Šta je novo?

Veš mašine

Prilozi

• 24 10 2025 001.jpg
    24 10 2025 001.jpg
    49.5 KB · Pregleda: 26
Sad je kasno pitati...

Ja se bas odlucio za Hisense ali kombinovanu, onaj 5s model. Bas me zanima sto je losa, tj sta je bolje u tom cenovnom rangu. Imam jos uvek vremena da se predomislim😀

Pisano o raznim modelima Hajsens mašina da su loše duže vreme.

Ja nemam bas nikakav problem,pa zato i pitam koja je za manje pare bolja? Imam i TV Hisense i to vec par godina, i od prosle godine i klimu tako da...

Ja sam mislio Hisense zbog servisa, delova itd. Kontao sam da ne moze biti losije od Gorenja jer su ih oni uzeli, mogli su samo da poboljsaju nesto. Sa Gorenjem nemam uopste losa iskustva, a uostalom ako ce vec nesto da rikne u garanciji bolje da rikne na masini od 50k nego na Boschu od 150k

U garanciji ti je svejedno, problem je ako rolne van garancije.
Da da na to sam mislio, kad istekne garancija. Mozda gresim ali pre ces srediti Gorenje nego npr Electrolux. Nemam pojma kakve su npr. Candy, Whirlpool itd, nekako bi pre uzeo Gorenje/Hisense. Sve je to u sustini gomila kineskog smeca sa nekim super novim opcijama tipa autodoziranje koje ne zelim da koristim, a jako malo kvaliteta u svemu tome.
Mozda je Haier trenutno best buy, posle 7 god u kantu i nova masina.

Edit: Izvinjavam se sto spamujem temu, ja kupujem kombinovanu ali svakako pratim iskustva uopsteno oko masina i proizvodjaca.

Ja sam mislio Hisense zbog servisa, delova itd. Kontao sam da ne moze biti losije od Gorenja jer su ih oni uzeli, mogli su samo da poboljsaju nesto. Sa Gorenjem nemam uopste losa iskustva, a uostalom ako ce vec nesto da rikne u garanciji bolje da rikne na masini od 50k nego na Boschu od 150k
Hisense je samo pogoršao ono što je gorenje imao.

Ja nemam bas nikakav problem,pa zato i pitam koja je za manje pare bolja? Imam i TV Hisense i to vec par godina, i od prosle godine i klimu tako da...
Pa zlo bi bilo da svaka ima problem odmah po kupovini. Imam i ja njihov TV, ali ne vidim kakve veze to ima sa veš mašinom.

Shvatio sam da imaš pozitivno iskustvo sa tim brendom. Problem je u tome što su to tri različita proizvoda.

sa nekim super novim opcijama tipa autodoziranje koje ne zelim da koristim
Zašto? Mi uzeli pre oko mesec dana i prezadovoljni smo tom opcijom. Jednako dobro opere što se deterdzenta tiče, isto tako i da zamiriše od omekšivača. A primetno duže traje flaša. Jedina mana je što moraš da pritisneš na mašini svaki put kad hoćeš da je kontrolišeš sa telefonom.

Zašto? Mi uzeli pre oko mesec dana i prezadovoljni smo tom opcijom. Jednako dobro opere što se deterdzenta tiče, isto tako i da zamiriše od omekšivača. A primetno duže traje flaša. Jedina mana je što moraš da pritisneš na mašini svaki put kad hoćeš da je kontrolišeš sa telefonom.
Koristice se na lokaciji gde se boravi par dana svakih mesec i po ili dva. Mislim da nije dobro da deterdzent stoji unutra toliko dugo. Jel imate Hisense?

Koristice se na lokaciji gde se boravi par dana svakih mesec i po ili dva. Mislim da nije dobro da deterdzent stoji unutra toliko dugo. Jel imate Hisense?
Aha okej. Da, konkretno Hisense WF 5S1045 BB

Vrh Dno