Šta je novo?

Vegas studio 5 ?

Immortalis

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2004
Poena
619
pre svega , pozdrav svima , nov sam na forumu. Interesuje me zna li ko odakle mogu da skinem tutoriale za vegas studio 5. :wall:

Meni isto to treba..Vegas 5, neki tutorijali za retarde, korak po korak, beginers guide i sl :D

Skinite help fajl sa sajta i pratite uputstva. Sve je lepo objasnjeno. Imaju i par pdf. tutorijala na sajtu u vezi novih opcija. Ako vam posle toga nesto ne bude jasno, batalite montazu u Vegasu i predjite na Pinnacle :)

ma snashao sam se , ali neke stvari nemogu sam da provalim. Evo sam skidam sa eMule-a neke u pdf formatu , valjda ce biti od neke pomoci. Ako neko zna odakle mogu da ko covek skinem ili procitam tutoriale nek javne.

sad sam vec sve provalio , jedino mi treba pomoc oko codeca koji da izaberem. Pravim counter strike film. Da li je neko od vas to radio , i koji mi preporucuje filter da izaberem. Film sam zavrshio , samo josh da ga renderujem.

Cemu sluzi microsoft framenet 1.1 koji je obavezan za instalaciju prilikom upotrebe vegasa. Imam w2k sp4, a ne instalira mi se jos i to.

@ Immortalis Pa najbolje ti je da uzmes neki od WMV (Windows Media Video) formata, jer se citaju na svakoj novijoj masini, recimo izaberes WMV 9 type u save as type a onda u zavisnosti od toga da li je film za net, ili za CD/Flash memoriju biras i Template. Za modem, sta mora, 56 il i100 kbps a ako ides na CD, i da se reprodukuje sa CDa onda idi slobodno na 512 kbps a mozes i na 1 ili 3 kbps (Ako ti treba 640 x 480 ili Pal rez.) ako je film kraci.

@epp Za mrezni rendering... Mnogo dobra opcija, obzirom da Vegas prvi donosi pravu podrsku za HD Windows Media 10 Codec, koji je vrlo bitan napolju... a za HD treba mocna masina ili manja render farma.

probao sam vishe opcija , na kraju sam podesio na 700 kb/s . I nehsto mi se nesvidja kvalitet. I imam problem sa tamnocom . Film izadje suvishe mracan. Na nekim scenama se nishta nevidi

pa imas filtere, kao Levels, pa se malo poigraj. Ne moze Vegas sam da ti zamraci fajlove ?!?

Nazad
Vrh Dno