"do juče" bih komotno zamenio za "do danas", mizerni procenat ADSL korisnika ili onih koji tu mogućnost iliti privilegiju imaju.Stator je napisao(la):Pocetkom 2006 krece u Beogradu, onda verovatno pocetkom 2007 svi veci gradovi a do juna 2007 cela Serbia-kako nas zovu napolj- OMG a do "juce" nismo ni aDSL imali?
legend je napisao(la):nema sta da se bojite....tj. nema telekom sanse da moze da zaustavi WiMAX....verat IMA dozvole i na 3.5 i na 5.8
U kojoj je to temi saopšteno? Daj link, diskusija o Veratu i ZTE na [es]-u je ovde , a tu nema nikakvih zvaničnih obaveštenja...Smith je napisao(la):Posto se ista diskusija vodi i na elitesecurity-u, moram da prenesm odgovor vlasnice verata da ove "vesti" nisu tacne, barem sto se njih tice
Smith je napisao(la):Znachi da rezimiramo:
Info koji sam plasirao da nema nista od WiMAX-a kod nas nije tacna (na svu srecu).
Ali onaj deo oko drugog velikog providera definitivno stoji: odustali su od WiMAX-a zbog toga sto nisu dobili dozvolu. Ime provajdera, na zalost, ne mogu da otkrijem. A zasto nece da koriste ne licencirani opseg mi nije bas najjasnije.
Isto tako mi je josh ranije nagovesteno da se nesto deshava sa Veratom. Pre nekog vremena me je jedan drugar koji radi u nekoj revizorskoj firmi pitao gde moze da pogleda neke informacije (i zvanicne i nezvanicne) o Veratu. Rekao je da neko oce da ulaze u njih (ili da ih kupi). Al ja nisam obratio paznju na to tada. Bas cu da se raspitam kod njega da nije slucajno razgovarao sa nekim kosookim chikama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari