kada se pojave.
Trebala bi svaka da ide do barem 740, tako da prži samo. Što se tiče CF vozio sam ga jedno mesec dana i mogu reći da je brutalan, ali spremi se i na par razočarenja. Pregledaj prethodne stranice teme i tu ćeš sve naći što te interesuje o 4830 CF, samo da ti napomenem da ti je potreban prilično jak procesor da izgura 2 karte.
Juče sam prodao jednu kartu i to čisto iz razloga ekonomske krize
Tako da sada se vozi samo jedan XFX 4830 na 780/1050 za svaki dan.