jurodivi
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.08.2011
- Poena
- 1,165
Sve to pravi Ahmed, tako da ti je istoBilo koja serija je kod Boša rastegljiv pojam. Made in Germany nije što je nekada bilo
Sve to pravi Ahmed, tako da ti je istoBilo koja serija je kod Boša rastegljiv pojam. Made in Germany nije što je nekada bilo
Izv. ne kapiram, sta si hteo reći?A budžet Samsung treba da bude top kvalitet?Izv. ne kapiram sta si hteo reci?
Hteo je reći da Samsung, Bosch, LG, Haier, Gorenje - šta god da kupiš za 300 evra ne možeš da očekuješ neko čudo i performanse i podjednako ćeš se zlopatiti sa bilo kojim entry modelom od bilo kog proizvođača.Izv. ne kapiram, sta si hteo reći?
Wpnei94a1swifi je recimo solidan model.Koja Gorenje? A Samsung npr, ima ih na Ananasu za malo vise od 300e
Pa ja i ne trazim cudo. Roditelji imaju 70 god, sami su i masina pere par puta nedeljno. Pitao sam za neku konkretnu i solidnu koja ce im zavrsavati posao. Kao ovu npr sto je predlozio Aleksa, ona je oko 300e, mada msm da je prevelika za njih. Valjda se moze naci ok varijanta za 300-350 e.Hteo je reći da Samsung, Bosch, LG, Haier, Gorenje - šta god da kupiš za 300 evra ne možeš da očekuješ neko čudo i performanse i podjednako ćeš se zlopatiti sa bilo kojim entry modelom od bilo kog proizvođača.
Niko ti ne kaže ni da treba da daš preko 200k dinara ali po meni definitivno nikad ne treba ići na najjeftiniji model bilo kog proizvođača - bolje se još malo strpeti pa uzeti nešto malo kvalitetnije... Opet, tvoj izbor i nemoj ovo pogrešno da shvatiš...
Slazem se ali samo donekle sa tim koloko para toliko muzike. Znam nekoliko njih koji su imali slicnu pa i jeftiniju masinu nego moji, marke beko, pa su zadovoljni. Zapao im vrv los primerak ili serija. Dakle po tebi nema nista ok a da je ispod 500 e npr, ili mozda ima?OK...
Sam kažeš da sa prethodnom nisu bili zadovoljni od starta, da je lupala, kvarila se više puta - ja sam samo napisao ono kako bi smanjili šansu za takav scenario i sa novom ali opet kažem, tvoj izbor...
Realno nema. Očajna završna obrada i kvalitet materijala, slabija kontrola kvaliteta i uvek lutrija šta ćeš dobiti. Ok, nije problem jer imaš garanciju, ali nemam više volje da se jurim sa servisima... Uz to neke neželjene karakteristike su tu od početka i jesu "normalne" za uređaje te klase, pa recimo neke omekšivaš uvuku u bubanj kada ne treba, neke cvrče i cijuču, kod nekih se voda zadržava u gumi pa se posle mašina oseti...Slazem se ali samo donekle sa tim koloko para toliko muzike. Znam nekoliko njih koji su imali slicnu pa i jeftiniju masinu nego moji, marke beko, pa su zadovoljni. Zapao im vrv los primerak ili serija. Dakle po tebi nema nista ok a da je ispod 500 e npr, ili mozda ima?
Jel ovo ista ili slicna kao ona sto je pomenuo Aleksa ue? Deluje ok. Samo da je manja malo, nzm za njih dvoje 9kg...
Pa kako to da vidim, msm zapreminu? Uzgred sad mi cale kaze da bi dali do 50.000 (naterao ga ja) mada je i to vrv malo ili ipak moze da se nadje nesto da valja.Увек гледаш запремину бубња, а не килажу.
Hvala, imas li neki konkretan model da mi preporucis? Ovako nesto ili?Ma Gorenje 400 ili eventualno ako se para ima 600, od 8-9kg sa 5g garanicije i prace...
A to sto na njoj pise da je za 8 ili 9kg, pa moze se prati u njoj i 2-3kg, a svaka opcija koja ubrzava pranje ili neki programi ionako smanjuju kilazu koja je preporucena za ubaciti u masinu...
Мораш негде да ископаш из техничке документације. Већи бубњеви имају запремину ако се добро сећам 60+ литара. Није битно и да је већа, али треба видети који модели скраћују програм када нису пуне у потпуности. Свакако се веш боље опере када машина није потпуно пуна.Pa kako to da vidim, msm zapreminu? Uzgred sad mi cale kaze da bi dali do 50.000 (naterao ga ja) mada je i to vrv malo ili ipak moze da se nadje nesto da valja.
Mi imamo wnei94bs, koja je slicna ovoj predlozenoj tebi, zadovoljni njome. Zapremina bubnja 64l, ili 9kg kako pisu. Peremo i jednu stvar samo, nije problem.Hvala, imas li neki konkretan model da mi preporucis? Ovako nesto ili?
Da, nek traje 5 godinakolika je garancija za taj novac, puna kapa.Mi imamo wnei94bs, koja je slicna ovoj predlozenoj tebi, zadovoljni njome. Zapremina bubnja 64l, ili 9kg kako pisu. Peremo i jednu stvar samo, nije problem.
Eto toj od 7 kg verovatno nista ne fali.Hvala, imas li neki konkretan model da mi preporucis? Ovako nesto ili?
Hvala. Ima neka samsung na Gig od 6kg, bas je dobra cena (gigamax), ali bojim se da nije premala i to oko garancije, kazes da je za samsung 2 god jel?Eto toj od 7 kg verovatno nista ne fali.
Cena je bas dobra.
Zapremina bubnje joj je 54 litra.
Evo ovde pogledaj spec: https://rs.gorenje.com/proizvodi/pr...63142-WPNEI74A1SWIFI-GOR/p/000000000000744025
Ja sam skoro razmisljao uzeti Gorenje ili Samsung kad se pojavi sa garancijom od 5g i uzeo sam Boška (BOSCH WGG244Z5BY) za 67.000 kad se pojavila u garanciji od 5g.
Imao sam (i jos imam, ne uspevam prodati jos uvek) Samsung od 6kg koji mi je radio 14,5g problem pravio samo kad se napuni kamencem filter.
Bitno je da ima 5g garanciju i u tom periodu ako sta crkne nek peru kod tebe ves i posteljinu dok se ne propravi...![]()
Kod Samsunga je vrlo retko 2+3 godine garancija ali bude, ponekad.Hvala. Ima neka samsung na Gig od 6kg, bas je dobra cena (gigamax), ali bojim se da nije premala i to oko garancije, kazes da je za samsung 2 god jel?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari