pa čim povećavaš klok a smanjuje se hash znači da postaje nestabilanzanimljivo da kako povećavam GPU clock hash pada :zgran:
Koliko si uzeo? Ja sam se sinoc razmisljao da kupim nesto cisto da se ima.
Sta ti je sad to?
VTC/ MON pool (08/05/2014)
To celebrate the launch of merge mining MON we will be putting the fee at 0% for a few days for both VTC and MON. After that the 1% will come back to VTC but MON will remain at 0%.
Nisam taurus,ali da odgovorim posto imam finu kolicinu.......sto se mene tice, ja sam na GIVE-ME-COINS - u konstantno vec 8 meseci, i nemam nameru da ga menjam..jedan po meni od najboljih i najstabilnijih pool-ova...nego , Tauruse , znas li otprilike kolika ce i kakava cena biti za MONOCLE....
ne mogu tamo da mi jos bonus daju.
odvratan im je web. ljepsi su moji dokumenti u excelu.
svratim ponekad da vidim ima li neka obavijest, vidim malo forum i tako... volim brate da mi je sve kako treba. a ovdje fakat jeste, em radi em izgleda em znaju em hoce.Aj bre ne zezaj, pa šta ima da blejiš na web interfejsu uopšte?podesiš workere i autopayout i više ne moraš ni da ga otvoriš u životu
![]()
Novcic ima podrsku od vtc dev tima..inace ima da ko ce da kupi. Lik koji je meni prodao 100 komada za 0.1 btc,kaze da je prodao nekome 100 komada za 0.5 btca..vidim po forumima da ljudi za 100 MON traze 0.5 BTC. e sad da li ih neko kupi, to nemam pojma.
tesko je bilo sta reci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari