Šta je novo?

Vertcoin [VTC] (Scrypt-N)

Hvala Vojkane.
Stavio 10240 pa ćemo videti kako radi... ne znam da li gpu clock može da utiče na HW errore... zanimljivo da kako povećavam GPU clock hash pada :zgran:

meni je samo povecanje RAM memorije pomoglo da se rijesim HWova.
nema sta nisam pokusavao, driveri, klokovi, TC, I....... i nista dok nisam ubacio vise rama.

3X7950 nisu mogle raditi kako treba sa 4GB rama...sad sa 12 je druga prica.

takodjer, bolji su rezultati sa manjim TCom nego vecim. bolji je rezultat i na manjem GPU clocku nego vecem. isto vazi i za intenzitet. i sve to na 2 gpu threads.

Ma odustao sam od Vertcoin-a. Smaranje i po...
Kupio sam, mnogo lakše tako.

Obratite paznju na ovaj VTC/MON merged mining...predlozio bih vam da prebacite masine na to,bar koji dan da skupite ovaj Monocle koji komad. 8.4 miliona ce biti iskopano, 25 komada block reward, dosad iskopano samo ~90k sto je sitnica,opusteno mogu da ga napumpaju 5-10$ komad...vec se prodaje 100 komada po ceni izmedju 0.4-0.5BTC. Juce u clanku na yahoo finances su ga pomenuli,mislim da moze da fino da vredi.

Ma ne kopam ništa što ima scrypt u nazivu, do tamo kraja septembra :).

Uh lažem, pustio sam jednu mašinu na Scrypt-OG i Aidencoin :D

stavite jos RAMa i nema problema s kopanjem ovog novcica

a mozete i kupovati :d

Na Ex0 bamtu je dovoljno i 2 gb ram-a za 4x280x na vertu ;)

Obavijest sa Give Me Coins poola.

VTC/ MON pool (08/05/2014)
To celebrate the launch of merge mining MON we will be putting the fee at 0% for a few days for both VTC and MON. After that the 1% will come back to VTC but MON will remain at 0%.

kopas jedan, dobijes dva :d
bez ikakvog peglanja. doslovno.

nije loše samo što je na tom poolu pplns plaćanje a koliko vidim luck im nije baš sjajan pa verovatno ispada manje novčića dnevno nego po calcu

nisam obracao paznju. ali i ako jeste to slucaj, na racun svega drugog ne zalim.
pool radi odlicno.

ne mogu tamo da mi jos bonus daju.
odvratan im je web. ljepsi su moji dokumenti u excelu.

Poslednja izmena:
....sto se mene tice, ja sam na GIVE-ME-COINS - u konstantno vec 8 meseci, i nemam nameru da ga menjam..jedan po meni od najboljih i najstabilnijih pool-ova...nego , Tauruse , znas li otprilike kolika ce i kakava cena biti za MONOCLE....

....sto se mene tice, ja sam na GIVE-ME-COINS - u konstantno vec 8 meseci, i nemam nameru da ga menjam..jedan po meni od najboljih i najstabilnijih pool-ova...nego , Tauruse , znas li otprilike kolika ce i kakava cena biti za MONOCLE....
Nisam taurus,ali da odgovorim posto imam finu kolicinu...:D ja ocekujem 5-10$ po komadu za monacle minimum...pogledaj samo diff kako raste, u odnosu na juce skocio x2 ako ne i vise ,vec nekoliko clanaka o njemu na poznatim sajtevima,samo 18k novcica dnevno se kopa ako sam dobro sracunao,prvi je novcic koji se kopa na takav nacin, a sve ce se teze i teze kopati... 100 komada trenutno se prodaje za 0.5 BTC...

ne mogu tamo da mi jos bonus daju.
odvratan im je web. ljepsi su moji dokumenti u excelu.

Aj bre ne zezaj, pa šta ima da blejiš na web interfejsu uopšte? :) podesiš workere i autopayout i više ne moraš ni da ga otvoriš u životu :)

...ako su tvoje pretpostavke tacne, onda smo za sada na dobrom putu...kad si poceo da ga kopas..

vidim po forumima da ljudi za 100 MON traze 0.5 BTC. e sad da li ih neko kupi, to nemam pojma.
tesko je bilo sta reci...

Aj bre ne zezaj, pa šta ima da blejiš na web interfejsu uopšte? :) podesiš workere i autopayout i više ne moraš ni da ga otvoriš u životu :)
svratim ponekad da vidim ima li neka obavijest, vidim malo forum i tako... volim brate da mi je sve kako treba. a ovdje fakat jeste, em radi em izgleda em znaju em hoce.
super im je i android aplikacija za pracenje.
sve u svemu, grehota je traziti hljeba preko pogace. jos ovaj merged mining VTC/MON mi je dosao kao budali samar.
cista desetka.

vidim po forumima da ljudi za 100 MON traze 0.5 BTC. e sad da li ih neko kupi, to nemam pojma.
tesko je bilo sta reci...
Novcic ima podrsku od vtc dev tima..inace ima da ko ce da kupi. Lik koji je meni prodao 100 komada za 0.1 btc,kaze da je prodao nekome 100 komada za 0.5 btca..
16c9jyr.png

Poslednja izmena:
Nije podršku nego su ga oni i napravili :)
Ideja je da to bude zamorče i da se sve novine planirane za vtc prvo testiraju na monocleu

PLX u pripremi za pridruzivanje VTC/MON miningu na give me coins

Eno na cryptsy-ju buy order 25 BTC po 190k sat, moguce da se zakuvava, i vreme je vec :)

Nazad
Vrh Dno