skydiver021
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.11.2004
- Poena
- 320
Očigledno ovde se radi o dve stvari o jednom propustu da se i pored obaveštenja na sajtu pošalje cirkularni mail korisnicima kako bi dotični povukli svoju poštu lokalno, jer ako se čekalo toliko dugo moglo se dati korisnicima još 7-15 dana a i lep je poslovan gest i drugo o nekulturi korisnika da pljuje kako mu se hoće što nije uredu. Tuži, preti advokatima, traži nadoknadu štete pismeno izvinjenje ali nemoj pljuvati. Ne znam da li bi sebe tako pljuvao da su mailovi bili lokalno pohranjeni a da je crkao hdd a bekap nisi imao, stego bi zube ili molio za pomoć tipa hdd recovery i sl. I ja imam poštu i na ptt i na yahoo i da mi sutra obrišu reč im ne bih rekao bilo da to urade slučajno ili namerno, neplaćam ništa a i ne koristim nešto ultra pogotovo ptt. Važne stvari se bekapuju sopstvenom rukom, oslanjaš se na sebe ne na druge jer ko se čuva i Bog ga čuva (kako je sada lako pametovati). Sada obriši suze budi muško jer naučio si još jednu lekciju iz života odraslih, a ne kao neka histerična seka persa. Ovo nije pljuvanje ni po tebi ni po Veratu jednostavno desilo se a i nauk za sve nas ovde zato i postoje ovi forumi da razmenjujemo i širimo znanje jer i na greškama se uči. Gledaj to i sa vedrije strane kad bi raščistio sav taj veliki nered u porukama, ono što ti je bitno zamolićeš ljude da ti pošalju ponovo ono što je izgubljeno prebolećeš sigurno (jedino ako nisu šifre i brojevi bankarskih računa u stranim bankama :S: ) nisi ni prvi a ni poslednji. Glavu gore sinko, glavu gore...
PS ako sam nekog smorio i uvredio unapred se izvinjavam
PS ako sam nekog smorio i uvredio unapred se izvinjavam