Šta je novo?

Vertcoin [VTC] (Scrypt-N)

Nisam to nista dirao, cini mi se da je pisalo nfactor 11, jer nisam trenutno ispred riga, to je ostalo po defaultu isto.

Promeni miner.. Sve je do njega, treba da teraš karte na g2,da koristiš raw intensity itd, ne možeš to na običnom cgmineru

Pa kako to da uradim u PIMP-u, jel znas mozda? Koliko sam video tamo u edit-u imam samo tri vrste fajla cgminer options, cgminer srypt-n i sgminer cini mi se...

Stvarno ne znam, na Windowsu sam, Linux znanje 0

Pa kako to da uradim u PIMP-u, jel znas mozda? Koliko sam video tamo u edit-u imam samo tri vrste fajla cgminer options, cgminer srypt-n i sgminer cini mi se...
Postavicu ja svoja podesavanja za 270 danas kad dodjem sa posla. Moraces da koristis sgminer jer na cgminer ti nece raditi.

Ostalo se malo duze na poslu :D
U pimpu odaberes profil za scrypt-n i onda u config iskopiras moja podesavanja. Ovo su podesavanja za 3 x Asus 270. Razlika u kloku za gpu je zbog toga sto se srednja karta malo vise grijala pa sam morao da ga malo spustim. Naravno pool, user i pass zamjenis svojim.

{
"pools" : [
{
"url" : "stratum+tcp://vtc.give-me-coins.com:3337",
"user" : "x",
"pass" : "x"
}
]
,
"intensity" : "0,0,0",
"xintensity" : "4,4,4",
"rawintensity" : "0,0,0",
"worksize" : "256,256,256",
"kernel" : "psw,psw,psw",
"lookup-gap" : "2,2,2",
"thread-concurrency" : "5121,5121,5121",
"shaders" : "0,0,0",
"gpu-threads" : "2,2,2",
"gpu-engine" : "1020-1020,975-975,1000-1000",
"gpu-fan" : "0-100,0-100,0-100",
"gpu-memclock" : "1250,1250,1250",
"gpu-memdiff" : "0,0,0",
"gpu-powertune" : "0,0,0",
"gpu-vddc" : "0.000,0.000,0.000",
"temp-cutoff" : "75,75,75",
"temp-overheat" : "80,80,80",
"temp-target" : "70,70,70",
"api-listen" : true,
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"auto-fan" : true,
"expiry" : "20",
"failover-switch-delay" : "60",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"no-client-reconnect" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "60",
"tcp-keepalive" : "30",
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin",
"api-allow" : "W:127.0.0.1"
}

Ostalo se malo duze na poslu :D
U pimpu odaberes profil za scrypt-n i onda u config iskopiras moja podesavanja. Ovo su podesavanja za 3 x Asus 270. Razlika u kloku za gpu je zbog toga sto se srednja karta malo vise grijala pa sam morao da ga malo spustim. Naravno pool, user i pass zamjenis svojim.
Hvala puno za ovo druze!
Sta je xintensity i zasto su intensity i rawintensity na nuli? Koliko hesuju sa ovim podesavanjima? Ovo su podesavanja za sgminer?

neko na cryptsy-ju ceo dan kupuje sve ponude manje od 18000 mozda se sprema skok...hoce covek da nakupuje dovoljno ispod ovoga ...ja isturio na 17999 kupio covek iz cuga ...cekam 15-16k da se vratim u igru :)

Poslednja izmena:
hahahahaahhaah , a joj ne nisam ja imam nesto sitno toga pa cekam da malo skoci da istresem

Ja imam nesto vise od sitnog pa reko da te pitam koje su ti namere da me ne zaebes :)

evo ja imam jos oko 10K, kupovao sam na 14-15K sat, i prodajem dnevno po 1000 komada. Ostavicu 5000 za pump ako ga bude, to mi izadje kao zarada. Ovako kad prodam jos 5K na ~20000sat, vraticu ulozene BTC-e

moze li neko da okaci ceo miner ili da posljalje na pp ili mail sa sve podesavanjim u njemu za270 kartice, znaci ja ne mogu da ga namestim pa to ti je . Stalno baca hw ili ne pali uopste . Hvala

Ja ti mogu okaciti ali za R9 280X ako ti ista znaci. Radi bez greske.

VTC je poprilicno skocio ko je kupovao po 0.00013 sada moze fino da zradi.

jel bio fork?

edit: skinuo sam miner, mislim da bi moglo da bude isplativo kao ftc na početku ali ne mogu da nadjem kad je tačno fork

Poslednja izmena:
pu jeb, ili ja n pratim ili ih samo izmiljaju, da uhvatimo od pocetka da ga kopamo

To je trebao da uradi i litecoin al me svi napljuvase ovde kao nastetilo bi ceni,oni sve znaju a ja nem pojma ..pa eto vam cena ..kad ste me pljuvali zbog toga cena bila 25 $ ..sad 3.5$..proizvodjace ASICa samo zanima kes i to odmah tj mine dump

Vrh Dno