Nedjo je napisao(la):
DFI ima sve to zato sto su koriscene exstra kvlitetne komponente!
Koje su apsolutno identicne onima koji se nalaze na MSI. Baci pogled na komponente na DFI i MSI.
Nedjo je napisao(la):
DFI-u nije problem da izgura i 1200 MHz Hyper Transport magistralu!
Nije mu problem, pogotovo sto freq. HT u vecini slucajeva zavisi od CPU, a ne ploce. Na stranu to da HT uopste ne utice na performanse.
Nedjo je napisao(la):
Jasno da je CPu izuzetno BITAn, ali primera radi, Winchester koji ni u snu na NEo4 Platinumu nije mogao 2.6 GHz, na DFI Ultri bez problema radi na toliko!
Ako nisi koristio x.5xx BIOS-e, onda me cudi kako si uopste i uspeo da klokujes procesor. Na MSI mozes da (posteno) klokujes samo ako koristis x.5 ,,overclockerske,, BIOSe.
Nedjo je napisao(la):
Gigabjt je vic za DFI i apsolutno je deplasirano porediti te dve ploce!
Jeste vic, ali nemoj da potcenjujes GA, koji pravi sve bolje i bolje ploce.
Nedjo je napisao(la):
MSI je dobar, ali ne toliko. U ostalom svi extremni OC-i 64-ke su odradjeni na DFI-u, a za to svakako postoji debeo razlog
Sta ti smatras pod extremno? Eno, i ja sam postigao 3.05 sa SD na MSI. Daj mi neki azot i dobru memoriju, pa ces da vidis da i na MSI moze da se postigne dobar rezultat. To sto se svi ,,overclocker,,-i pale na DFI, a ne na MSI, to je druga stvar, tj. predrasuda. Ali ja ih ne osudjujem, posto ljudi idu uvek onom linijom "daj jos V, mozda mi zatreba". Nek im vec neko objasni da im ne treba